seni topiğimize beklerim canım pişamn olmassın yağlara baybay kaslara hayhay diye başlıyo topiğin ismiaman Allahım inanamıyorum süpersin bu kadar kiloyu nasıl verdinben niye veremiyorum boğazıma sahip çıkamıyorum yerden kendimi kaldıramıyorum yaaa çıldırıciğim densizin biri bana hamilemisin bile dedi çıldırdım evli bile değilim ben yaa inşallah ben de senin gibi incecik olurum maşallah sana darısı da başıma...
Canım çok teşekkür ederim son olarak bir naturals serisinde ayışığı kahvesi var birde normal mor kutulu kolestonda ayışığı kahvesi var seninki hangisiydi ?Kendim boyadım ben zaten kuafore pek gitmem. Koleston ay ışığı rengi
KOLESTON AYIŞIĞI KAHVESICanım çok teşekkür ederim son olarak bir naturals serisinde ayışığı kahvesi var birde normal mor kutulu kolestonda ayışığı kahvesi var seninki hangisiydi ?
Kıyamam aynen zayıfla kendini kimseyle dalga gectirme. Eritemicegin seyi yeme canim. Terleten esorfman al kosu bandinda koş. Yediklerine.de dikkat et emin ol.gidiyoVtenbel bir insanim ama çok aşiri yemiyorum yarim saat koşu bandinda yürüyorum .az yemeye çalişiyorum .piskolojim bozuldu benim öküz kocam kizdimi bana boktulugu dio .o malin agzini kapatmak istiyorum.;(
Tamam cnm ben pek anlamam topik felan ama bakayim bakalim bulabilirsem :)seni topiğimize beklerim canım pişamn olmassın yağlara baybay kaslara hayhay diye başlıyo topiğin ismi
Arkadaşlar az önce tartıldım 66.5 kiloyum.. hedef 60 hadi bakalımmm.
Benimleeee beraber kimler kilo vermek istiyo)
Birbirimize destek olalim
Arkadaşlar az önce tartıldım 66.5 kiloyum.. hedef 60 hadi bakalımmm.
Tabiki benArkadaşlar az önce tartıldım 66.5 kiloyum.. hedef 60 hadi bakalımmm.
Insallah cnmCanım çok tebrik ederim. İradene hayran oldum. çok güzel bir bayan olmuşsun. bende toplam 20 kilo verdim ama tabiki yetersizİnşallah bende yılmadan kilo vermeye devam ederm..
67.5 olmusum mercimek koftesine dayanamamki bennnTabiki ben
Boydan yirtiyom biraz 67yim canımmTatlım o fotolardaki sensin demi 66 yoksun sanki gayet fitsin maşallah.
düğünden sonra etrafında seni tanıyamayanlar oldu mu:))67.5 olmusum mercimek koftesine dayanamamki bennn((
Eski esim tarafından gördüklerim carsida pazarda taniyamiyolar zaten kendi ailemden akrabalarim bile taniyamiyo ben bile hala kendimi taniyamiyom kilolu saniyom :)) 114 kilolardan 67 kiloya baya iyi verdimdüğünden sonra etrafında seni tanıyamayanlar oldu mu:))
evet çok başarılısın maşallah diyeyim. iki sorum olacak size.Eski esim tarafından gördüklerim carsida pazarda taniyamiyolar zaten kendi ailemden akrabalarim bile taniyamiyo ben bile hala kendimi taniyamiyom kilolu saniyom :)) 114 kilolardan 67 kiloya baya iyi verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?