tesekkur ederım fakat ben o talıhlerın hıcbırısını göremedıgım ıcın bırazcık yorumlayabılırsenız cok mutlu olurum ve inşallah dediğiniz gibi şanslı harıtam olur.kaydirigubbakcemile3:hooray:
bide herkese potansiyel tarıh vermışsın banada verebılırmısın lutfen.potansıyel tarıh nedır merak ettım.yorumlarınızada cooook tesekkur ederım.
dünyadaki tüm insanlar, hatta tüm canlılar
zincirleme olarak birbirlerine haritaları ile bağlanmıştır.
mesela en güzel ve basit örnek olarak şunu verebilirim.
eğer benim annem ve babam kavga eden bir çift ise, bu durum
benim haritamın anne-baba bölümünden(biz buna 4.ev diyoruz)
anlaşılır.
nasıl benim 4. evimden anlaşılıyorsa, anne ve babamında haritalarının evlilik
bölümünden bu ''kavga eden çift' özelliği gözükür.
doğduğumuz anda, gezegenler belirli yerlerdeydi.kimi yengeç burcunda
kimi akrepte, vs...
biz doğduğumuz tarihi/saati/yeri kullanarak haritamızı oluşturuyoruz
haritamız, bize doğduğumuz andaki GÖKYÜZÜnün konmunu/bir nevi fotosunu veriyor.
haritaların hepsinde 12 burç/12bölüm yani ev vardır,
1.ev yükselen burçtur aynı zamanda, tipimizi ve genel modumuzu belirler...
2.ev para ve maddi değerlerimizdir.
3, 4, 5,6,7,8... 12 ye kadar her evin bir konusu vardır.
haritamızda hangi ev ile ilgili yorum yapmak istiyor isek, o evin başlangıç çizgisinin, içinde olduğu burcu tespit eder, sonra o burcu yöneten gezegeni tespit ederiz...
tespit edilen gezegen, o ev hakkında bize bilgiyi verecek olan şeydir.(ahh tabi birde o evin içinde başka gezegenler varsa, onlarda yoruma katılır, yardımcı yönetici olarak görülürler)
tespit edilen yönetici gezegenin aldıığı açılara göre yorum yapılır.
Gelecek tahmininde de, yine bu yönetici gezegenin; transit jupiter veya transit saturnden iyi açı alıp almadığına bakılır.
transit dediğim şey şu, şimdi benim doğduğum gün jupiter başak burcundaymış, ama jupiter herzaman(diğerleri gibi) hareketine devam ediyor...
jupiterin belirli bir zamandaki hareketine transit jupiter diyoruz.
mesela ben, birinin evliliği ile ilgili yourum yapıcam;
1- doğum saatinden emin olurum(çünkü evlerin yerleri değişebilir)
2-evlilik evi(7numaralı ev) hangi burçta başlıyor onu bulurum
3-o burcu, astrolojide hangi gezegen yönetiyor onu bulurum(mesela koçtaysa, koçu mars yönetir)
4-bulduğum gezegenin, doğum haritasındaki diğer gezegenlerle yaptığı iyi ve kötü açılara bakarım(bu konu biraz detaylı, bazı kötü açılar vardırki evliliği yasaklar, bazıları vardırki geciktirir vb.)
5-potansiyel evlilik tarihi için, iki şeye bakarım, transit jupiter(şuanki jupiter) yada transit saturn(şuanki saturn) acaba 7.ev yöneticisine iyi açı yapıyormu?, ehh bunlar sürekli gezdiği için, muhtelif yıllarda, herkesin evlilik yöneticileri iyi transit açı almakta, fakat evliliğin yasaklı olduğu haritlarda, evlilik olamamkta.
6-kesin zamanı kimse bilemez, diyelimki harita süper, herhangi bir engel yok.
ben 2013 tr.jupiter,yada tr.saturnden muhteşem açıların olduğunu gördüm
diyorumki; 2013 te evlilik potansiyelin var, 2013te evlenmeyedebilirsin niyemi?
çünkü 2013te sennile aynı anda, evleniceğin kişinin haritasındada aynı güzel tr. açının olması şart, ayrıca anne-babaların haritlarındada çocuklarının evlendiğini gösteren tr.açıların olması şart... kardeş haritlarındada bunun olması şart.
yani bunlar potansiyel olarak yapılan tahminlerdir....
:lepi: