Arkadaşlar 30 Olupta Evlenmeyen Varsa...

bu başlığı yeni gördüm ve çok beğendim, bana da bakar mısın müsait olduğunda, aşk ve kariyer ile ilgili.
15 temmuz 1983 uşak 03.20
çok teşekkür ederim şimdiden.

güzelim
sendede malesef erteliyici etki var, yükselenin bende akrep çıkıyor
7. evini(evlilik evi) venüs yönetiyor, venüsün uranüs ve jupiterden kare açısı var
ki bunlar erteletir.--ya bide şöyle bişi, aslında ertelenmesi mühim değil, hepimiz aynı anda evlenemeyiz yaa... düşünün 80 doğumluların hepsinin 2005 te evlendiğini... yada ne bilim 2004,2005,2006 da hepimiz evlenseydik komik olurdu.

senin saturn gibi emir veren bir gezegenden süper açın var, satürn 2011 de evllenmeni emredicek, ayrıca aynı senelerde kalp evinde iyi açı alıcak,,,,
evlenme olasılığı bana göre yüksek olanlardansın çünkü birde çocuk evin sağlam,eh bizim ülkemizde evlilik dışı olamıcana göre.....
rabbim korusunnnn

sevgiyle kal

:lepi:

bu başlığı yeni gördüm ve çok beğendim, bana da bakar mısın müsait olduğunda, aşk ve kariyer ile ilgili.
15 temmuz 1983 uşak 03.20
çok teşekkür ederim şimdiden.

güzelim
sendede malesef erteliyici etki var, yükselenin bende akrep çıkıyor
7. evini(evlilik evi) venüs yönetiyor, venüsün uranüs ve jupiterden kare açısı var
ki bunlar erteletir.--ya bide şöyle bişi, aslında ertelenmesi mühim değil, hepimiz aynı anda evlenemeyiz yaa... düşünün 80 doğumluların hepsinin 2005 te evlendiğini... yada ne bilim 2004,2005,2006 da hepimiz evlenseydik komik olurdu.

senin saturn gibi emir veren bir gezegenden süper açın var, satürn 2011 de evllenmeni emredicek, ayrıca aynı senelerde kalp evinde iyi açı alıcak,,,,
evlenme olasılığı bana göre yüksek olanlardansın çünkü birde çocuk evin sağlam,eh bizim ülkemizde evlilik dışı olamıcana göre.....
rabbim korusunnnn

sevgiyle kal

:lepi:

teşekkür ederim canım doğum saatimi yanlış yazmışım. 02.20 olacaktı, yükselenimin de ikizler olduğunu biliyorum.
benim hatamdan kaynaklı yanlışlık oldu, ama seni bir daha yormaya yüzüm yok
:eek:

yok unutuurmuyum
mesaj gelmedikiiiiiiii
bende cvp bekliodum

vereliniortak

verdim ama gelmedi herhalde
bababmın ölüm tarihini yazmamı istemiştiniz
20.01.2000 deydi
dogum bilgilerimide veriyim ki aramayın tekrar
25.06.1979 18:30 civarı bursa
kaydirigubbakcemile5

merhaba
16.10.1980 tam olarak saati hatırlamıyor annem
20:00 yada 21:00 olabilir. müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim

20.01.2000 deydi
kaydirigubbakcemile5

hahaha senin haritan bende kayıtlı tatlım korkma
''çok ilginç'' başlığı altında...(ben balık burcu/neptün gezegeni hakkında araştırma yapıyorum şuan, ve senin 4. evin balıkta gözüküyor, hımm yok yok kova da ymış, ama olsun onuda araştırıyorummmm...off tabi kovada görürüm, çalışabilmek için saatini 4e çekmişim, balıktaymışşşş)
yani bazı haritalar özellikle ilgi alanımda.

bu gece bakıp sonucu yazıcam

:dance:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım doğum saatimi yanlış yazmışım. 02.20 olacaktı, yükselenimin de ikizler olduğunu biliyorum.
benim hatamdan kaynaklı yanlışlık oldu, ama seni bir daha yormaya yüzüm yok
:eek:

üzülme sen
bakarım yine...
ama buaralar işim var biraz,
akn ye bakıp ara vericem
sonra yanıtlamadıklarımla birlikte
seininkinide yanıtlarım...

yahu bu benim hobim, bakmammmmıııı :hulya:

20.01.2000 deydi
kaydirigubbakcemile5

sevgili akn,
şimdi tabi umarım 18den önce doğmamışsındır, evlilik evin pek değişmiyor 18:00 den öncede doğsan, fakat kalp evin deişiyor.

yükselenin akrep, evlilik evin boğa,evlliik yöneticin venüs
kalp evin koç, kalp yöneticin mars.
evlilik nie gecikmiş, çünkü satürnden ezilmişliği var, (bendede var aynısı, korkma)
satürn, venüse kare açı yapıyor.
mühim değil, anne-baba yöneticinede aynı açısı var, ve 20 sene birlikte kalmışlar sonuçta...

yani evlililk olur sürer ama geç olur, ayrılıkta ölümle olur ancak...
2010 senesi boyunca evlilik evinin yöneitcisi iyi açılar alıcak tatlım
sana o konuda sorumluluk alman için baskı yapıcak, birçok talip çıkabilir
fakat kalp evine ancak ve ancak 2010 sonuna doğru(hatta ağ,eylülden itibaren desem daha doğru olur) iyi açı alıyosun.

evlilik için talip yeterli değil, talibe kalbinin ısınması şart.
buna sebep 2010 sonları sende çok şanslı...

hadi bakalım :lepi:

sevgili akn,
şimdi tabi umarım 18den önce doğmamışsındır, evlilik evin pek değişmiyor 18:00 den öncede doğsan, fakat kalp evin deişiyor.

yükselenin akrep, evlilik evin boğa,evlliik yöneticin venüs
kalp evin koç, kalp yöneticin mars.
evlilik nie gecikmiş, çünkü satürnden ezilmişliği var, (bendede var aynısı, korkma)
satürn, venüse kare açı yapıyor.
mühim değil, anne-baba yöneticinede aynı açısı var, ve 20 sene birlikte kalmışlar sonuçta...

yani evlililk olur sürer ama geç olur, ayrılıkta ölümle olur ancak...
2010 senesi boyunca evlilik evinin yöneitcisi iyi açılar alıcak tatlım
sana o konuda sorumluluk alman için baskı yapıcak, birçok talip çıkabilir
fakat kalp evine ancak ve ancak 2010 sonuna doğru(hatta ağ,eylülden itibaren desem daha doğru olur) iyi açı alıyosun.

evlilik için talip yeterli değil, talibe kalbinin ısınması şart.
buna sebep 2010 sonları sende çok şanslı...

hadi bakalım :lepi:

öncelikle verdiginiz bilgiler için cok teşekkür ederim...
yükselenimi akrep olarak bulup ona göre degerlendirmişşiniz ama yükselen burcun kişinin görünümü etkiledigini ve fizikseel özellikler verdigini okumuştum..
bu durumda ise yükselen akrep burcunun verdigi fiziksel hiç bir özlligini taşımıyorum daha cok yükselen yay burcunun verdigi fiziksel özellikleri taşıyorum...
bu durum evlilik konusundaki evleri ve gezeegen konumlarını degiştirimi bilmiyorum ama söylemekte fayda oldugunu düşündüm..

bide ilişkide oldugum kişinin haritasına bakarsanız cok sevinicem...

onunda dogum bilgileri şöyle
17.10.1977 gece 1:30 ankara

benimki
ilginize ve emeginize cok teşekkürler....

22.06.1984 saat 22.00 civarı adana... banada bakarsanız sevinirimm..:) şimdiden tşklerr..

22.06.1984 saat 22.00 civarı adana... banada bakarsanız sevinirimm..:) şimdiden tşklerr..

zeze arkadaşım başlık çok hoş olmuş evet ... uğraşmışsın da...
bir de ben yorayım seni... 30uma bir sene kaldı ve ortada aday adayı bile yok... :)

25 mart 1981 sabah 8.00-8.30 arası Konya doğumluyum... şimdiden teşekkürler...

X