Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki basarirsin canim benim yeterki iste. Isteyince yapamayacagin sey yok oyle dusun hep umarım istedigin olursüper ötesi bir başarı ve azim hikayesi,mest oldummm,darısı başıma
şu dogum kıloları yapıştı üstüme ama bana güç oldun inşallah bende başarabilirim
Teşekkür ederim sagol canimşok edici bir değişim.
tebrik ederim
Oldu canım ya malesef göbeğimde de var ama yapcak bisey yok krem felan alcam kullancam vichy vardı onu kullaniodum o da bitti 100 lirada veremiyom simdiKol iç bacak karında felan sarkma olmadı mı canım?SOn foto harikaaaaaaaaaaa
Eniste bey yokki ayrıldım biz bosandik napalım hayırlısı boyleymis suan hayatımda baska birisi var rabbim hayirlilarini versin ins hepimizeBacim eniste bey bu resimleri paylasmana nasil izin veriyor anlamis degilim :)
Birak paylasmani , seni camdan baktirtmamasi lazim
Teşekkür ederim o senin fistikligin :)Uuu tam bir fıstık olmuşsun
Tesekkur ederim tatlım hepimizi ins bu arada fotomu begenmissin sagolHarikasın canım. Son fotona bayıldımmm
Allah nazarlardan korusun
Sende verirsin niye veremeyesinki ben gibi bogazsak verdiyse herkes verebilir ben buna inaniyom :)))) ayak numaram kesinlikle değişti 40 numara giyiyordum suan 38 numara. Ve malesef göğüslerde küçüldü en kötü yanı bu sinirim bozuluyo yüzümde ufalmis iki sene önce aldigim büyük moda gözlükler yüzümü kapliyo malesef takamiyom :) bu olumsuzluklari atarsak kilo vermemin en guzel yani istedigim elbiseyi hemen alabiliyorum eskiden beden bulamiyodum 50 beden giyerse insan nasil.bulcakVay vay vay
Boyle degisimlere insan cok zor inanıyor. Müthiş bir sey başarmissin. Ben 3 versem 2 sini geri alıyorum da..
Bak kimse sormamış: ayak numaran da değişti mı?
Cok ozur dilerim canim ya bilmiyordum...Eniste bey yokki ayrıldım biz bosandik napalım hayırlısı boyleymis suan hayatımda baska birisi var rabbim hayirlilarini versin ins hepimize