Bi gun 5 tane simit 3 ayran.ictigimi.biliyorum
oldu canim kendimit utamayip cok yedigim gunler biraz mide bulandirxak ve sagliksiz ama kustum asiriya kasinca. Tabi bunu aliskanlik haline getirmek sagligi bozuyo cok asiri kactigimda yaptım mesela 1 yilda 2 veya 3 kere olmusturbende kendımden bılıyorum oyuzden sordum:)
mesela dıyete baslayıp 10 kg verdım dıyelım kendıme o gün ödül verdim yada bıyere davete gittim
hudutsuzca ve hunharca yiyebiliyoırum:)
açıkçası bu uzun kılo verme dönemın ıcınde hiç öyle saldıgın öğünler,kaptırdıgın günler oldumu?ve tekrar diyete nasıl adapte olabıldın?
bazen ipin ucu kaçınca yakalamak için koşamıyorum ben:)
5 simit miii ciddi misinn bi oturuşta mı yedinnnBi gun 5 tane simit 3 ayran.ictigimi.biliyorum
Evet valla yerdim ben bogazima düşkündüm5 simit miii ciddi misinn bi oturuşta mı yedinnn
Canim sagol yorumun icin. Ben bölgesel bisey yapmadim hepsi orantili sekilde kendisi gitti kosu yaptim sadece.Merhaba.
Öncelikle başarınızı tebrik ediyorum. İnanın hayran kalmamak elde değil. Size bir şey sormak istiyorum. Kendi açımdan fazla kilom yok sayılır. Sadece diz kapağı altı ve ayak bileklerim konusunda biraz fikir almak istedim. Siz zayıflamaya başladığınız vakit ayak bilekleriniz ve diz kapağı altı nasıl inceldi? Onun için ekstra bir çaba sarf ettiniz mi? Şimdiden teşekkürler..
Sagol canim güzel bakn güzel görürmüs :)Masallah ne kadar guzelsinAzminehayran kaldim kpss bitince yani bu pazar bende diyete spora baslicam senin resimlerin cok guzel ornek oldu
Insallah canım guzel yorumun icinde tesekkur ederimSeni önceden takip ediyodum daha da güzelleşmişsin maşallah 41 kere masallah sana artık bu gereksiz kilolardan çok sıkıldım son 10 kaldı koşu bandı, eliptik bisiklet bi sürü hareket hepsini hayatıma soktum inşallah bende sonuca ulaşırım
bende kendımden bılıyorum oyuzden sordum:)
mesela dıyete baslayıp 10 kg verdım dıyelım kendıme o gün ödül verdim yada bıyere davete gittim
hudutsuzca ve hunharca yiyebiliyoırum:)
açıkçası bu uzun kılo verme dönemın ıcınde hiç öyle saldıgın öğünler,kaptırdıgın günler oldumu?ve tekrar diyete nasıl adapte olabıldın?
bazen ipin ucu kaçınca yakalamak için koşamıyorum ben:)
Vallaha masallah suphanallah..bende istiyorum zayiflamak ya..dogumdan once 55 kiloda gezen ben.bi hamile kaldim 85 sonra dogurdum 75..bi kilo bile veremedim..kk de cok sayfaya yazdim ama hicc kimsenin yaptiklari dedikleri sizin su resimler kadar etkilemedi beni vallaha..aynalara kustum..alisveris delisiyken simdi hiicc bisey almiyorum..esimin ablasi gibi duruyorum vallaha..ama uc gundur az az yediklerime dikkat ediyorum.birde sabah leslie 5 mil yapiyorum bir saat.cok hareket ettiriyo ve terletiyo..55 kiloyu nasil goruruum..normal ve sade bi beslenme sekliyle ama..oyle tek yogurtlar elmalar beni kesmez cunku...lutfenn bana destek.olunnn.butun kizlarr zayiflayayim yaaa lutfennn
canım:)Bu arada canim sen bisey yapmadim demissin ya...daha ne yapican bes simit yerken eskiden aksam yemegini kesmissin tamamen..gunduz az diyosun bi oglen yemisin yemek nerdeyse:))allahimm bunlari yazarken bile ne yiycegimi dusunuyorum ben..ama masallah cok guzel bi kizsin.ben su 20 kiloyu atsam daha ne isterim...aksam yemegi yememek cok mantikli ama dusunebilirim bunu.valla idolumsun...son yillarda bi gorumceme hayran kaldiydim oda 80 den 50 li kilolara indi.manken gibi oldu.simdi bi de seni ekliyorum hayran listeme..insallahh beceririm bu isi bakalim.destek bekliyorum yal iz ona gore:)
şu anki kilomuz yakın,hedefimiz de aynıBu arada canim sen bisey yapmadim demissin ya...daha ne yapican bes simit yerken eskiden aksam yemegini kesmissin tamamen..gunduz az diyosun bi oglen yemisin yemek nerdeyse:))allahimm bunlari yazarken bile ne yiycegimi dusunuyorum ben..ama masallah cok guzel bi kizsin.ben su 20 kiloyu atsam daha ne isterim...aksam yemegi yememek cok mantikli ama dusunebilirim bunu.valla idolumsun...son yillarda bi gorumceme hayran kaldiydim oda 80 den 50 li kilolara indi.manken gibi oldu.simdi bi de seni ekliyorum hayran listeme..insallahh beceririm bu isi bakalim.destek bekliyorum yal iz ona gore:)
Evettt uc gun anca oluyo iste baslayali.ben simdi aksam yemegi yedim.salata filan iste yanindada.cok zayiflamam lazim..resim bile cektiremiyorum gidik cikti boynumda..insallahh birbirimize destek olsakda zayiflasak beraber.sen on yedi kilo verdim demissin.ne kadar surede verdin ne yaptin spor olarak bide ne yedin ictin daha dogrusu yemedin??17 kilooo ben bildigin gobek atarim yeminle okadar kilo versem inann..canım:)
ben de akşamları 6'dan sonra yemeyerek ve dikkat ederek tabii ki 3 ayda 17 kilo verdim,daha yolum uzun.
sen yeni mi başladın?
canım aslında 90.500'den indim,20 kilo desek yeridir. 3 ayda verdim.Evettt uc gun anca oluyo iste baslayali.ben simdi aksam yemegi yedim.salata filan iste yanindada.cok zayiflamam lazim..resim bile cektiremiyorum gidik cikti boynumda..insallahh birbirimize destek olsakda zayiflasak beraber.sen on yedi kilo verdim demissin.ne kadar surede verdin ne yaptin spor olarak bide ne yedin ictin daha dogrusu yemedin??17 kilooo ben bildigin gobek atarim yeminle okadar kilo versem inann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?