Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

seni topiğimize beklerim canım pişamn olmassın yağlara baybay kaslara hayhay diye başlıyo topiğin ismi

Vtenbel bir insanim ama çok aşiri yemiyorum yarim saat koşu bandinda yürüyorum .az yemeye çalişiyorum .piskolojim bozuldu benim öküz kocam kizdimi bana boktulugu dio .o malin agzini kapatmak istiyorum.;(

Nasil besleniyorsunuz birde hangi sporlari yapiyorsunuz.lütfen banada yardimci olun.tüp bebekte yaptircam zayiflamam lazim hadi beyinsiz kocami bir kenara koydum.

Vtenbel bir insanim ama çok aşiri yemiyorum yarim saat koşu bandinda yürüyorum .az yemeye çalişiyorum .piskolojim bozuldu benim öküz kocam kizdimi bana boktulugu dio .o malin agzini kapatmak istiyorum.;(
Kıyamam aynen zayıfla kendini kimseyle dalga gectirme. Eritemicegin seyi yeme canim. Terleten esorfman al kosu bandinda koş. Yediklerine.de dikkat et emin ol.gidiyo

Arkadaşlar az önce tartıldım 66.5 kiloyum.. hedef 60 hadi bakalımmm.
Benimleeee beraber kimler kilo vermek istiyo )
Birbirimize destek olalim

Canım çok tebrik ederim. İradene hayran oldum. çok güzel bir bayan olmuşsun. bende toplam 20 kilo verdim ama tabiki yetersiz İnşallah bende yılmadan kilo vermeye devam ederm..

düğünden sonra etrafında seni tanıyamayanlar oldu mu:))
Eski esim tarafından gördüklerim carsida pazarda taniyamiyolar zaten kendi ailemden akrabalarim bile taniyamiyo ben bile hala kendimi taniyamiyom kilolu saniyom :)) 114 kilolardan 67 kiloya baya iyi verdim

Eski esim tarafından gördüklerim carsida pazarda taniyamiyolar zaten kendi ailemden akrabalarim bile taniyamiyo ben bile hala kendimi taniyamiyom kilolu saniyom :)) 114 kilolardan 67 kiloya baya iyi verdim
evet çok başarılısın maşallah diyeyim. iki sorum olacak size.
en cok hangi sporu tercih ettiniz ve sizi gaza getiren bişey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…