Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Baştan sona tekrar tekrar okudum yazdıklarını. Mükemmel bi değişim geçirmişsin. Gönülden tebrik ediyorum seni. Benim de 15 kilo fazlam var ama beceremiyorum. Boğazımı tutamıyorum malesefff. Tekrar tekrar binlerce tebrikler

Tebrik etmemek elde değil. Süper bir değişim olmuş. Gayet sağlıklı görünüyorsunuz

harika olmuşsunuz.devamı için başarılar.benim içinde milham oldunuz. daha da azimlendim :)

pemBeci_ ben denedim ama 7 km de koşamadım .bacaklarım kasıldı.1 dk filan acnak koşmuşumdur.sen nasıl 30-40 dk koştun yaa

Beliniz incecik olmuşş Tebrik ederim azminizi,sabrınızı :)
Darısı bizim kilo vermek isteyenlere

azminizden dolayı öncelikle kutluyorum sizi gerçekten mükemmel bir değişim olmuş şuan 65 kilosunuz herhalde daha kilo vermeyi düşünüyo musunuz?? birde 21 mart 2015 ten beridir bu kilo verme serüveniniz devam ediyor herhalde bu kadar uzun vadeli kilo vermek her yiğidin harcı değil gerçekten gönülden kutluyorum sizi ...darısı bize inşallah

ben senin yerinde olsam bu kadar güzel bir başarı hikayesini en başından başlayarak paylaştıgın fotograflarıda ekleyerek hangi aşamada kaç kilosun ,tarihlerini belirtip ilk sayfama yazardım kaç kilo ile başladığını şimdi kaça indiğini hem açıklayıcı hem net olur çünkü müthiş bi değişim bu ... hergelene ayrı ayrı cevap yazmamış olursun hem... bu benim sadece bir önerimdir...

akşam yemedim demişsiniz bunu nasıl başardın :) en son saat kaç gibi yemeği kestin öğle saatlerinde mi?
benim hemen kan şekerim düşer elim ayağım titrer irade dışında bişey bu akşam acıkmalarını mutlaka birşeyle frenlemiş olman laım

Bende suan 106 kiloyum 112 de başladım gerçekten büyük motivasyon sağladınız suan sizin gibi olmak için bir çok şeyi verebilirim bu arada bende 25 yasindayim

Nasıl kilo verdiniz acaba yeni üye oldum 21 yaşındayım ve kilom çok fazla bende herkesin bakışlarından ve dalga gecmelerinden bıktım tek söyledikleri şey yüzün çok güzeel

GERÇEKTEN BU SENMİSİN SAKA GİBİ TEBRİK EDERİM

Canım baştan sona kadar okudum her yazılani veee okudukça sana hayran oldum. Mükemmel olmussun zaten guzelmissin ama şimdi aşırı güzel olmussun :) ilk ve son resim arasında dağlar kadar fark var. Çok ama çok hirslandim. İnşallah bende veririm kilolari..

Nasıl kilo verdiniz acaba yeni üye oldum 21 yaşındayım ve kilom çok fazla bende herkesin bakışlarından ve dalga gecmelerinden bıktım tek söyledikleri şey yüzün çok güzeel
Besinlerin Karbonhidrat Degerleri
Karbonhidrat diyeti sayesinde istediginiz ögünde dilediginiz kadar yiyebilir, bu sayede aç kalmadan kilo verebilirsiniz. Tek yapmaniz gereken günlük aldiginiz karbonhidrat miktarini azaltmak. Sismanlamamizin en önemli nedenlerinden biri de fazla gida almamiz sonucunda vücudumuzda yag birikmesidir. Vücuttaki bu yaglar genellikle de alinan karbonhidratlarin yakilmayip depolanmasiyla olusur.

Normal bir insanin günlük almasi gereken karbonhidrat ünite miktari 70 75 arasindadir. Her gün bu miktarda karbonhidrat alan kisi kilosunu dengede tutar ve sismanlamaz. 70 ünitenin altinda karbonhidrat alan kisi ise kilo verir. Karbonhidrat üniteniz 4050 ünite arasinda kaldigi sürece inmek istediginiz kiloya kolayca erisebilirsiniz.

Karbonhidrat diyetini yaparken aç kalmazsiniz. Bu sebeple de sinir siteminiz yipranmaz. Rejim sirasinda özellikle dikkat etmeniz gereken en önemli nokta sekerli ve unlu yiyeceklerden kaçinmak olmalidir. Bunun yaninda listenizde, yumurta, peynir ve balik gibi hem besleyici hem de karbonhidrat degeri düsük besinleri bol bol bulundurabilirsiniz.

Verirsin tabiki tatlım. O kdr tembelimki ben bile verdiysemm oho...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…