Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Nasıl kilo verdiniz acaba yeni üye oldum 21 yaşındayım ve kilom çok fazla bende herkesin bakışlarından ve dalga gecmelerinden bıktım tek söyledikleri şey yüzün çok güzeel
Öyle derler zaten. Sana yakışıyor kilo. Yok yüzün cok güzel. Belkide seni kirmamak icin diyorlardir belkide uzulmesin diye ama kendini sakin bununla teselli etme. Inan bana o zaman saliveriyosun.. herzaman daha iyi olurum diye düşün ve başar

maşallah ne güzel kilo vermişsin .buarada canım burdaki saç rengini kendin boyadıysan ,boyanın markası nosu nedir benim saçlarım sarı koyulaştırıcam merak ettim.
Kendim boyadım ben zaten kuafore pek gitmem. Koleston ay ışığı rengi

Bende suan 106 kiloyum 112 de başladım gerçekten büyük motivasyon sağladınız suan sizin gibi olmak için bir çok şeyi verebilirim bu arada bende 25 yasindayim
Ben gibi bi tembel basardiysa herkes basarir umarim istedigi kiloya düşersin boyun kac

aslında bana saçm geliodu bu yiyecekler gece oldugunu nerden biliyorlarda bize kilo aldiriyorlar die. Nedeni gece yedigimizde direk yatiyoruz ve eritme sansimiz olmuo onlarda kilo olarak kalio. O yüzden gece yemegi kilo aldirio yada aksam yemegi. Cok acikirsan bitane elma ye. Veya yakabilcegini dusunuyosan istedigini ye. Sorun şu. Yedigini eritmek

Haklısın ama su siralar isimden firsag bulup giremiyorum. Girdigim zamanda ozelden msj atanlar olsun ya da burdan yazanlara ayri ayri cevap vermeye çalışıyorum en kisa surede zamanim oldugunda oyle yaparim :) bu arada tesekkur ederim

Arkadaslar hepinize cevap vermeye çalışıyorum. Özelden olsun burdan olsun, cevap vermedigim kisiler kusura bakmasin. Pek zamanim olmuyor nete girmeye, girdikcede burdan yazıyorum zaten. Bu arada suan 69 kiloyum 172 boyum.. toplamda 45 50 kilo vermis insanim bu yuzden 4 5 kilo aldim sorun yapmıyorum. Sizde yapmayin. Ins herkes istedigi kiloya ulaşır. Ben destekcinizim unutmayın. Benim gibi bi tembel verdiyse herkes verir bu sozumu unutmayın. Simdilik Hoşçakalın
Bunlarda son halim..

Artık vücudun alıştığı için yavaş kilo vermeye baslarsin bu doğal bi surec sakin az kilo veriyorum ne oldu iyice yemegi keseyim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…