- 20 Aralık 2020
- 17.109
- 75.874
OkuyabiliyorsunuzRegl dönemindeyim olur mu acaba biliyor musunuz.
Olursa bende almak isterim görünce çok üzülmüştüm
Kısa dediğiniz hangisi acaba bir 1.5 sayfa gibi bir tane var o mu yoksa daha kısa olan mı ?ismi azam duası var o çok tesirli ve kabul edildiği gerçek kısa olanı okuyabilirsiniz 111 defa
500 okundu aşkım ..kaç tane aldın laydimmmm
Bugün bitirsek daha iyi olur canım eğer yetişmezse söyle bana paylaşırız1000 alıyorum
Kalan 2000
Yarına Okusam olur mu?
Bugün bitirelim inşallah1000 alıyorum
Kalan 2000
Yarına Okusam olur mu?
Yok okurum uykum geldi kendimi veremezsem dedm ama okurum simdi insallah.Bugün bitirsek daha iyi olur canım eğer yetişmezse söyle bana paylaşırız
İnşallah canım Rabbim şifa versin kuzumuza hayırlısı ile biran evvel sağlığına kavuşsun annesi babası ile bir daha hiç ayrılmasın dualarımız melegimizleYa Latif esmamızda iki turda bitirdik hamd olsunnHepinizden Allah razı olsunnn inşAllah güzel haberini alır almaz paylaşırız
Canı gönülden amin...İnşallah canım Rabbim şifa versin kuzumuza hayırlısı ile biran evvel sağlığına kavuşsun annesi babası ile bir daha hiç ayrılmasın dualarımız melegimizle
Rabbim bütün şifa bekleyen yavrulara ya şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
Aminn Canımm Ferdammmİnşallah canım Rabbim şifa versin kuzumuza hayırlısı ile biran evvel sağlığına kavuşsun annesi babası ile bir daha hiç ayrılmasın dualarımız melegimizle
Rabbim bütün şifa bekleyen yavrulara ya şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
Amin kuzum gerçekten zor yaşayan bilir Rabbim magnime dayanma gücü versinAminn Canımm FerdammmAllahım kimseyi evladıyla sınamasın sizlere bağışlasın