• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Bi gun 5 tane simit 3 ayran.ictigimi.biliyorum :KK70:

bende kendımden bılıyorum oyuzden sordum:)
mesela dıyete baslayıp 10 kg verdım dıyelım kendıme o gün ödül verdim yada bıyere davete gittim
hudutsuzca ve hunharca yiyebiliyoırum:)
açıkçası bu uzun kılo verme dönemın ıcınde hiç öyle saldıgın öğünler,kaptırdıgın günler oldumu?ve tekrar diyete nasıl adapte olabıldın?
bazen ipin ucu kaçınca yakalamak için koşamıyorum ben:)

mesela dıyete baslayıp 10 kg verdım dıyelım kendıme o gün ödül verdim yada bıyere davete gittim
açıkçası bu uzun kılo verme dönemın ıcınde hiç öyle saldıgın öğünler,kaptırdıgın günler oldumu?ve tekrar diyete nasıl adapte olabıldın?
oldu canim kendimit utamayip cok yedigim gunler biraz mide bulandirxak ve sagliksiz ama kustum asiriya kasinca. Tabi bunu aliskanlik haline getirmek sagligi bozuyo cok asiri kactigimda yaptım mesela 1 yilda 2 veya 3 kere olmustur

Masallah ne kadar guzelsin:nazar: Azminehayran kaldim kpss bitince yani bu pazar bende diyete spora baslicam senin resimlerin cok guzel ornek oldu:KK19:

Merhaba.
Öncelikle başarınızı tebrik ediyorum. İnanın hayran kalmamak elde değil. Size bir şey sormak istiyorum. Kendi açımdan fazla kilom yok sayılır. Sadece diz kapağı altı ve ayak bileklerim konusunda biraz fikir almak istedim. Siz zayıflamaya başladığınız vakit ayak bilekleriniz ve diz kapağı altı nasıl inceldi? Onun için ekstra bir çaba sarf ettiniz mi? Şimdiden teşekkürler..

Merhaba.
Öncelikle başarınızı tebrik ediyorum. İnanın hayran kalmamak elde değil. Size bir şey sormak istiyorum. Kendi açımdan fazla kilom yok sayılır. Sadece diz kapağı altı ve ayak bileklerim konusunda biraz fikir almak istedim. Siz zayıflamaya başladığınız vakit ayak bilekleriniz ve diz kapağı altı nasıl inceldi? Onun için ekstra bir çaba sarf ettiniz mi? Şimdiden teşekkürler..
Canim sagol yorumun icin. Ben bölgesel bisey yapmadim hepsi orantili sekilde kendisi gitti kosu yaptim sadece.

Seni önceden takip ediyodum daha da güzelleşmişsin maşallah 41 kere masallah sana artık bu gereksiz kilolardan çok sıkıldım son 10 kaldı koşu bandı, eliptik bisiklet bi sürü hareket hepsini hayatıma soktum inşallah bende sonuca ulaşırım

Seni önceden takip ediyodum daha da güzelleşmişsin maşallah 41 kere masallah sana artık bu gereksiz kilolardan çok sıkıldım son 10 kaldı koşu bandı, eliptik bisiklet bi sürü hareket hepsini hayatıma soktum inşallah bende sonuca ulaşırım
Insallah canım guzel yorumun icinde tesekkur ederim

normal kilondan 20 - 30 kilo ya da daha da fazlaysan 10 kilo verdiğinde ödül veya başka sebepten çok yiyebilirsin yani yemekte aşırıya kaçabiliyorsun ancak diyelim o fazla 30 kiloyu attın vücuttan ideal kilondasın aşırı yeme isteğin de olmuyor yemiyorsun da zaten vücut öyle bir hale geliyor ki zayıflamaya programlanmış gibi oluyor öğün atlasan kilo veriyorsun. Ben 65-70 kilolardan 48 kiloya diet ile düştüğümde öyle olmuştum. Kilolu insanlar zannediyor ki zayıf insanlardan farklılar. Yeme arzularını daha çok olduğunu düşünüyorlar halbuki kilo arttıkça iştah artıyor. Zayıf bir insan farklı değil aslında kilo alsa vücudu onun da hücreleri yemeeek yemeeek diye bağıracak.

Vallaha masallah suphanallah..bende istiyorum zayiflamak ya..dogumdan once 55 kiloda gezen ben.bi hamile kaldim 85 sonra dogurdum 75..bi kilo bile veremedim..kk de cok sayfaya yazdim ama hicc kimsenin yaptiklari dedikleri sizin su resimler kadar etkilemedi beni vallaha..aynalara kustum..alisveris delisiyken simdi hiicc bisey almiyorum..esimin ablasi gibi duruyorum vallaha..ama uc gundur az az yediklerime dikkat ediyorum.birde sabah leslie 5 mil yapiyorum bir saat.cok hareket ettiriyo ve terletiyo..55 kiloyu nasil goruruum..normal ve sade bi beslenme sekliyle ama..oyle tek yogurtlar elmalar beni kesmez cunku...lutfenn bana destek.olunnn.butun kizlarr zayiflayayim yaaa lutfennn

Bu arada canim sen bisey yapmadim demissin ya...daha ne yapican bes simit yerken eskiden aksam yemegini kesmissin tamamen..gunduz az diyosun bi oglen yemisin yemek nerdeyse:))allahimm bunlari yazarken bile ne yiycegimi dusunuyorum ben..ama masallah cok guzel bi kizsin.ben su 20 kiloyu atsam daha ne isterim...aksam yemegi yememek cok mantikli ama dusunebilirim bunu.valla idolumsun...son yillarda bi gorumceme hayran kaldiydim oda 80 den 50 li kilolara indi.manken gibi oldu.simdi bi de seni ekliyorum hayran listeme..insallahh beceririm bu isi bakalim.destek bekliyorum yal iz ona gore:)

Bu arada canim sen bisey yapmadim demissin ya...daha ne yapican bes simit yerken eskiden aksam yemegini kesmissin tamamen..gunduz az diyosun bi oglen yemisin yemek nerdeyse:))allahimm bunlari yazarken bile ne yiycegimi dusunuyorum ben..ama masallah cok guzel bi kizsin.ben su 20 kiloyu atsam daha ne isterim...aksam yemegi yememek cok mantikli ama dusunebilirim bunu.valla idolumsun...son yillarda bi gorumceme hayran kaldiydim oda 80 den 50 li kilolara indi.manken gibi oldu.simdi bi de seni ekliyorum hayran listeme..insallahh beceririm bu isi bakalim.destek bekliyorum yal iz ona gore:)
canım:)
ben de akşamları 6'dan sonra yemeyerek ve dikkat ederek tabii ki 3 ayda 17 kilo verdim,daha yolum uzun.
sen yeni mi başladın?

şu anki kilomuz yakın,hedefimiz de aynı:KK37: inan başlaması zor sonrası kolay

canım:)
ben de akşamları 6'dan sonra yemeyerek ve dikkat ederek tabii ki 3 ayda 17 kilo verdim,daha yolum uzun.
sen yeni mi başladın?
Evettt uc gun anca oluyo iste baslayali.ben simdi aksam yemegi yedim.salata filan iste yanindada.cok zayiflamam lazim..resim bile cektiremiyorum gidik cikti boynumda..insallahh birbirimize destek olsakda zayiflasak beraber.sen on yedi kilo verdim demissin.ne kadar surede verdin ne yaptin spor olarak bide ne yedin ictin daha dogrusu yemedin??17 kilooo ben bildigin gobek atarim yeminle okadar kilo versem inann..

Bide bi esim varr kimse inanmiyo onun 38 yasinda olduguna..adam kilosuna ben bildim bileli dikkat ediyo..oyle kocaya boyle kadin yani...insan kilo aldikca yaslaniyo bence daha dogrusu oyle gozukuyo..beni goren 35 den asagi demez..ama 33 um kimse tahmin bile edemiyo..50 kilo veren su bayanda gelinlikli resimde 30 35 duruyo simdi genc kiz gibi mesela..esimin ablasi gibiyim yaninda allahtan adam uzun yoksa hepten gümlediydim..

Evettt uc gun anca oluyo iste baslayali.ben simdi aksam yemegi yedim.salata filan iste yanindada.cok zayiflamam lazim..resim bile cektiremiyorum gidik cikti boynumda..insallahh birbirimize destek olsakda zayiflasak beraber.sen on yedi kilo verdim demissin.ne kadar surede verdin ne yaptin spor olarak bide ne yedin ictin daha dogrusu yemedin??17 kilooo ben bildigin gobek atarim yeminle okadar kilo versem inann..
canım aslında 90.500'den indim,20 kilo desek yeridir. 3 ayda verdim.
çok düzenli olmasa da yürüdüm. onun dışında pek hareketli bir insan değilim maalesef.
yemek olarak da şöyle söyleyeyim un yok,şeker yok,paketli gıdalar yok
ekmek,makarna,pilav vs kestim çook arada tükettim
yemekler yağsız neredeyse
onun dışında doyana kadar yedim.mesela bu akşam 3 tabak mercimekli mantarlı bir yemek yedim,doydum. ama yağsız,ekmeksiz vs

Ya ben ne guzel spor yaptim sabah aksam yuruyus yaptim yeniden..yediklerime de dikkat etmistim.ama aksam misafir geldi yemek yemiycektimm mecbur aksam yemegi yedim onunla yaa..cok pismanim..ama olan.oldu...yarin tobeler olsun yemicem ekmek koymucam azima sozz

Back