• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Yeni foto..
14445100763871.jpg

süper ötesi bir başarı ve azim hikayesi,mest oldummm,darısı başıma
şu dogum kıloları yapıştı üstüme ama bana güç oldun inşallah bende başarabilirim

Kol iç bacak karında felan sarkma olmadı mı canım?SOn foto harikaaaaaaaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::rolleyes:

Vay vay vay

Boyle degisimlere insan cok zor inanıyor. Müthiş bir sey başarmissin. Ben 3 versem 2 sini geri alıyorum da..

Bak kimse sormamış: ayak numaran da değişti mı?

süper ötesi bir başarı ve azim hikayesi,mest oldummm,darısı başıma
şu dogum kıloları yapıştı üstüme ama bana güç oldun inşallah bende başarabilirim
Tabiki basarirsin canim benim yeterki iste. Isteyince yapamayacagin sey yok oyle dusun hep umarım istedigin olur

Bacim eniste bey bu resimleri paylasmana nasil izin veriyor anlamis degilim :)
Birak paylasmani , seni camdan baktirtmamasi lazim :-)
Eniste bey yokki ayrıldım biz bosandik :( napalım hayırlısı boyleymis suan hayatımda baska birisi var rabbim hayirlilarini versin ins hepimize

Vay vay vay

Boyle degisimlere insan cok zor inanıyor. Müthiş bir sey başarmissin. Ben 3 versem 2 sini geri alıyorum da..

Bak kimse sormamış: ayak numaran da değişti mı?
Sende verirsin niye veremeyesinki ben gibi bogazsak verdiyse herkes verebilir ben buna inaniyom :)))) ayak numaram kesinlikle değişti 40 numara giyiyordum suan 38 numara. Ve malesef göğüslerde küçüldü en kötü yanı bu sinirim bozuluyo :( yüzümde ufalmis iki sene önce aldigim büyük moda gözlükler yüzümü kapliyo malesef takamiyom :) bu olumsuzluklari atarsak kilo vermemin en guzel yani istedigim elbiseyi hemen alabiliyorum eskiden beden bulamiyodum 50 beden giyerse insan nasil.bulcak :(

Eniste bey yokki ayrıldım biz bosandik :KK43: napalım hayırlısı boyleymis suan hayatımda baska birisi var rabbim hayirlilarini versin ins hepimize
Cok ozur dilerim canim ya bilmiyordum...
Umarim bu sefer hayatinin askini bulursun ve omur boyu mutlu olursunuz ♡

Back