- 20 Temmuz 2022
- 240
- 317
- 30
Allah razı olsun kardesim çok tesekkür ederimAkşam toplam 6000 bin okudum dua ile birlikte cekip okudum peygamber efendimizin hürmetine okudum allah kabul etsin gene gerekirse alirim yazarsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kardesim çok tesekkür ederimAkşam toplam 6000 bin okudum dua ile birlikte cekip okudum peygamber efendimizin hürmetine okudum allah kabul etsin gene gerekirse alirim yazarsiniz
Saol kardesim allah razı olsun hepinizden4000 almıştım 1500 aldım bitti bugün okurum nasipse bitince yazarım Allah tez vakitte şifalar versin inşallah
Rabbim kabul etsin insaallah çok tesekkür ederim sizdende rabbim sizinde ne muradınız varsa versin ben derdimi size anlattım dua için sizde vesile oldunuz yardım ettiniz rabbim gönlünüzden geçeni hakkında hayırlı eylesinistbl arkadaşım okuman bitti, Allah kabul etsin inşallah
Okuyan herkesden Allah razı olsun
Ağzınıza yüreğinize sağlık kızlar
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin
Siz saolun şifasını bulur inşallah en tez zamandaAllah razı olsun kardesim çok tesekkür ederim
Ettiğiniz dualara amin inşallah, Allah razı olsunRabbim kabul etsin insaallah çok tesekkür ederim sizdende rabbim sizinde ne muradınız varsa versin ben derdimi size anlattım dua için sizde vesile oldunuz yardım ettiniz rabbim gönlünüzden geçeni hakkında hayırlı eylesin
Yerden göğe helal olsunAllah hepinizden razı olsun hakkınızı helan edin zamanınızı aldım
Az önce bittiSon sayı nedir? Ona göre devam ettirelim?
Allah hayrınızı kabul etsin yavrumuza şifa versin.Az önce bitti
Ben herzaman dualara hazirim allah icin ben günlük zikir derslerim var sizede okuurum allah sizden de razı olsun bizi böyle güzel şeylere kattiginiz icinRabbim kabul etsin insaallah çok tesekkür ederim sizdende rabbim sizinde ne muradınız varsa versin ben derdimi size anlattım dua için sizde vesile oldunuz yardım ettiniz rabbim gönlünüzden geçeni hakkında hayırlı eylesin
Bitti kardesim allah razı olsun sizde içinizden gönlünüzden ne dua kopuyorsa yapalirsinizŞimdi son kalan sayıyı yazarsanız oradan devam edelim. Ona göre sayı yazalım Allah bebişe şifa versin
Amin amin tesekkür ederimBen herzaman dualara hazirim allah icin ben günlük zikir derslerim var sizede okuurum allah sizden de razı olsun bizi böyle güzel şeylere kattiginiz icin
Annesi benim memnune babası avni bebeğin ismi Alp kaanBebegimizin annesinin babasinin ve bebegin ismini ögrenebilirmiyim