• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Biliyomusun o kadar imkansız geliyorduki cünkü daha öncesinde denedim olmadı hep yoruldum deyip bıraktım ve verdiklerimin kaç katını geri aldım ama pes etmedim cünkü herkez dalga geciyordu.. neymiş benim iyiliğimi düşünüyorlarmış tamam ama cok kiriliyordum yeter dedim yaa yeter.

ki benimle dalga gecenlerden bile daha güzelim ben sadece kilom var diye eziyorlardı .... cok agladım cok gözyası döktüm 48 bedene bile sıgamıyordum artık . herkesin her dedigi batıyodu. sağolsun annem dogum günümde kosu bandı alıverdi. Koşu bandının eve geldigi gün kendime söz verdim vericem diye. suan 94 kiloyum ama 44 beden cok rahat oluyor boyumdan kaynaklanıyor sanırım kilom hala çok fazla ama görünüm olarak iyiyim
42 bedene bile sıgıyorumm yaa böyle mutluluk varmi :) Annemin hediyesiyle ve kendi cabalarimla rabbim bugünleri gösterdii. hedefim 85 inşallah olurrr .
Bana kilolu diyenler simdi agızlarını acıp bakıyorlar

Biliyomusun o kadar imkansız geliyorduki cünkü daha öncesinde denedim olmadı hep yoruldum deyip bıraktım ve verdiklerimin kaç katını geri aldım ama pes etmedim cünkü herkez dalga geciyordu.. neymiş benim iyiliğimi düşünüyorlarmış tamam ama cok kiriliyordum yeter dedim yaa yeter.

ki benimle dalga gecenlerden bile daha güzelim ben sadece kilom var diye eziyorlardı .... cok agladım cok gözyası döktüm 48 bedene bile sıgamıyordum artık . herkesin her dedigi batıyodu. sağolsun annem dogum günümde kosu bandı alıverdi. Koşu bandının eve geldigi gün kendime söz verdim vericem diye. suan 94 kiloyum ama 44 beden cok rahat oluyor boyumdan kaynaklanıyor sanırım kilom hala çok fazla ama görünüm olarak iyiyim
42 bedene bile sıgıyorumm yaa böyle mutluluk varmi :) Annemin hediyesiyle ve kendi cabalarimla rabbim bugünleri gösterdii. hedefim 85 inşallah olurrr .
Bana kilolu diyenler simdi agızlarını acıp bakıyorlar

Tebrik ediyorum arkadasım gercekten buyuk basarı.bende yurume bandında yuruyorum ama hiç veremiyorum nasıl bir program uyguladın anlatabilir misin .günde kac saat yuruyorsun.

Tebrikler canım son fotoların süper manken gibi olmuşsun maşallah
Toplamda kaç kilo verdin orasına rastlamadımyada kaçırdım :)
Bende kilo vermek istiyorum 15 kilo vermem lazım ama okadar iradesizim ki :( çok iyi geldi senin fotolar felan süpersin

Acayip ince gorunuyorsun söylediğin kilonun altında gibi. Spor yapınca böyle oluyor yağdan gidince daha ince gorunuyorsun maşallah diyeyim.
Spor hocam 10 kilo verdiğinde Citi piti bir kız olacaksın dedi çünkü spor 2kati ince gösteriyor neredeyse.
Aynen canım benim ben daha bu halime alisamadim hala sismanim gibi geliyo :) kiyafet denicegim zaman ben buna sigamam diyom bos bol geliyo 38 beden :)

Yazamadan geçemem Ayy üşenmedim gecenin bir vakti uyku tutmadı bütün mesajları baştan sona okudum ben şok ben iptal ben vefad:KK57: 30 yaş gençleşmişsin Bee vuhuuu çok güzel kızsın gerçekten inş bundan sonra hayatında hep güzellikler olur. Biraz kaderimiz benzemiş bende boşandıktan sonra 90dan 69a düştüm şimdi bir gayret 55 olmam lazım boyumda 167. Bende kendimi baştan yenilemek istiyorum şuan çok moral oldun:KK200:
canim benim ins düşebilirsin ama suanda kilon iyi bence 55 de boyuna göre cok ince olmazmi?

Acayip ince gorunuyorsun söylediğin kilonun altında gibi. Spor yapınca böyle oluyor yağdan gidince daha ince gorunuyorsun maşallah diyeyim.
Spor hocam 10 kilo verdiğinde Citi piti bir kız olacaksın dedi çünkü spor 2kati ince gösteriyor neredeyse.
114 kilodan 66 kilo kolay degil aslinda yaptigim basardigim sey. Kesinlikle spor cok iyi

Tebrik ediyorum arkadasım gercekten buyuk basarı.bende yurume bandında yuruyorum ama hiç veremiyorum nasıl bir program uyguladın anlatabilir misin .günde kac saat yuruyorsun.
Gunde sadece yarim saat 7.0 ve 7.5 arasi kostum bazen 40 dakika oldu. Ama 40tan fazlasi ni gecmedim. Cunku kendimi cok yordugum zaman ertesi gun canim istemez die

harikasınıızz.
ilk fotolarınızda yaşınız çok büyük dururken, şimdi 10 yaş daha genç duruyorsunuz. tebrik ederim

photostudio_1450823043654.jpg

Sizi tebrik ediyorum. En çok da spora vurgunuzdan ötürü. Uzun vadede ama sağlıklı zayıflamanın tek yolu spor. Üstelik spor yapmaya alışınca artık spor yapmamak bile rahatsız ediyor insanı. Psikolojiye de iyi geliyor. Terliyorsun toksin atıyorsun. Kısa vadede kilo verdiren diyetlerin hiç birini bir kez olsun yapmadım. Spor alışkanlığı edindiğimden beri istediğimi yesem de kilo verdim ve bu aralar aksattığım halde 64-65 arasındayım.

Çok güzel görünüyorsunuz. Tekrar tebrik ederim.

Canım maşallah.. ben tartılmadim fakat farkındayım rahat 68 kilo civarındayımdır.. ama artik kalcalarim aldi basini gidiyor catlaklar da ekledi deliricem... yemek yemekten alamiyorum kendimi.. cok kilolu degilim hatta kiyaftlermde belli olmuyor ama yazi var bu isin... bu kalcalarla bu yaz bikiniye elveda.. yüksek bel bakicam :( kalcalarim normalde de genetik vardi ama suan iyice buyuduler.. aklina yarim dunya gelmesin ama aliskin degilim belim falan kalinlasti biraz cok rahatsiz oluyorum yinede sukur ama iste.. spor mesela neler yaptin canim? Spordan sonra sarkma falan olur mu iyice? Benim catlaklarim var ama..

MasaAllah ilk resminde baya baya kadin gibi duruyosun son resminde genc bi kiz gibi yasin kac acaba? Super olmusun tebrikler bendede kosu bandi var yapmiyorum tebelikten kilom 85 kg , nasil yaptin neler yaptin

Back