- 20 Mart 2014
- 341
- 516
- 123
- 33
Teşekkür ederim umarım herkes istedigi gibi olurGERÇEKTEN BU SENMİSİN SAKA GİBİ TEBRİK EDERİM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim umarım herkes istedigi gibi olurGERÇEKTEN BU SENMİSİN SAKA GİBİ TEBRİK EDERİM
Öyle derler zaten. Sana yakışıyor kilo. Yok yüzün cok güzel. Belkide seni kirmamak icin diyorlardir belkide uzulmesin diye ama kendini sakin bununla teselli etme. Inan bana o zaman saliveriyosun.. herzaman daha iyi olurum diye düşün ve başarNasıl kilo verdiniz acaba yeni üye oldum 21 yaşındayım ve kilom çok fazla bende herkesin bakışlarından ve dalga gecmelerinden bıktım tek söyledikleri şey yüzün çok güzeel
Şuan kilo aldim ben 69 kiloyum 172 boyum. Ama inş vericem toplamda 40 50 kilo vermis insanim 4 5 kilonun lafi olmaz o yuzden rahatim :))Ya maşallah o kadar güzel olmuşsun ki...
Boyun kaç ve şu an kaç kilosun? Hayran kaldım sana tebrikler
Insallah tatlimMaşallah tebrik ederim canım idolümsün inşallah bizde veririz
Kendim boyadım ben zaten kuafore pek gitmem. Koleston ay ışığı rengimaşallah ne güzel kilo vermişsin .buarada canım burdaki saç rengini kendin boyadıysan ,boyanın markası nosu nedir benim saçlarım sarı koyulaştırıcam merak ettim.
Ben gibi bi tembel basardiysa herkes basarir umarim istedigi kiloya düşersin boyun kacBende suan 106 kiloyum 112 de başladım gerçekten büyük motivasyon sağladınız suan sizin gibi olmak için bir çok şeyi verebilirim bu arada bende 25 yasindayim
Teşekkür ederim canim benim güzel yorumun icinMuhtesemsinnnnnnnnn 17 lik liseli kızlar gibi olmussun masalah sana rabbim esirgesin
aslında bana saçm geliodu bu yiyecekler gece oldugunu nerden biliyorlarda bize kilo aldiriyorlar die. Nedeni gece yedigimizde direk yatiyoruz ve eritme sansimiz olmuo onlarda kilo olarak kalio. O yüzden gece yemegi kilo aldirio yada aksam yemegi. Cok acikirsan bitane elma ye. Veya yakabilcegini dusunuyosan istedigini ye. Sorun şu. Yedigini eritmekakşam yemedim demişsiniz bunu nasıl başardın :) en son saat kaç gibi yemeği kestin öğle saatlerinde mi?
benim hemen kan şekerim düşer elim ayağım titrer irade dışında bişey bu akşam acıkmalarını mutlaka birşeyle frenlemiş olman laım
Bende zaten kendime inanmiom hala :))))))YA GERÇEKMİ İNSANIN İNNASI GELMİYO GELİNLİKLİ KİŞİ BAŞKASIMI
Haklısın ama su siralar isimden firsag bulup giremiyorum. Girdigim zamanda ozelden msj atanlar olsun ya da burdan yazanlara ayri ayri cevap vermeye çalışıyorum en kisa surede zamanim oldugunda oyle yaparim :) bu arada tesekkur ederimben senin yerinde olsam bu kadar güzel bir başarı hikayesini en başından başlayarak paylaştıgın fotograflarıda ekleyerek hangi aşamada kaç kilosun ,tarihlerini belirtip ilk sayfama yazardım kaç kilo ile başladığını şimdi kaça indiğini hem açıklayıcı hem net olur çünkü müthiş bi değişim bu ... hergelene ayrı ayrı cevap yazmamış olursun hem... bu benim sadece bir önerimdir...
Tesekkur ederim ins herkes istedigi kiloya düşerBeliniz incecik olmuşş Tebrik ederim azminizi,sabrınızı :)
Darısı bizim kilo vermek isteyenlere
7 km demedim ki tatlim. 7.0 da koştum kosu bandindan ayarlaniyo hızın. Yoksa ben kim 7 km kosmak kim allah seni :)))pemBeci_ ben denedim ama 7 km de koşamadım .bacaklarım kasıldı.1 dk filan acnak koşmuşumdur.sen nasıl 30-40 dk koştun yaa
Artık vücudun alıştığı için yavaş kilo vermeye baslarsin bu doğal bi surec sakin az kilo veriyorum ne oldu iyice yemegi keseyim demeSporla veriyorum ben evet herkes fazla olduğunu söylüyor zaten yaklaşık 2 haftadır kilo veremiyorum geçen hafta 1 kilo verebildim koskoca 1 hafta geçti oldugum yerde sayıyorum hayırlısı bakalım yaa
Sağlıgımı tehlıkeye atcak bişey yapmıyorum aslında yiyorum iciyorum ama cok spor yapıyorum
masallah sana canim :)) yaptigin butun sporlari yazar misinTesekkur ederim ins herkes istedigi kiloya düşer
oha diyebilit miyim ya ne kadar güzel ve sağlıklı görünüyosun maaşşallahMerhaba 69 : )))))) 113.8 bye byeee