• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar 2 otel arasında kaldım..yardım lütfeennn

Hangi otel?

• Spice Hotel&Spa

OY: 1 12,5%
  • Limak Lara De luxe Hotel&Resort

OY: 7 87,5%

• Ankete Katılan
    8

d_ceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
11
0
86
İstanbul
Arkadaşlar sürekli burayı takip ediyorum.Biz de nişanlımla eylülde evlenmeyi düşünüyoruz.İlk başta Fethiye istiyorduk fakat turdaki yetkililer eylül ayı için akdenizi tercih etmemizin daha iyi olacağını söylediler.
Şimdi 2 otel arasında seçim yapamıyorum.Spice Hotel&Spa ve Limak Lara.
İkisi de çok güzel .....biri Belek, diğeri Lara'da...
Buraları da hiç bilmiyorum.Neresinin denizi daha güzeldir?.Daha önce bu otellerde kalmış arkadaşlar ya da bilgisi olan varsa yardımlarınızi bekliyorumm.

Larada daha elit hoteller var,havalimanina daha yakin ve denizi daha iyi.
spice and spanin odalari cok hos görünüyor,hem uygun cogu otele bakarak ama yeni kurulmasina ragmen otelin bi cok esyasi kirik dökük diye duymustum.
bende spice and spanin üzerinde baya durmustum bi ara sonra lara hem antalyaya hem havalimanina yakin diye ve denizi daha güzel diye larayi tercih ettim

cnm iki otelede baktım spice hotel güzel gözüküyor ama sanırm limak daha çok tercih ediliyor birde lara nın denizi daha güzel diye biliyorum

Son düzenleme:
Bence balayı için ikisi de uygun oteller değil. Siz birbirinizle mi ilgileneceksiniz, yalnız mı kalacaksınız yoksa sabahın köründe gürültü ile uyanıp, akşama dek o bar bu restaurant koşturup yorulacak mısınız? Dinlenip, düğün yorgunluğunu atamazsınız 5 yıldızlı otellerde. Ben 12 yıl 5 yıldızlı otellerde çalıştım. Şimdi, Antalya'nın çok sakin koylarından birindeki küçük bir turistik köydeyim. Geçen yaz da burada bir oteldeydim. Sakin ve tarihi bir yer. Köy kahvaltısında, burada yapılan reçeller, ballar ve köy yumurtası var. Otelde değilim, buralı biriyle evlendim çalışıyoruz beraber. ıstersen daha ayrıntılı mesaj yazarım, otel seçimi konusunda..

bi bilgilendirirsen sevinirim ben.
ilerisi icin aklimda bulunur.hangi köy? ve hangi otelleri tavsiye edersin?

Ben Antalya belek limak otellerinden atlantise gitmiştim ve bayıldım zemuszemus limak otelleri bence süper...

herkesin tercihi farkli olabilir tatil konusunda fakat balayinda ciftler yalniz olmali ben bunu der bunu savunurum. Biz Nevsehir de cok sicak bir otelde kaldik kasimda urgupte kimsecikler yoktu ama heryeri gezdik tabi japonlari saymazsak. sana bir link atayim incele kriterlerinize uyarsa gelirsiniz tercih sizin tabi ki..cirali.org link vermek yasak mi ne kabul etmedi basina tabi ki www yazarsin cnm

Back