Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

O ilk mesajlar da olan kişi sen misin? ???
İnanılmaz geliyor yaaa...
Maşallah size ne diyeyimm.
Evet bende kendime daha alışabilmis degilim henüz 38 beden giyiyorum ama magazaya gidince 4 xxxxl felan gecio elime alışkanlık olmus. Bu arada 38 bedeni alinca elime acaba diyorum sigabilirmiyim icine bi giyiyorum bol gelio o an mutlu oluyorum. Yani degisik duygular. Rabbim ins herkesin istedigi kiloya düşmesine yardimci olur birazda sabir lazim

Inşallah ya 1.69 1.70 gibi sen bayağı bi evrim gecirmissin maşallah bana ilham kaynağı oldun bende yasimi gostermek istiyorum artik
Teşekkür ederim. Tamam boyunda güzel masallah. Bak tatlim ben gibi bi tembel verdiyse herkes verir yeterki basarcam de vazgecme. Sana bi tavsiye bunu ben hep yaptim. Rihanna man down şarkısını ac , gobegi acik bisey giy aynanin karsisinda gobegine bakarak oynaa.. sarkiyi 5.6 kez cal

Supermis çok begendim gerçekten denicem su anda 100 kg yum ikili rakamlara gecmeme az kaldi

çok acil ayrıntılı bişekilde başarı hikayenei yazarmısın nası güzelleşmisin maşallahhh

çok acil ayrıntılı bişekilde başarı hikayenei yazarmısın nası güzelleşmisin maşallahhh

Arkadaşım bende yazın görmüştüm konuyu ve baştan sona komple okumuştum çok güzel istek veren başarılı bir hikaye sanada öyle yapmanı tavsiye ederim bir iki satıra Sığacık

aman Allahım inanamıyorum süpersin bu kadar kiloyu nasıl verdin ben niye veremiyorum boğazıma sahip çıkamıyorum yerden kendimi kaldıramıyorum yaaa çıldırıciğim densizin biri bana hamilemisin bile dedi çıldırdım evli bile değilim ben yaa inşallah ben de senin gibi incecik olurum maşallah sana darısı da başıma...

Aynısını bana da diyorlar 4 aylık bebegim var hala göbek duruyor

Daha 18 yasinda felandim hastaneye gittik mide yanmam icin..ordaki kadinda direk geldi karnimi sevdi kac aylik abla dedi. Abla demesine mi bozulursunnnn hamile dedigine miii .. nasil cvp vercem dusundum valla o geldi aklimaaa :))))

Be
Daha 18 yasinda felandim hastaneye gittik mide yanmam icin..ordaki kadinda direk geldi karnimi sevdi kac aylik abla dedi. Abla demesine mi bozulursunnnn hamile dedigine miii .. nasil cvp vercem dusundum valla o geldi aklimaaa :))))
doğum yaptığım gün kadının biri ikizimi var çocuğun karnında dedi ya

ben napıcam nasıl kendimi motive edicem ne yapsamda bu yola başkoyduğum 2. gün herşey bitiyor ne yapmalıyım bana bi akıl ver herhalde beni en iyi anlayabilecek kişi sensin pemBeci

Arkadaşım pembeciye sormussun ama bende yaptıklarını anlatayım 1 haftada 3 kilo verdim

Yoğurt kurunu 2 gün uyguladim 3 ogun yemeğimi yedim sabah kahvaltilarinda çeyrek ekmek yedim şekerli hiçbirşey yemiyorum günde 1 tabak karışık meyve tabağı yaptım kendime 2.5 litre suyumu içtim akşam 6 dan sonra birşey yemedim

çok teşekkür ederim gerçekten bir yol göstericiye ihtiyacım var bikaç sorum olucak nasıl b yoğurt kürü uyguladın egzersiz yaptın mı yaptıysan ne yaptın mesela karışık meyve tabağını bi gün boyuncamı yedin

2 yemek kaşığı yoğurt 1 er çay kaşığı zencefil zerdecal tarçın karıştırıp yiyeceksin yemeklerden yarın saat önce meyveyi bütün gün yemiyorum o an getirip yiyorum ama benim doğum kilom bu belki insan hızla gidiyordur ek olarak hicbisey yapmadım yürüyüş veya egzersiz gibi bebegim küçük olduğundan dışarı yürüyüşe çıkamıyorum

Geceleri yatmadan önce 1 kase yogurta bol pulbiber koyun ve icine limon sıkın yiyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…