Ay hiiiiç okumadım bile konuyu başına şöyle bi göz gezdirdim. Kadın gelmiş 30 yaşına derdini bile millete anlattırıyo! Kadınlar klübüne üye olmak parayla mı? Yokmu bi mail adresi facebook açana kadar burdanda bi üyelik alsın. Nefret ediyorum bilmem kim adına açılan konulardan
Bu formalite evlilik bana cok aaa öcü gibi gelmedi .formalite neticede . Bence ondan once bu adamin işinin gücünün olmamasina takilin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o bana açtırmadı ben açmak istedim konuyu bende zamanında bu siteden çok fikir aldım o yüzden arkadaşımın da doğru kararlarvermesi için fikir istedim :26::26:
İş yok , güç yok , yaşantılar farklı , dayısının kızıyla formaliteden evlilik yapmalar..
30 yaşına gelmişim bu saatten sonra ailemi mi dinleyeyim diyen kız arkadaşın , bence ailesini dinlesin..
Zaten öğrenseler kabul etmez diyorsun,değer mi sence.. ? Bence değmez..
Bilmiyorum 3. Kişi adına açılmış konuları sevmiyorum ben. Birisi , başka biri için, başka insanlardan fikir alıyo.bence kimin ne derdi varsa ( eğer durumu internete girip konu açmaya el veriyosa) o kişi konu açmalı. Ki durumuda el veriyomuş çok kafasına taksaydı isteyseydi kendi bi üyelik açıp snlatırdı derdini. Kendi istememiş bile siz istemişsiniz.
Kağıt üstünde evli olması bana sorunmuş gibi gelmedi,bunlar olağan şeyler :)
Yaşam farklılıkları ilerde büyük sorun çıkarabilir,aileler için demiyorum,arkadaşında bir süre sonra bundan rahatsız olmaya başlayacak :/
aynen öyle mesela çocuk ramazanda oruç tutmuyor ama içki içmeye de devam ediyor ilerde sen oruç tutarken adam karşında içki mi içecek diyorum öyle bişey yapmaz herhalde diyor :26: ve arkadaşımın babası da çok fazla bilmiyor detayları yoksa kesinlikle kabul etmezler ama arkadaşım kapılmış gidiyor evlenmek için mi evleneceksin diyorum ama bu sefer de moralimi bozma diyor
evet nerden tutsak elimizde kalıyorformalite evlilikten önce iş sorunu var adamın..
bu daha büyük bi sorun....
Arkadaşın bence şuan mantıklı düşünemiyor,düğün mevsimine de girdikeğer değiştiririm diye düşünüyorsa ki görüyorum hala kabullenmemiş sevgilisinin yaşayış tarzını maalesef ne o çocuk değişir ne bu kızımız değişir. İnsanlar hep karşısındakini değiştirebileceklerini sanıyorlar oysa ikisi de birbirinin yaşantısının farkındaydı ne yazık
Evlilik kısmına bende pek takılmadım. Yani formalite icabıymış sonuçta. Aynı evde yaşamıyorlar herhalde. Büyütülecek bir konu değil.
Ama adamın işinin gücünün olmayışı çok kötü. Arkadaşın artık yaşının vermiş olduğu korkuyla bir nevi mantık evliliği yapacak ve 2 seneye kalmaz boşanır eminim. Aile yaşantıları bir şekilde kabul edilir. Sonuçta herkesin dini kendine. Pek muhattap olmazlar,herkes birbirine saygı gösterir olur biter. Ama arkadaşın çok yanlış düşüncede. Bu evliliğin sonunu bile göremiyorum,ikna et, evlenmesin bence.
İlişkileri daha yeniymiş neden bir anda evlilik düşüncesine girdi arkadaşınız ? Tamam yaşı 30 olabilir ama çocuğun işi gücü yok daha erkenden evlilik konuşmak, daha birbirini iyice tanımadan ailelere bahsetmek ne kadar mantıklı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?