- 13 Ocak 2010
- 204
- 50
-
- Konu Sahibi zezeTHEONE
aaa süper bi başlık ya.
henüz 30 olmadım ama ben de merak etttim, kısmetim açık mı değil mi, evlilik görünüyo mu diye :)
bana da bakar mısın?
23.06.1986 istanbul saat:00.25
şimdiden teşekkür ederim :)
10 subat 1988 aksam üzeri 17 saatlerinde dogdugumu söylüyor annem. tam olarak hatirlamiyor ama. Almanya nürnberg de dogdum. bahtsizim galiba :çok üzgünüm:
bende yükselenin aslan...
ohh, ohhh baya baya iyi ablacım...
sende pek gecikme olcağını sanmıyorum(inş, saat dediğin gibi ve yüks. aslandır)
evlilik yöneticin uranüs, aslında uranüs senin haritanda baya kötü etki almış
fakat güneş gibi güçlü bir diğer faktör, evlilik evinin içinde oturup, ordan evlilik yöneticine iyi açı yollamış...
ki bu gerçekten çok iyi...
belki eşin sık sık evden gidecektir, iş için tabiki... benim annemdede buna benzer açılar var... babam sık sık başka ülkelere gider. meselaaaa...
şimdi potansiyel yıl olarak seninde bir sürü var
ama en yakını söyliyeyim;
(buarada, yav senin bayada bir çocuk potansiyelin var, bu ne yahu kaydirigubbakcemile3 , hadi kolay gelsin...)
hımm 2009 dada olabilirmiş ama, malesef sadece evlilik evin iyi açı almış, kalp evin almamaış, ne bilim sana böyle uzaktan talip falan oluyomu ara ara? hımm...
en kesinni 2011 sonu bana göre...
hem evlilik hem kalp evin aynı anda en güzel o zaman iyi açı alıcak
:lepi:
merhaba
16.10.1980 tam olarak saati hatırlamıyor annem
20:00 yada 21:00 olabilir. müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim
merhaba 10 ocak 1973 saat sabah 5.25 kocaelinde doğumluyum bakarsanız mutlu olurum....
22.06.1984 saat 22.00 civarı adana... banada bakarsanız sevinirimm..:) şimdiden tşklerr..
zeze arkadaşım başlık çok hoş olmuş evet ... uğraşmışsın da...
bir de ben yorayım seni... 30uma bir sene kaldı ve ortada aday adayı bile yok... :)
25 mart 1981 sabah 8.00-8.30 arası Konya doğumluyum... şimdiden teşekkürler...
annen baban birliktemi şuan
(test amaçlı sorudur :1ninca: )
ok, verdiğin biligye göre
yükselenin 1 derece boğa, allam yarabbim, azcık oynatsam sennikide koça geçiyor..
nese, yükselen boğa ise, evlilik evin akrepte
akrebi mars yönetiyor.
marsın gerçekten malefic (yani negatif) etki almış
allahtan zıtlık şeklinde, kare açı olsaydı off offfff...
uranüs 7. evinde oturmuş, ki wallahi pes, bu şanstır işte
ve uranüs orda 2. yönetici gibi davranıyor. işte sana evliiğiğ b getiricek.
açılarıda baya baya iyi..
muhtemel yıl olarakta en yakın,2010 sonu... çünkü bolluk gezegeni tr.jupiter aynı anda hem evlilik yöneticine hemde kalp yöneticine değicek... ikisi yanyana duruyomuş zaten ne güzel kaydirigubbakcemile3
walla benim elimde ki haritada arkadaşın kesinlikle ikizler yükselen...bende bir arkadaşim için rica etmek istiyorum:))
onun için şu sıralar tek önemli konu evlilik.
25.09.1982 saat23.45 istanbul doğumlu. yükselenim yengeç ozellikleirni taşiyorum dedi..
merhaba
bende 87liyim ama bana da bakarmısın lütfen
09/08/1987 doğumluyum gece 23:00-23:30 sularında doğmuşum tekirdağ çorlu doğumluyum
5 yıllık bi beraberliğim vardı taze bitti 4 hafta önce o yüzden moral içinde ihtiyacım var kendimi evde kalcam gibi hissediyorum bunca yıldan sonra çok afalladım çok:a015:
13/04/1982 saat 11:00 bana da bakarsanız sevinirim :)
öncelikle verdiginiz bilgiler için cok teşekkür ederim...
yükselenimi akrep olarak bulup ona göre degerlendirmişşiniz ama yükselen burcun kişinin görünümü etkiledigini ve fizikseel özellikler verdigini okumuştum..
bu durumda ise yükselen akrep burcunun verdigi fiziksel hiç bir özlligini taşımıyorum daha cok yükselen yay burcunun verdigi fiziksel özellikleri taşıyorum...
bu durum evlilik konusundaki evleri ve gezeegen konumlarını degiştirimi bilmiyorum ama söylemekte fayda oldugunu düşündüm..
bide ilişkide oldugum kişinin haritasına bakarsanız cok sevinicem...
onunda dogum bilgileri şöyle
17.10.1977 gece 1:30 ankara
benimki
25.06.1979 18:30 civarı bursa
ilginize ve emeginize cok teşekkürler....
bu başlığı yeni gördüm ve çok beğendim, bana da bakar mısın müsait olduğunda, aşk ve kariyer ile ilgili.
15 temmuz 1983 uşak 03.20
çok teşekkür ederim şimdiden.