Arkadaşımın Sevgilisi Ailesi ??

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
865
168
33
Selamlar kızlar bu sefer bir arkadaşım için konu açıyorum aklıma ilk sizler geldiniz

Bir arkadaşım var 30 yaşında bu zamana kadar en fazla mesajlaştığı telefonda konuştuğu bir kaç kişi olmuş hayatında , şimdi yaklaşık 1 aydır uzun zamandır facebook arkadaş listesinde olan (daha önce bir etkinlikte tanışıp öylesine eklemişler birbirlerini ve yaklaşık 2-3 yıldır arada bir selamlaşmak dışında hiç konuşmamışlar ayrıca çocuğun 4-5 ay öncesine kadar uzun süreli bir ilişkisi varmış zaten)

biriyle konuşuyorlar henüz bir kere buluştular aralarında 4-5 saatlik mesafe var , kafa yapıları vs gayet uyuyor çokta iyi anlaşıyolar aslında ama çocuk arkadaşımı ailesine söylemiyor zamanı var vs diyor kimseye anlatmıyor , bir de şöyle bir şey var ki arkadaşım ile sevgilisinin yaşantıları aile yapıları çok farklı

arkadaşım biraz daha dinini yaşayan bir aileye sahip sevgilisi ise tam tersi içki içen dinden uzak bir yaşantı süren birisi hailyle arkadaşımın ailesi duyduğu andan beri biraz huzursuz razı değiller ama arkadaşım bu yaştan sonra ailemin lafına uyamam diyor

Bunlar böyle mesajlaşırken falan konu evlilikten vs açılıyor çocuk şu an kpss hazırlandığı için sınavdan sonra işi resmiyete dökmeyi düşünüyolar ama çocuğun ne bir işi ne bir düzeni hiç bir şeyi yok , çocuk birden arkadaşımı arayıp aslında sana önemli bir şey söylemem gerekiyor deyip :

bundan yaklaşık 1 yıl önce (dayısının kızı çocuktan 10 yaş büyük ; öğretmen ve doğuya atanıor orda çok sıkıntılar yaşıyor ) dayısı da çocuğa gelip size formaliteden bir nikah yapalım kız eş durumundan tayin olup buraya gelsin diye çocukta çaresiz kalıyor artık ne kadar çaresizce bunu kabul ediyor ve şu an resmen evlilerrr ama herkes aynı yaşantısına devam ediyor sadece kağıt üzerinde evlilik sürüyor anlaşmalı boşanmaları içinde 1 yılın dolmasını bekliyolar ve 1 yıl dolmasına da bir kaç ay var

arkadaşım bunu duyunca şok oluyor ve üstelik çocuğun o zaman hayatında olan kızda bu durumu biliyor ve o zamanlar bu durumu kabul ediyor çocukta arkadaşıma bu konuda hiç soru sordurmayıp öyle gerekti ablam o benim vs deyip bir de üste çıkıyor kızıyor arkadaşıma sen bana güvenmiyo musun diye çıkışıyor

arkadaşımın güveni çok sarsıldı çok üzüldü ve bende hiç normal karşılamadım şimdi boşanmalarını beklemeleri de gerekiyor aynı zamanda , arkadaşım ne yapmalı sizce :26: arkadaşımın ailesi çocuğun bu durumlarını öğrenseler kesinlikle kabul etmezler , bu işin sonu nereye varır :26: mutlu olabilirler mi

Arkadaşım bu zamana kadar mutlu olamadı şimdi de mutsuz bir evlilik yapmasını istemem ama yaşı yüzünden çok aceleci davranıyor herşeye tamam diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay hiiiiç okumadım bile konuyu başına şöyle bi göz gezdirdim. Kadın gelmiş 30 yaşına derdini bile millete anlattırıyo! Kadınlar klübüne üye olmak parayla mı? Yokmu bi mail adresi facebook açana kadar burdanda bi üyelik alsın. Nefret ediyorum bilmem kim adına açılan konulardan

o bana açtırmadı ben açmak istedim konuyu bende zamanında bu siteden çok fikir aldım o yüzden arkadaşımın da doğru kararlarvermesi için fikir istedim :26::26:

Bu formalite evlilik bana cok aaa öcü gibi gelmedi .formalite neticede . Bence ondan once bu adamin işinin gücünün olmamasina takilin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İş yok , güç yok , yaşantılar farklı , dayısının kızıyla formaliteden evlilik yapmalar..
30 yaşına gelmişim bu saatten sonra ailemi mi dinleyeyim diyen kız arkadaşın , bence ailesini dinlesin..
Zaten öğrenseler kabul etmez diyorsun,değer mi sence.. ? Bence değmez..

Bu formalite evlilik bana cok aaa öcü gibi gelmedi .formalite neticede . Bence ondan once bu adamin işinin gücünün olmamasina takilin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet öyle ama kuzeni sonuçta yani çocuğun bunu kabul etmesi de bana çok tuhaf geldi arkadaşım da herşeye tamam diyor şimdiden çok yüz veriyosun diyorum ama napıyım diyor ailesinin de onaylamadığı bir durum bu yaşa kadar çocuk takılmış gezmiş hiç bişeye çabalamamış

Son düzenleyen: Moderatör:
o bana açtırmadı ben açmak istedim konuyu bende zamanında bu siteden çok fikir aldım o yüzden arkadaşımın da doğru kararlarvermesi için fikir istedim :26::26:

Bilmiyorum 3. Kişi adına açılmış konuları sevmiyorum ben. Birisi , başka biri için, başka insanlardan fikir alıyo. bence kimin ne derdi varsa ( eğer durumu internete girip konu açmaya el veriyosa) o kişi konu açmalı. Ki durumuda el veriyomuş çok kafasına taksaydı isteyseydi kendi bi üyelik açıp snlatırdı derdini. Kendi istememiş bile siz istemişsiniz.

onu şu yüzden diyor bu yaşa kadar hep ailemin onaylayacağı biri olsun diye düşünüp bekleyiip durdum ama artık beklemek istemiyorum diyor hoşlanıyor da çocuktan ama iştee sınavdan sonra çocuk atanabilecekte işe girecekte ev kuracakta düğün yapacak

yorum yapmak zorunda değilsiniz sevmiyorsanız anlamadım ki amacınızı , arkadaşımı sevdiğim için fikir almak istedim bu siteyi de bilmiyor zaten allah allah

Kağıt üstünde evli olması bana sorunmuş gibi gelmedi,bunlar olağan şeyler :)
Yaşam farklılıkları ilerde büyük sorun çıkarabilir,aileler için demiyorum,arkadaşında bir süre sonra bundan rahatsız olmaya başlayacak :/

aynen öyle mesela çocuk ramazanda oruç tutmuyor ama içki içmeye de devam ediyor ilerde sen oruç tutarken adam karşında içki mi içecek diyorum öyle bişey yapmaz herhalde diyor :26: ve arkadaşımın babası da çok fazla bilmiyor detayları yoksa kesinlikle kabul etmezler ama arkadaşım kapılmış gidiyor evlenmek için mi evleneceksin diyorum ama bu sefer de moralimi bozma diyor

formalite evlilikten önce iş sorunu var adamın..
bu daha büyük bi sorun....

Arkadaşın bence şuan mantıklı düşünemiyor,düğün mevsimine de girdik eğer değiştiririm diye düşünüyorsa ki görüyorum hala kabullenmemiş sevgilisinin yaşayış tarzını maalesef ne o çocuk değişir ne bu kızımız değişir. İnsanlar hep karşısındakini değiştirebileceklerini sanıyorlar oysa ikisi de birbirinin yaşantısının farkındaydı ne yazık

formalite evlilikten önce iş sorunu var adamın..
bu daha büyük bi sorun....
evet nerden tutsak elimizde kalıyor

evet daha öncesinde zaten arkadaşım bu konuyu çok taktığı üzüldüğü için mantıklı hareket edemiyor hangi evlilik mutlu ki aman napıyım diyor değişir diye düşünüyor aynen ama çocuk dini yönden çok zayıf hiç bir şeye inancı yok nasıl olur bilemiyorum :26:

Evlilik kısmına bende pek takılmadım. Yani formalite icabıymış sonuçta. Aynı evde yaşamıyorlar herhalde. Büyütülecek bir konu değil.
Ama adamın işinin gücünün olmayışı çok kötü. Arkadaşın artık yaşının vermiş olduğu korkuyla bir nevi mantık evliliği yapacak ve 2 seneye kalmaz boşanır eminim. Aile yaşantıları bir şekilde kabul edilir. Sonuçta herkesin dini kendine. Pek muhattap olmazlar,herkes birbirine saygı gösterir olur biter. Ama arkadaşın çok yanlış düşüncede. Bu evliliğin sonunu bile göremiyorum,ikna et, evlenmesin bence.

ben bişey yaptıkça korkuyorum sana söylemeye kızıyorsun diyor bende annen baban değilim sonuçta ama bile bile bazı şeylere göz yummanı doğru bilmiyorum diyorum

evet mantık evliliği yapacak bu gidişle ama pişman olmaz umarım çok çabuk kaptırdı bi de kendini nerdeyse çocuk snei aldatsa kabul edeceksin o derece herşeye tamam diyorsun dedim

İlişkileri daha yeniymiş neden bir anda evlilik düşüncesine girdi arkadaşınız ? Tamam yaşı 30 olabilir ama çocuğun işi gücü yok daha erkenden evlilik konuşmak, daha birbirini iyice tanımadan ailelere bahsetmek ne kadar mantıklı ?

bende öyle dedim işte dediğim gibi yaşından dolayı daha fazla beklemek istemiyor zaten şu an hem iş durumlarından hemde bu formailete evlilik konusundna dolayı evlenemezler eylül ayına kadar

Arkadasin otuz yasindaysa, gorustugu kisi de bir o kadar vardir diye dusunuyorum.
Bu yasa gelmis birisinin (eger sebebi egitim degilse) hala bir duzen oturtmamis, is guc sahibi olamamis olmasi oldukca dusunurucu.
Sorumluluktan mi kaciyor diye sorarlar adama.
Arkadasini ailesine aciklamiyor olmasi da sanki sorumsuzlugunu destekliyor gibi. İsi ciddiyete dokme faslini geciktirmeye calisiyor sanki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…