• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acıl annemle kaynanam arasında kaldım?

sabahtcskn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
37
2
1
22
arkadaslar ben 3 aylık evlıyım babamı 4 ay once kaybettım annem o zamndan berı cok degıstı benı hıc bırakmıyor tek baba vefat etmeden once kaynanmla bırlıkte oturcaktık sımdı annemı bırakamıyorum tek basına bısı olur dıye ama kaynanamla aramıza tartıssak bıle annem gırıyor araya esımle kavga edıyorum hemen araya gırıyor esımın aılesınden sogutmaya calısıyor annem hep esımı ezıyor oda altan alıyor ama nereye kadar boyle olucakkı esımınn annesı cagırıyor gelın ozledım gıdemıyorum hemen laf soyluyor kızıyor napıcagımı sasırdım boyle olan var mı aranızda

Başınız sağolsun ilk önce babanız ölünce anneniz boşlukta kalmış gibi anneniz sizinlemi kalıyor kaynanızla eşinizle olan biteni anlatmayın en iyisi çabuk etkileniyor gibi annenizi uyarın güzelcene

Başınız sağolsun ilk önce babanız ölünce anneniz boşlukta kalmış gibi anneniz sizinlemi kalıyor kaynanızla eşinizle olan biteni anlatmayın en iyisi çabuk etkileniyor gibi annenizi uyarın güzelcene
ne yaparsam yapıyım aynı az once esımle tartıstılar ama yıne aynı ben konusuyorum gıt tek kalırım ben dıyor :(

Seni hatırladım, çok üzülüyorum senin için. Umarım mutlu olursun.

Başınız sağolsun. 3aylik evliyim, 4 ay önce babam vefat etti demişsiniz. Yani babanız vefat edeli 1 ay olunca evlenip evden ayrılmanız da etkilemiş olabilir. Nacizane fikrim düğünü birkaç ay erteleyip anne kız acınızı biraz yaşasaydınız. Daha sonra düğün olsa anneniz de belki toparlanmış olurdu belki. Bilemedim.

Babaniz vefat ettikten 1 ay sonra evlenmissiniz. Allah rahmet eylesin.
Keşke biraz bekleseydiniz anneniz alışsın diye. Genelde erkek çocuklar bekliyor ve bekletiyor bu durumlarda düğünü erteliyor bunu da görüyoruz burda konularda.
Kızlarda kacıracagim gül gibi çocuğu diyip neden evlenmiyor diyordu.
1 ay evlenmek için cok erken bence.

Annenizin böyle davranması normal büyük bir kayıp yaşamış. Muhtemelen depresyona girmiş, sanada birşey olacak diye korkuyor olabilir. Annem annesini kaybettiğinde böyle olmuştu

Back