Arkadaşlar 30 Olupta Evlenmeyen Varsa...

zezeTHEONE

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
204
50
lütfen benimle doğum bilgilerinizi paylaşın...
3 senedir astroloji üzerinde ve özellikle evlilik ve anne-baba konularında
çalışmaktayım.
eğer bilgilerinizi benimle paylaşırsanız, bana çok şey katmış olursunuz.

tşkrler.
:hulya:

merhaba ben 12 10 1987 eminönü öğle 12.00 ile 13.00arası doğmuşum annem tam olarak doğum saatimi hatırlamıyor 12.00 ile 13.00 arası olduğuna emin.
genel olarak bakarsanız çok çok sevinirim.

Merhaba ben 03.10.1986 iZMıR doğumluyum sabah 10':20 civarı doğmuşum ..Çok kısmetli oldugumu söyleyemem benımle ılgılı yorum yapabılmenız mümkünmü pekı?

Ben 22/11/1980 doğumluyum. Sabah 04.45 de İstanbul'da doğmuşum. Şimdiden teşekkürler...

ben özele atmıştım ama neyse.

20.03. 77 öğle 12.00 1.00 doğum saatim. valla evlilik olacakmı çok merak ediyorum. işlerim hep gecikmeli oluyor.

konu sahibi falınıza bakarım dememiş. kaç yaşında evlendiniz otuzdan sonra nasıl evlendiniz vs gibi sormuş. yani istatislik gibi bişey...

şey kızlar...
şimdi şöyle bi durum
ben gerçekten astrolojinin detaylarından bi haberim.
yani genel youruma hiç çalışmadım şuana kadar.
sadece evliliğin geciktiği durumlar, evliliğin yasaklandığı durumlar, anne-baba ayrılıklarını görebiliyorum
bu yüzden yaşı daha ileri olan 30 ve üzeri gurup benim araştırmama daha elverişli

86,87 doğumlu kardeşlerim; vaktim ollunca inş. sizinkilerede bakarım...

Ben 22/11/1980 doğumluyum. Sabah 04.45 de İstanbul'da doğmuşum. Şimdiden teşekkürler...

güzel kardeşim

şak diye gördüm, uranüs denilen gezegen ile 7.evini(yani astrolojide evlilik evi) yöneten gezegen yan yana, ve malesef uranüs biraz malefic(kötü huylu) bir gezegen...
fakat en büyük şans gezegeni Jupiterden muhteşem güzel bir desteğin var.
bu uranüs gecikmelere, yahut boşanmaya yol açar, inişli çıkışlı bir ilişki sunabilir. Fakat jupiter bunu dengeliycektir. Çünkü jupiter gerçekten diğer tüm gezegenleri geride bırakan positif bir güce sahiptir.

evli değilsen , Bu sene olabilir--eğer olmazsa kesinlikle 2011
(yinede herzaman endoğrusunu rabbim bilir.)

alkisalkisalkis

merhaba 8 ocak 1974 dogumluyum.ankara cankaya.sabah 7 ve 7bucuk arası.

sarı papatya,

daha önce evlendinmi?
hımm, 7. evini ay yöneetiyor.
diğer gezegenler ayını biraz sıkıştırmışlar, ama en çok, güneşten aldığı 180 derecelik kötü açı sebep olmuş, her ne yaşadıysan.(gecikme-boşanma)

fakat bu ne şans, ayın, güneşinden daha güçlü konumda.. ay yengeç burcunda, gücünün en üst seviyesindedir.
gecikme yaşadıysan evlilik konusunda; bu sene ciddi anlamda iyi gelişmeler olmasını beklerim senin için. yada boşandıysan yine ikinci bir şans gelebilir.

çünkü bu sene, hem evlilik evine hemde aşk evine iyi transitlerin var.
dediğim gibi haritanda evlilik yöneticin ay; ve ayın , güneşten aldığı kötü açısının etkisini artık yavaş yavaş üzerinden atması gerekir..

sevgiler.

ben özele atmıştım ama neyse.

20.03. 77 öğle 12.00 1.00 doğum saatim. valla evlilik olacakmı çok merak ediyorum. işlerim hep gecikmeli oluyor.

güzelim
biranda doğum saatini görememiştim. şimdi ok.
senin yükselenin yengeçle aslan arasında kalıyor, yani biraz dakikayı oynatsam değişicek.
ama problem değil
her iki şekildede sorunu buldum
eğer yükselenin yengeç ise, evlilik evini satürn yönetiyor....
uranüs gezegeninden karesi var.
problem değil, gecikme yapar.
ya bu sıralar sanki kıpırdanma varmış gibi gözüküyor transitlerinde...
hem evlilik evin hemde aşk evin iyi açı alıyor...(aynı anda olması şart zaten)

yükselenin aslan ise,
evlilik evini uranüs yönetir, satürnden kare açısı var.
buda gecikme yapar.
ama ona görede bakınca iyi transitler var bu sene...

bana göre senin -2 sene içinde bu gecikmeleri atlatıp evlenmen gerekiyor.

bu arada anne-baba da bir sorun varmı?
boşanma gibi/ yada ne bilim iş dolayısıyla baban evden uzakta kalırmı?

babamın iş problemleri var.bu yüzden ev çok gergin.benim birde bu ara bir iş teklifi var haber bekliyorum. Kabul edilecek myim acaba

hımmm...
traansit jupiter(bolluk getiren,şans getiren gezegendir kendisi) kariyer yöneticinin üzerinde tatlım
bana göre olması gerek şu sıralar.

umarım saatin doğrudur, benim yaptığım haritada, 10. evini(kariyer) koç burcu kesiyor.
koçuda mars gezegeni yönetiyor.
tamda marsının üzerinde geziyor jupiter.

inş. olur.

Bende ablamınkini merak ettim 30 yaşında değil 82 li olmaz mı o ?
hahaha olur tabi, gerçi o 28 ama olsun
yinede biraz gecikmiş
ama doğum saati /doğduğu yer/tarih?

kıyamam sana, ablasınıda pek düşünürmüş, ahhh benim kardeşimde öyle...önce beni düşünür herzaman

ya ben hem bu işe çalışıyorum(asla ticari amacım olmaz)
ama bi yandanda tırsıyorum
o yüzden hep birlikteee

''doğrusun Allah bilir diyelim''
aman bu kadar sıkıntının üzerine bide çarpılmıyayım

:Saruboceq:

banada vakıt buldugunda bakarsan sevınırım 09.05.1987 saat:03:00 yer = istanbul

merhaba
bende halen 30 da olup evlenemeyenlerdenim :)
25.06.1979 18:30 da bursada dogdum...
babamı 2000 yılında kaybettim..
bunlar yeterli sanırım...benimde haritamda evlilik ne zaman görülüyor cevaplarsanız sevinirim...

Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun. Geç olsun, güç olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…