- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 37
-
- Konu Sahibi candy_candy
85 kilo ile dün başladım inş ben,şuan hayatımın maksimum kilosundayım.yedikçe iştahım açıldı açıldıkça yedim.nereden nasıl başlayacağıma bile karar veremiyordum,hiçbirşeyden kısıtlama getremyorum irademde okadar zayıfladı.yeni yıl yaklaşırken ufaktan birşeyler yapmk toparlnmk istyrum.hedef 100 benim için güzel bir motivasyon belki yılbaşına fit girerizneden olmasın.diğer gruplarda 10 günde 8 kg var içeriğine baktım sadece sebze yumurta ve et var;yani neden olmasın.ilk etapta 10 gün bunu yapmk istyrum bugün 2.günüm bitti inş.sabah 84,1 geldim.
Hoşbulduk evet bence de işaretHoşgeldin ne güzel denk gelmişBöyle şeyler hep bana bir işaret gibi gelmiştir
Oo süper
Çok dengeli bir diyete benziyor ben de bulayım bi inceliyim
Aslında nereden başlayacağımı ben de çok düşündüm dedim İsveç diyeti yapayım ama o kadar katı bir diyet başlangıç için hiç doğru gelmedi. Şimdilik kalori sayıyorum ve İF yapıyorum. Kilo vermem durduğunda İsveç gibi sert bir diyet yapabilirim
83,5 kilo ile kaçamaksız devamÇok dengeli bir diyete benziyor ben de bulayım bi inceliyim
Aslında nereden başlayacağımı ben de çok düşündüm dedim İsveç diyeti yapayım ama o kadar katı bir diyet başlangıç için hiç doğru gelmedi. Şimdilik kalori sayıyorum ve İF yapıyorum. Kilo vermem durduğunda İsveç gibi sert bir diyet yapabilirim
tebrik ederiiiiiimmmmGünaydın kızlar
Benim dün diyetim çok güzel geçti. Zaten çok iştahsızdım nedense, zorlanmadım. Gün boyunca peşimi bırakmayan bir baş ağrısı vardı genelde onunla cebelleştim
Yukarıya da yazdım dünkü menümü. Fire yok Allah'a çok şükürBugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama öyle eridim gittim hissi yok, pek açlık da çekmedim açıkçası Sanırım başlamadan önce yediklerim yüzünden dünü öyle geçirdim. Bugünün daha etkili olacağını düşünüyorum. Bi sonraki mesajda dün planladığım menümü yazıcam. Dandik biraz bugünün menüsü
112.70 kiloyum maaleseftebrik ederiiiiiimmmm
canım kaç kilosun hedef kaç?
Selam
Diyetiniz nasıl gidiyor? Kaçamaksız devam edebiliyor musunuz?
Ben de iyi gidiyorum. Forumda biraz takıldım sizin serüveninize denk geldim. Bence yaza kadar istediğiniz kiloya geleceksiniz.Benim iyi gidiyor da ben de ben de diyen arkaaaşlardan ses yok
Sende durumlar nasıl
Ben de iyi gidiyorum. Forumda biraz takıldım sizin serüveninize denk geldim. Bence yaza kadar istediğiniz kiloya geleceksiniz.
aaa öyle mi gördünben dm'den yürümüştüm sana onu görmedin mi