Arkadaşımın Sevgilisi Ailesi ??

Yorumları okumadım belki söyleyen olmuştur.

Eş durumundan dolayı olan tayinlerde her iki tarafında devlet memuru olması gerekmiyor mu?
Bu adam devlet memuru değil ki KPSS'ye hazırlanıyor değil mi?
Ortada bir çelişki mi var? Benim bu tayin olayıyla ilgili bilmediğim başka bir şey mi var?

Kendi düşen ağlamaz diye bir şey var

o zaman maalesef eylülcüm senin yapabilicegin bişey yok
söyler uyarır cekilirsin. kafasını duvara sürtsende vazgecmez...

bu arada sen toparlandınmı kuzum nasılsın
evet benım yapacılecegım başka bişey yok zaten üstüme düşeni yaptım uyardım hala aynı şeyleri diyor yaşamadan anlamıyor insan hiç bir şeyi

orası muamma evet bende anlamadım ama arkadaşım ı inandırmış çocuk

Arkadaşın bu herifle evlenirse kesin boşanır. Ne gereği var.

orası muamma evet bende anlamadım ama arkadaşım ı inandırmış çocuk

O evlilik yapıldıysa eğer formaliteden yapılmamış.
(-arkadaşınızı uzaklaştırmak için söylenmiş bir yalan da olabilir..
-bence formaliteden değildi ortada formaliteye uyan durum yok çünkü...
-Bir sürü insan eş durumu tayininden dolayı sıkıntı yaşıyor bu kadar kısa zamanda bu işleri halledebilmeleri de soru işareti...)
Arkadaşınız rüya aleminde dolaşmaya devam etsin.. Bence yeterince uyarmışsınız. Ötesini kendi bilir...
Allah akıl fikir versin...

Dün bu konu üzerinde çok güzel bir sohbet dinledim anne baba hakkıyla düşünceleri ile ilgili.Anne ve babalarımız siz körü körüne sevseniz de o kişinin hatalarını,yanlışlarını görmeseniz ya da görmek istemesseniz de kendi bildiğiniz yola girdiğiniz de en son geleceğiniz yol yine anne babanızın yoludur.Çünkü onlar sizi karşılıksız sevenler,sizin göremediklerinizi görenlerdir diye bahsetmişti.Çok hoşuma gitmişti bu sohbet.Ben buna da inanıyorum o yüzden eğer ki zaten ailesine karşı ise hiç girişmesin o işe sonu da kötü olabilir.
Zaten aile yapısı,düşünce tarzları,yaşam tarzları farklı.Halen bir işi yok geçim nasıl olacak.Saklanılan bir şeyler.Biraz bana olmaz gibi geldi yine de hayırlısı.

Zor bir durum, adam bu kadar ailesinden gizlediğine göre formalite kısmı yalan olabilir arkadaşın bunu da düşünmeli
Sadece formalite olsa neden saklasın ki adam ya da ailenin bu formalite evliliğinden bir beklentisi mi var ?
Çetrefilli bir işe benziyor, arkadaşının yerinde olsam hiç bulaşmam, zaten yaşam tarzları da uymuyormuş
Adamın işi gücü yok, derdi çok, madem beklemiş 30 yaşına kadar bundan sonra yaptığı şeye değsin

Evet canım en iyisi böyle davranman
kız bir de bana tuhafsın diyor sendne ne kadar küçüğüm ama gayet mantıklı konuşuyorum diyorum benım soyledıklerım mantıklı dıyor bu nikah olayını da bana zor bela anlattı bir de haliyle trip yaptı diye çocuk kızmış bana güvenmiyo musun demiş
Arkadaşın bu herifle evlenirse kesin boşanır. Ne gereği var.
evlenmiş olmak için

çocuk o sıra eczanede çalışıyomuş böyle bişey olabileceğini söylemiş arkadaşıma oda inanmış bilmiyorum ben zaten tam bu işleri

Bence arkadaşının akla ihtiyacı yok zaten söylesen de anlamaz dinlemez hiç çeneni yorma

bende bu yaşına kadar ne için bekledin doğru düzgün biriyle mutlu bir yuva kurmak için bunları yaşamak için mi bekledin diyorum ama bekledi m de ne oldu diyor çevre baskısı çok fazla işte

anlattım kızlar bu işin altından bişey çıkabilir dedim ama öyle olsa bana bu durumu anlatmazdı diyor 1 yıl dolunca boşanacaklarmış dayısı da bunu bilip bişey demiyomuş bir zahmet demesin zaten bende olsam bulaşmazdım hatta ilk günlerde kendini çok kaptırmadan çok ilerlemeden bitirm dedim de anlamadı

Bu formalite evlilik bana cok aaa öcü gibi gelmedi .formalite neticede . Bence ondan once bu adamin işinin gücünün olmamasina takilin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adamın işi yok gucu yok ise neden bu formalite evlilik yapılmış.işi gucu olan adamla evlenip eş durumundan gelmek için yaparlar ama ortada iş güç yok

ne ayak?

adamın işi yok gucu yok ise neden bu formalite evlilik yapılmış.işi gucu olan adamla evlenip eş durumundan gelmek için yaparlar ama ortada iş güç yok

ne ayak?

ne ayak bilmiyorum eczanede sabit iş olduğu ve onun tayin olma gibi bir işi olmadığı için kız tayin olmuş işte öyle anlatmış arkadaşıma

ne ayak bilmiyorum eczanede sabit iş olduğu ve onun tayin olma gibi bir işi olmadığı için kız tayin olmuş işte öyle anlatmış arkadaşıma

eczanede sabit is neymis:44: o evlilik de gercek degilse ben hicbirsey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…