- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberler kuzumDoktor geç gelmiş kuzum şimdi doktor sırası bekliyorlar bakalım ne diyecek kirazım
penyez83 ne guzel seysin YaHerşey güzel olacak Mervişim
Biliyorum çok zor ama az daha sabır
Lütfen salma kendini onların sana ihtiyacı var
Güzel aydınlık günler gelecek çiçeğim
Rabbim yüreğimize inşirah ferahlığı versin, yardım etsin inşallah
Aydınlık günlere çıkalım hepimiz
Aynen her birinize tesekkur ederim ayri ayri su zor gunumde bana bu kadar ugrastiniz rabbim cennette toplasin bizlzri hakkinizi helal edin insallah kizim iyi olurKızlar hepinizden Allah razı olsun
Hakkınızı helal edin, kaç gündür etiket üstüne etiket ..
Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin, Meyra kuzumuza şifa versin inşallah
Annesine babasına bağışlasın
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Rabbim yardımcın olsun kuzum, bugünlerde geçecek inşallah. Rabbim sınavını kolaylaştırsın,kuzumuzu size bağışlasın inşKizlar meyrosum hala ayni sadece uyutmuslar agrilari dinsin diye hala beyinde ne tur bisey var bakterimi virus mu diye arastirma icindeler ayni eamanda verdikleri antibiyotikler ise yarayacakmi onu bilmiyorlar zamanla goreceklermis
belki uc saat belki uc gun uyur demisti daha uyandirmadilar
kimse iyi veya kotu bisey demiyor
aglayarak ogluma gidip aglayarak kizima donuyorum napcami bilmiyorum
Allahnim insallah iyi olur
Canım magnim sen güçlü ol ki yavrularında güçlü olsun. İnanıyorum rabbim tez zamanda sizleri kavuşturacakah sweet mahvoldum o inlemelerine biz bile normal bas agrisina dayanamiyoruz o napti bir gun boyunca mahvoldu
Cok dusunduk Bunu nerden nasil oldu bizden mi gecti hic bilmiyorum cok orttuk ustunu ondan mi oldu diye dahi dusundum vicdan azabi Cekiyorum sadece
Allah razi olsun gercekten Cok tesekkur ederim halley
hepinize ayri ayri cok sagolun bu zor zamaninda yanimdasiniz
Insallah kuzum ya
Kiraz cok cok tesekkur ederim rabbim hayirlisiyla dilegini nasip etsinRabbim yardımcın olsun kuzum, bugünlerde geçecek inşallah. Rabbim sınavını kolaylaştırsın,kuzumuzu size bağışlasın inş
Allah razi olsun sweetim dualariniz benk rahatlatiyorCanım magnim sen güçlü ol ki yavrularında güçlü olsun. İnanıyorum rabbim tez zamanda sizleri kavuşturacak
Kurban olurum ona ya çok kötü oldum ben bile seni düşünemiyorum. Biz hep duaya devam etcez sen güçlü ol lütfen
İnşallah hemen ne olduğu bulunur da tedaviye olumlu cevap verir kuzumuzKiraz cok cok tesekkur ederim rabbim hayirlisiyla dilegini nasip etsin
insallah iyi olur atlatir
Allah razi olsun sweetim dualariniz benk rahatlatiyor
bende hic enerji guc kalmadi delircem
Ya hergun bir umut diyorum hic birsey bulamiyorlar menenjit ama ne var bakterimi virus mu
dun viral demislerdi bugun net degiller
sanki cok Tehlikeli bisey varsa benden sakliyorlarmis gibi
Canimsin hersey guzel olacak gececek bu gunler bol dua bol sabirKiraz cok cok tesekkur ederim rabbim hayirlisiyla dilegini nasip etsin
insallah iyi olur atlatir
Allah razi olsun sweetim dualariniz benk rahatlatiyor
bende hic enerji guc kalmadi delircem
Ya hergun bir umut diyorum hic birsey bulamiyorlar menenjit ama ne var bakterimi virus mu
dun viral demislerdi bugun net degiller
sanki cok Tehlikeli bisey varsa benden sakliyorlarmis gibi
Allah yardımcın olsun canım benim sağlık sınavı en zor sınavdır seni çok iyi anlıyorum inşallah ikiside evine gelecek kucağına gelecek dualarımız sizinleKizlar meyrosum hala ayni sadece uyutmuslar agrilari dinsin diye hala beyinde ne tur bisey var bakterimi virus mu diye arastirma icindeler ayni eamanda verdikleri antibiyotikler ise yarayacakmi onu bilmiyorlar zamanla goreceklermis
belki uc saat belki uc gun uyur demisti daha uyandirmadilar
kimse iyi veya kotu bisey demiyor
aglayarak ogluma gidip aglayarak kizima donuyorum napcami bilmiyorum
Allahnim insallah iyi olur
Kizlar viral enfeksiyon Degilmisİnşallah hemen ne olduğu bulunur da tedaviye olumlu cevap verir kuzumuz
Insallah tek cikis yolum dualarim Kuzum insallahCanimsin hersey guzel olacak gececek bu gunler bol dua bol sabir
Allah razi olsun agliyorum diye bana kiziyorlarAllah yardımcın olsun canım benim sağlık sınavı en zor sınavdır seni çok iyi anlıyorum inşallah ikiside evine gelecek kucağına gelecek dualarımız sizinle
Maalesef bilgim yok canımKizlar viral enfeksiyon Degilmis
bakteri bulmuslar Yarin turunu belirleyeceklermis
bakteri cok kotu degilmi
birde kafada enflamasyon iltihap olusmus bu hasarlara yol aciyormus ciddi hasarlara
iz kalmadan Kurtulur insallah kuzum
Insallah tek cikis yolum dualarim Kuzum insallah
Allah razi olsun agliyorum diye bana kiziyorlar
ben isyan etmiyorum bunu kimseye anlatamiyorum kafayi yicem artik
Isyan edemem Kuzum asla rabbim verdi insallah da sifasinida verirMaalesef bilgim yok canım
Ağlayacaksın tabi içini bosaltacaksin asla isyan etme hep dua edelim
En azından ne olduğu belirlenmiş kuzum. Rabbim sorunsuz atlatmasını nasip etsinKizlar viral enfeksiyon Degilmis
bakteri cok kotu degilmi
birde kafada enflamasyon iltihap olusmus bu hasarlara yol aciyormus ciddi hasarlara
Çok geçmiş olsun. Küçücük bebeğe bakteri nasıl bulaşmış . Umarım bir an önce hasarsız iyileşir evinize donersinizKizlar viral enfeksiyon Degilmis
bakteri cok kotu degilmi
Yok selenimm ismi azamn duası tamamlandı çiçeğimDaha var mı bilmiyorum ama 2 tane aldım
Ben yine de 2 tane okudumYok selenimm ismi azamn duası tamamlandı çiçeğim
Şifa olsunn Meyramıza Selen teyzesinin duası inşAllah aminnBen yine de 2 tane okudum
Çok çok amin kuzum inşallahŞifa olsunn Meyramıza Selen teyzesinin duası inşAllah aminn