• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

yaaa canimm sana inanamiyorum defalarca baktim kiyasladim fotolarini birbiriyle...resmen o ilk gelinlikli resimdeki kadin sanki annen gibi:) resmen 20 yas gençleşmissin masallah sanaaaa...
merak ettim kac yasindasin

yaaa canimm sana inanamiyorum defalarca baktim kiyasladim fotolarini birbiriyle...resmen o ilk gelinlikli resimdeki kadin sanki annen gibi:) resmen 20 yas gençleşmissin masallah sanaaaa...
merak ettim kac yasindasin
Tesekkur ederim cok seviniyorum boyle gördükçe yorumlari:) evlendigimde 22 yasindaydim suan 25

Zayiflamaya karar verdigimde sizin basliginizi gördüm. Okadar heveslendimki hergun sayfa sayfa okudum bastan sona resimleriniz falan cok degismis agirliklarinizi uzerinizden atmissiniz. Masallah cok guzelsiniz. Insan herseyden once kendi bedeni icin yapmali bunu yaklasik 2 ay oldu 78 den 73 e düştüm cok sukur gerisi gelecek insallah. :KK54:

zayıflamanın otesinde yüzdende birşey kaybetmemişsiniz maşaAllah bende küçükken çok kiloluydum birden zayıflamıştım insan bambaşka biri oluyor

Zayiflamaya karar verdigimde sizin basliginizi gördüm. Okadar heveslendimki hergun sayfa sayfa okudum bastan sona resimleriniz falan cok degismis agirliklarinizi uzerinizden atmissiniz. Masallah cok guzelsiniz. Insan herseyden once kendi bedeni icin yapmali bunu yaklasik 2 ay oldu 78 den 73 e düştüm cok sukur gerisi gelecek insallah. :KK54:
Eskiden bi magaza gidiyorduk arkadaşım beğendiğini alabiliyordu bende parada olsa alamıyordum malesef hep eve geldigimde ağlardım niye böyleyim diye. 50 beden kiyafette hep yaşı üstünde olan bayanlar için tasarlanmiş genclere göre pek öyle güzel bisey yoktu. Yani neler cektim allaj bilir ya insanlar cok acimasiz sisko diye dalga gecerlerdi. Ağlardım hep gözyaşı hep gözyaşı. Simdi en güzel sey beğendiğim herseyi deneyebiliyorum en egleceli tarafı bu. Ama kendime ben bile alisamadim daha S Beden giyiyorum acaba diyorum sigarmiyim bi deniyorum bol bile geliyo gercekten cok buyuk mutluluk oluyo ki ben 4xxxl giyen insandım

neden ayrıldınız bilmem ama şimdi çok pişmandır eminim ki :KK70:
Evet çok pişman bana diyodu sen zayiflayamazsin asla diye tosunum diye dalga geciyodu :)) yine de her istedigimi aldi her dedigimi yapti beni sevdi bende onu cok sevdiydim allah razi olsun.. kötü söz söylemem nasip degilmis yürümedi rabbim en iyisini bilir. Suan hayatimda baska birisi var artik zaten

zayıflamanın otesinde yüzdende birşey kaybetmemişsiniz maşaAllah bende küçükken çok kiloluydum birden zayıflamıştım insan bambaşka biri oluyor
Aynen canım benim ben daha bu halime alisamadim hala sismanim gibi geliyo :) kiyafet denicegim zaman ben buna sigamam diyom bos bol geliyo 38 beden :)

Evet çok pişman bana diyodu sen zayiflayamazsin asla diye tosunum diye dalga geciyodu :)) yine de her istedigimi aldi her dedigimi yapti beni sevdi bende onu cok sevdiydim allah razi olsun.. kötü söz söylemem nasip degilmis yürümedi rabbim en iyisini bilir. Suan hayatimda baska birisi var artik zaten
belki de o sebep oldu bu şekilde zayıflamana Rabbim bundan sonra bahtını yolunu açık etsin ne diyim imrendim sana harikasın ;)

Demekki gerçekten isteyince başarılabiliyor tebrik ederim dirayetliymişsiniz.

Yazamadan geçemem Ayy üşenmedim gecenin bir vakti uyku tutmadı bütün mesajları baştan sona okudum ben şok ben iptal ben vefad:KK57: 30 yaş gençleşmişsin Bee vuhuuu çok güzel kızsın gerçekten inş bundan sonra hayatında hep güzellikler olur. Biraz kaderimiz benzemiş bende boşandıktan sonra 90dan 69a düştüm şimdi bir gayret 55 olmam lazım boyumda 167. Bende kendimi baştan yenilemek istiyorum şuan çok moral oldun:KK200:

Biliyomusun o kadar imkansız geliyorduki cünkü daha öncesinde denedim olmadı hep yoruldum deyip bıraktım ve verdiklerimin kaç katını geri aldım ama pes etmedim cünkü herkez dalga geciyordu.. neymiş benim iyiliğimi düşünüyorlarmış tamam ama cok kiriliyordum yeter dedim yaa yeter.

ki benimle dalga gecenlerden bile daha güzelim ben sadece kilom var diye eziyorlardı .... cok agladım cok gözyası döktüm 48 bedene bile sıgamıyordum artık . herkesin her dedigi batıyodu. sağolsun annem dogum günümde kosu bandı alıverdi. Koşu bandının eve geldigi gün kendime söz verdim vericem diye. suan 94 kiloyum ama 44 beden cok rahat oluyor boyumdan kaynaklanıyor sanırım kilom hala çok fazla ama görünüm olarak iyiyim
42 bedene bile sıgıyorumm yaa böyle mutluluk varmi :) Annemin hediyesiyle ve kendi cabalarimla rabbim bugünleri gösterdii. hedefim 85 inşallah olurrr .
Bana kilolu diyenler simdi agızlarını acıp bakıyorlar
Canim bnde senin yasadiklarini yasiyorum suanda 165 boyum kilom 83 kg ama emziriyorum bebeğim var diyet tapamiyorum garekette etmek istemiyorum k8lo vermek istiyorum ama beni fişkliyecek birsey yokkkk

Back