Arkadaşlar 30 Olupta Evlenmeyen Varsa...

Harika bi başlık ve harika bi hizmet Zezethone'cum. Ama galiba ben bundan yararlanamıycam annem benm doğum saatimi hiç bilmiyor. Hangi vakir doğduğumu bile hatırlamıyo çünkü zamansız gelmişim dünyaya :gitme: Yaa saatsiz bakma şansın yokmu :a015:

ahh be güzelim
saatsiz imkansız
dakkika bile bazen herşeyi deiştiriyor.
derler ya nefes sayılı, doğum haritası nefes aldığın dkka
itibariyle çalışmaya başlıyor...
sositososito

ahh be güzelim
saatsiz imkansız
dakkika bile bazen herşeyi deiştiriyor.
derler ya nefes sayılı, doğum haritası nefes aldığın dkka
itibariyle çalışmaya başlıyor...
sositososito

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

20,12,1981 Ankara 08,30 bakarsan sevinirim

canım sendede aynı şey
tam sınırda kaldı yükselenin
ama iki şekildede yorum yapmaya çalışıcam

yükselenini oğlak kabul ediyorum ilk olarak;
evlilik evin yengeç burcunda
yengeci ay yönetiyor
ayının satün ile kavuşumu var, (yani yan yanalar)
satürn hem geciktirir, hemde mutlaka evlilikle ilgili sorumluluk almanı emreder.
(jupiter şans, bereket, satürn disiplin, sorumluluk gezegenidir.)

ay olduğunu varsayarsam; 2010un sonlarına doğru(ekimden itibaren) yüksek bir şans var bu konu ile ilgili, ç,ünkü transit halindeki satürn, doğum haritandaki satürnün ve ayının üzerine gelicek, orayı aktivite edicek...ki tam o sıralarda, aşk evinin yöneticisinede transit jupiterin harika bir açısı olacak...

yükselenini yay kabul edersek
evlilik evin ikizler burcunda
ikizleri merkür yönetiyor
haritanda merkürün durumu iyi, marstan biraz kötü açısı var, ama jupiterden iyi açı almış.
bu geciktirmiş olabilir.

merküre göre transitlere bakarsam;
2012 yazını buluyor....hem evlilik evinin hemde aşk evinin iyi açı alması malesef ancak ozamanda gerçekleşiyor

geç olsun temiz olsunnnn...
:lepi:

saat konusunda tahmini bir saat var ama yükselen yay özellikleri tasıyorum.az cok benimde ilgim var astrolojiye ama yorum yapacak yada haritadan cok anlayacak kadar degil...

ama bildigim kadarıyla güneş ve ay burcum yengeç yükselenim ise yay...
25.06.1979 bursa saat 18:30 civarı diyelim o zaman :)

cok harıkasınız.evet bosandım.bıldınız.bende harıtamı acıyorum.ama okadar karısık kı anlamam ımkansız.benı aydınlattınız cok cok tesekkur edrım.

cok harıkasınız.evet bosandım.bıldınız.bende harıtamı acıyorum.ama okadar karısık kı anlamam ımkansız.benı aydınlattınız cok cok tesekkur edrım.

o senin harikalığın :)
astro. sitesinin forum kısmına üye olunca
azıcık ingilizce ile bile sorarsanız daha detaylı yorumlar alabilirsiniz
ben temel şeyleri kestirebiliyorum.. ama orda 50-60 yaşına kadar bu işi
yapan bisürü kişi var.

ben senden çok ümitliyim, astrolojide , boşanmış olman hiç evlenmemiş olmandan iyidir.
umarım ikincisi süper olucak kardeşim...

ok, bakalım biraz kurcalıycam bu gece haritanı...
kaydirigubbakcemile3

ben bu başlığı çok sevdiiiiim:)
boş vakitte banada bakabilirsen çok sevinirim.çünkü ciddi ciddi kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum.
daha doğrusu kısmetli olupta asla sonunu getirememe durumu var.hemen bozulur işim.oyüzden çok merak ettim şimdi

30mart1987 sabah 07:00-07:30 arası.yada ortası 07:15 diebilirz::)) rize-çayeli.

güzelim

sendede yükselen boğa ve koç arasında kaldım

ama haritan öyle şeker ve düzgünki
boğada olsan no prob.
koçta olsan no prob.(biraz gecikme yapabilir, çünkü evlilik yöneticisinin marstan yıkıcı bir açısı var, fakat öyle şansılsınki, bu açıyı, evlilik gezegeninin yüceldiği burçtan almışsın, bu bu kötü etkiyi gideren bir özelliktir., sadece biraz gecikebilir; en fazla 27 diyelim)

olası yıl vermem çok zor, çünkü yükselenini kesin bilmediğim için
her ikisine göre, her sene potansiyel var.
yani mesela, yüks. koç isen bu sene, yüks. boğa isen önümüzdeki sene zemuszemus

haritan maş. harika kıymetini bilelim ltfn

merhaba cnm ben de 30 mu geçtim çok istiyorum evlenmeyi ama olmuyor.şu an hayatımda kimse yok doğum tarihim 05.10.1977 beykoz istanbul doğum saatim tam net bilmiyorum annem sabaha doğru üçle dört arası diyor.

merhaba cnm ben de 30 mu geçtim çok istiyorum evlenmeyi ama olmuyor.şu an hayatımda kimse yok doğum tarihim 05.10.1977 beykoz istanbul doğum saatim tam net bilmiyorum annem sabaha doğru üçle dört arası diyor.

korkulcak bişi yok

yükselenin terazi, evlilik evin, koç burcunda
koçu mars yönetir, haritanda marsın hem uranüs hem güneşten
kare açıları var, normalde bu açılar ya boşatır yada hiç evliliğe izin vermez
fakat bu kötü açıyı öyle bir yerden yapıyorlar ki, yaptıkları burcuda mars yönetiyor
bu sebeple, kötü etki sadece gecikmre ile kendini gösteriyor.

ya sen bu sene, kesin biriylen tanışcaksın kesin diyorum (hu huuu çarpılmayayım, sempatiksalakcinni doğrusunu rabbbim bilir diyeyim)
hem evlliik hem aşk evinin süper transitleri olucak
ay hadi inş. güzelim
öle bişi olursa bana haber ver

inş.canım evlilikte bu s ene olurmu acaba.bir yıl daha beklemek istemem:)senide haberdar ederim.tşkler.

cok cok tesekkur ederım.zaman harcadıgınız bızımle ılgılendıgınız ıcın.hersey gonlunuzce olsun.sızı tanımasamda cok sevdım.sıcaklık hıssettım.hoscakalın.sevgıler. a.s.

bu başlığı yeni gördüm ve çok beğendim, bana da bakar mısın müsait olduğunda, aşk ve kariyer ile ilgili.
15 temmuz 1983 uşak 03.20
çok teşekkür ederim şimdiden.

aaa süper bi başlık ya.
henüz 30 olmadım ama ben de merak etttim, kısmetim açık mı değil mi, evlilik görünüyo mu diye :)

bana da bakar mısın?

23.06.1986 istanbul saat:00.25

şimdiden teşekkür ederim :)

bizlerlede ilgilendiğin için tşkler canımopuyorumnanaktan
yükselen burcumunda burcum gibi koç olduğunu düşünüyorum.a.s.

10 subat 1988 aksam üzeri 17 saatlerinde dogdugumu söylüyor annem. tam olarak hatirlamiyor ama. Almanya nürnberg de dogdum. bahtsizim galiba :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…