- 3 Eylül 2015
- 190
- 305
- 18
- 34
Inşallah ya 1.69 1.70 gibi sen bayağı bi evrim gecirmissin maşallah bana ilham kaynağı oldun bende yasimi gostermek istiyorum artikBen gibi bi tembel basardiysa herkes basarir umarim istedigi kiloya düşersin boyun kac
Teşekkür ederimoha diyebilit miyim ya ne kadar güzel ve sağlıklı görünüyosun maaşşallah
Evet bende kendime daha alışabilmis degilim henüz 38 beden giyiyorum ama magazaya gidince 4 xxxxl felan gecio elime alışkanlık olmus. Bu arada 38 bedeni alinca elime acaba diyorum sigabilirmiyim icine bi giyiyorum bol gelio o an mutlu oluyorum. Yani degisik duygular. Rabbim ins herkesin istedigi kiloya düşmesine yardimci olur birazda sabir lazimO ilk mesajlar da olan kişi sen misin? ???
İnanılmaz geliyor yaaa...
Maşallah size ne diyeyimm.
Teşekkür ederim. Tamam boyunda güzel masallah. Bak tatlim ben gibi bi tembel verdiyse herkes verir yeterki basarcam de vazgecme. Sana bi tavsiye bunu ben hep yaptim. Rihanna man down şarkısını ac , gobegi acik bisey giy aynanin karsisinda gobegine bakarak oynaa.. sarkiyi 5.6 kez calInşallah ya 1.69 1.70 gibi sen bayağı bi evrim gecirmissin maşallah bana ilham kaynağı oldun bende yasimi gostermek istiyorum artik
Supermis çok begendim gerçekten denicem su anda 100 kg yum ikili rakamlara gecmeme az kaldiTeşekkür ederim. Tamam boyunda güzel masallah. Bak tatlim ben gibi bi tembel verdiyse herkes verir yeterki basarcam de vazgecme. Sana bi tavsiye bunu ben hep yaptim. Rihanna man down şarkısını ac , gobegi acik bisey giy aynanin karsisinda gobegine bakarak oynaa.. sarkiyi 5.6 kez cal
Teşekkür ederim. Tamam boyunda güzel masallah. Bak tatlim ben gibi bi tembel verdiyse herkes verir yeterki basarcam de vazgecme. Sana bi tavsiye bunu ben hep yaptim. Rihanna man down şarkısını ac , gobegi acik bisey giy aynanin karsisinda gobegine bakarak oynaa.. sarkiyi 5.6 kez cal
Teşekkür ederim. Tamam boyunda güzel masallah. Bak tatlim ben gibi bi tembel verdiyse herkes verir yeterki basarcam de vazgecme. Sana bi tavsiye bunu ben hep yaptim. Rihanna man down şarkısını ac , gobegi acik bisey giy aynanin karsisinda gobegine bakarak oynaa.. sarkiyi 5.6 kez cal
çok acil ayrıntılı bişekilde başarı hikayenei yazarmısın nası güzelleşmisin maşallahhh
Sevdigin bi şarkıdada oynayabilirsin ben en cok o sarkidan haz aldigim için onda oynardim hala da devam ediom :))Supermis çok begendim gerçekten denicem su anda 100 kg yum ikili rakamlara gecmeme az kaldi
Aynısını bana da diyorlar 4 aylık bebegim var hala göbek duruyoraman Allahım inanamıyorum süpersin bu kadar kiloyu nasıl verdinben niye veremiyorum boğazıma sahip çıkamıyorum yerden kendimi kaldıramıyorum yaaa çıldırıciğim densizin biri bana hamilemisin bile dedi çıldırdım evli bile değilim ben yaa inşallah ben de senin gibi incecik olurum maşallah sana darısı da başıma...
Daha 18 yasinda felandim hastaneye gittik mide yanmam icin..ordaki kadinda direk geldi karnimi sevdi kac aylik abla dedi. Abla demesine mi bozulursunnnn hamile dedigine miii .. nasil cvp vercem dusundum valla o geldi aklimaaa :))))aman Allahım inanamıyorum süpersin bu kadar kiloyu nasıl verdinben niye veremiyorum boğazıma sahip çıkamıyorum yerden kendimi kaldıramıyorum yaaa çıldırıciğim densizin biri bana hamilemisin bile dedi çıldırdım evli bile değilim ben yaa inşallah ben de senin gibi incecik olurum maşallah sana darısı da başıma...
doğum yaptığım gün kadının biri ikizimi var çocuğun karnında dedi yaDaha 18 yasinda felandim hastaneye gittik mide yanmam icin..ordaki kadinda direk geldi karnimi sevdi kac aylik abla dedi. Abla demesine mi bozulursunnnn hamile dedigine miii .. nasil cvp vercem dusundum valla o geldi aklimaaa :))))
ben napıcam nasıl kendimi motive edicem ne yapsamda bu yola başkoyduğum 2. gün herşey bitiyor ne yapmalıyım bana bi akıl ver herhalde beni en iyi anlayabilecek kişi sensin pemBeciDaha 18 yasinda felandim hastaneye gittik mide yanmam icin..ordaki kadinda direk geldi karnimi sevdi kac aylik abla dedi. Abla demesine mi bozulursunnnn hamile dedigine miii .. nasil cvp vercem dusundum valla o geldi aklimaaa :))))
çok teşekkür ederim gerçekten bir yol göstericiye ihtiyacım var bikaç sorum olucak nasıl b yoğurt kürü uyguladın egzersiz yaptın mı yaptıysan ne yaptın mesela karışık meyve tabağını bi gün boyuncamı yedinYoğurt kurunu 2 gün uyguladim 3 ogun yemeğimi yedim sabah kahvaltilarinda çeyrek ekmek yedim şekerli hiçbirşey yemiyorum günde 1 tabak karışık meyve tabağı yaptım kendime 2.5 litre suyumu içtim akşam 6 dan sonra birşey yemedim
2 yemek kaşığı yoğurt 1 er çay kaşığı zencefil zerdecal tarçın karıştırıp yiyeceksin yemeklerden yarın saat önce meyveyi bütün gün yemiyorum o an getirip yiyorum ama benim doğum kilom bu belki insan hızla gidiyordur ek olarak hicbisey yapmadım yürüyüş veya egzersiz gibi bebegim küçük olduğundan dışarı yürüyüşe çıkamıyorumçok teşekkür ederim gerçekten bir yol göstericiye ihtiyacım var bikaç sorum olucak nasıl b yoğurt kürü uyguladın egzersiz yaptın mı yaptıysan ne yaptın mesela karışık meyve tabağını bi gün boyuncamı yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?