Arkadaşlar 30 Olupta Evlenmeyen Varsa...

sevgili arkadaşlar,

ben o kadar çok harita baktımki... hepsi zevkten ve meraktandı.
şimdi şunu söylüycem, gerçekten kendimce tahmin kurallarım oluştu.
yani bir haritaya bakınca, ''saati kesin doğru ise'' mutlaka anne-baba yada evlilik
ile ilgili şeyleri görüyorum.
ama öyle haritalar çıktıki, saatleri kesin doğru olupta, benim kurallarıma uymayan.

son söz doğrusunu rabbim bilir diyip
katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
gerçekten saolun

başka bir konuda görüşmek üzere

:lepi:

sanırsam bu kötü bişey heeohaoldumsmile
evlilik evi aktivite olursa kötü yani tühh bilmiyorumkismileneyse o aktive ola dursun ben o kadar beklermiyim bilmiyomkaydirigubbakcemile3
saati 23:00 olarak alsak kurtaramazmıyımsempatiksalakcinnineyse canım latife ediyorum çok sağol baktığın için ilgin için:1hug:

EMEĞİNİZE SAĞLIK herkesle tek tek ilgilendiniz.

con teşekkur ederim a.s. ilgilendiğiniz için soylediğiniz siteden bende baktım dediğiniz gibi ikizler 22 derece cıkıyor ama daha onceden araştırmıştım o yıl için türkiye de tüm yıl yaz uygulaması yapılmış.yaz uygulaması yapınca yengeç cıkıyor.Ki zaten imkanı yok yukselen ikizler olmasına :lepi: kesinlikle yukselen yengeç

Adayımız uzun zmndan beri var da işte kader bir turlu gerekli ortamı sağlayamadı.

çok teşekkür ederim tatlım, emeğine sağlık opuyorumnanaktan

Emeğinize sağlık a.s.

Çok çok teşekkür ederim, ablam çok sıkıntılı günler yaşadı o yüzden istedim kısmeti çıksada mutlu olsa :))
Doğum saati akşam 21.00 Doğum yeri Bolu doğum tarihi 03 Kasım 1982

merhaba
04.07.1983 sivas. tam olarak saati hatırlamıyor annem
akşam 20:00 ile 21:00 arası diyo.
müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim .teşekkürler:)

Canım bana ve ablamada bakar mısın rica etsem.
Ben 26 Eylül 1988 Ankara Saat akşam 19.00-20.00 arası
Ablam ise 6 haziran 1984 Ankara doğumlu Saat Akşam 19.00-19.30 arası
Babamı ise 2004 yılında kaybettik.
Şimdiden tşkleropuyorumnanaktan

benim içinde bakar mısınız hiç bir şey yolunda gitmiyor sankı aşk evlilik görünüyor mu karsıma aradıgım gıb biri cıkar mı ve aile iş olarak biraz detaylı bakar mısınız..yasım 30'a az kaldı bana oncelık tanıyın arkadaslar)) cok mu sordum acaba

07.10.1982 mersin doğumluyum ...saat sabah 09:05 burcum terazi yükselenim akrep şimdiden cok tesekkur edıyorum

Son düzenleme:
merhaba canım,

ben 30 olmadım henüz ama 82 liyim ve hala bekarım.d.tarihim 03/07/1982 istanbul saati hep unutuyorum ama yükselen burcum yay.tam saati öğrendiğimde bakmıştım.şimdi unuttum saati.17 ile 19 arası bir saat.teşekkürler şimdiden

canımm benim cook tşk ederimmm:)))))) yüreğine sağlıkkkkk opuyorumnanaktan

bu arada anne babada bir durum yokkk :) cokkkk öpüyorummm

Bende heveslenmiştim ama arkadaş yokkkbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…