- 2 Aralık 2019
- 37
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi sabahtcskn
-
bıraz oyle olduAnnesini şikayet edip kaynanasını savunan ilk defa görüyorum
ne yaparsam yapıyım aynı az once esımle tartıstılar ama yıne aynı ben konusuyorum gıt tek kalırım ben dıyorBaşınız sağolsun ilk önce babanız ölünce anneniz boşlukta kalmış gibi anneniz sizinlemi kalıyor kaynanızla eşinizle olan biteni anlatmayın en iyisi çabuk etkileniyor gibi annenizi uyarın güzelcene
Niye tartışıyorlar sebep ne arada kalan siz oluyonuz annenize destek gerekebilir annenizi en iyi siz tanırsınız babanızın vefatını kaldıramamış olabilirne yaparsam yapıyım aynı az once esımle tartıstılar ama yıne aynı ben konusuyorum gıt tek kalırım ben dıyor
çözemiyorum niye böyle yapiyorNiye tartışıyorlar sebep ne arada kalan siz oluyonuz annenize destek gerekebilir annenizi en iyi siz tanırsınız babanızın vefatını kaldıramamış olabilir
Psikolaga göturun bencene yaparsam yapıyım aynı az once esımle tartıstılar ama yıne aynı ben konusuyorum gıt tek kalırım ben dıyor
Ya belki tuhaf gelebilir ama kıskanıyor olabilme ihtimali var mı ??çözemiyorum niye böyle yapiyor
evet normalde annem dedı kaynanala kalın kadında ıstıyor sızınle kalmak dıye ama sımdı boyle yapıyorAnnenizle birlikte mi yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?