- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
-
- Konu Sahibi candy_candy
Kızlar hafta sonu ne menü planladım ne de bir şey uyguladım valla menülerimi buraya yazacağım. ama çok hareketli bir hafta sonu geçirdim ve pek abartmadım da dengeledi birbirini neredeyse hep dışarıdaydım hemen ardı ardına atıyorum menülerimi çok düzensiz dövmeyin
Teşekkür ediyorum. Yalnız olunca çoğu zaman motivasyonunu kaybedebiliyor insan.Ay müsaade ne demek çok mutlu olurum zaten kimse olmayınca ben de bi adapte olamadım
birileri olursa daha sık uğrarım daha iyi olur
Biz burda birbirimizi motive edelim sıkı tutalım özellikle de beni çok sıkı tutun benim yaylar gevşek
ben bi istikrar sağlayamadım ya nasıl motive olacağım
Kalori olarak çokta fazla değil. Herzaman oluyor böyle düzensiz geçen günler. Geçmiş deneyimlerimizden biliyoruz ki önemli olan ertesi gün hiç birşey olmamış gibi devam etmek.
Selam canım 100 gün hiç tartılmayacaksın değil mi?
Hekim kontrolünde mi kullandığınız takviyeler var mı? Bende eliminasyona başlamak istiyorum da82,9 ile yola devam arkdşlar,10 günlük bir eliminasyon diyeti uyguluyorum 6 günüm bitti
Diyetisyenle başladım ama tüm süreci tamamlayamadım,takviye kullnmadım,reflü gibi mide sorunlarım azaldı,bence hekim veya diyetisyen kontrolüyle yapınızHekim kontrolünde mi kullandığınız takviyeler var mı? Bende eliminasyona başlamak istiyorum da
berbat, sen
Ne yaptın bu süreçte peki? KAç kilosun kaçtan kaça düştün?Arkadaşlar ben farklı bir yol izlemeye başladım. Sizinle de paylaşmak istedim. İlk paylaşımlarımda kalori sayarak diyet yapacağımı söylemiştim. Ancak yıllardır bu yöntemi uygulamaya çalışıyorum ve hep bir süre sonra aldığım kaloriler gün be gün yükselmeye başlıyor ve başladığım yere geri dönüyordum. Sürekli bir atıştırma halindeydim. Baktım yine olmayacak. İnternette kilo verme videolarını izlerken bir doktorun youtube kanalına denk geldim. Doktor Eric Berg Türkçe kanalı. İzlemeye bir başladım, bir daha bırakamadım. Artarda 10-15 videosunu izledim. Onu izledikten sonra aralıklı oruç yapmaya ve ketojen beslenmeye başladım. Bugün 4. günüm sona erdim. Ben bile inanamıyorum. Bugün iştahımın tamamen yok olmaya başladığını farkettim. 4 günde 2 kilo kaybettim. Size de tavsiye ediyorum bir göz atmaktan zarar gelmez. Şimdi 2 öğün besleniyorum. Saat 11.30 da ve 16.30 da olmak üzere 2 öğün yiyorum.