- 19 Ocak 2015
- 170
- 111
- 43
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten ilk resimdekiyle aynı kişi misin
Muhtesemsinnnnnnnnn 17 lik liseli kızlar gibi olmussun masalah sana rabbim esirgesinSağol kuzum rabbim hayirlilariyla karşılaştırsın insallah hepimizi
maşallah ne güzel kilo vermişsin .buarada canım burdaki saç rengini kendin boyadıysan ,boyanın markası nosu nedir benim saçlarım sarı koyulaştırıcam merak ettim.
Maşallah tebrik ederim canım idolümsün inşallah bizde veririz
Ya maşallah o kadar güzel olmuşsun ki...Saclara bak ya
Arkadaşlar Biliyosunuzki ben buraya konu açtıgımda 21 martda diyete başlamıştım.. Ve dedimki Eger basarırsam size fotolarımı paylaşıcam e işte Bugün Büyük gün..! Ve 18 Kiloya bye byee..
İŞTEE: 113 KİLOOLU HALİM
Besinlerin Karbonhidrat DegerleriNasıl kilo verdiniz acaba yeni üye oldum 21 yaşındayım ve kilom çok fazla bende herkesin bakışlarından ve dalga gecmelerinden bıktım tek söyledikleri şey yüzün çok güzeel
Verirsin tabiki tatlım. O kdr tembelimki ben bile verdiysemm oho...Canım baştan sona kadar okudum her yazılani veee okudukça sana hayran oldum. Mükemmel olmussun zaten guzelmissin ama şimdi aşırı güzel olmussun :) ilk ve son resim arasında dağlar kadar fark var. Çok ama çok hirslandim. İnşallah bende veririm kilolari..