Arkadaşımın Sevgilisi Ailesi ??

aynen evlenmekle bitmiyo ki ya çocuk arkadaşımın olduğu şehirde iş bulamazsa ne olacak arkadaşımın işi iyi eğer işi bırakıpta çocugun oldugu şehşre gşderse çok sorun yaşarlar bence maddi açıdan aynen öyle hırs bürümüş evlenicem diye heveslenıyor ayrılmaz çocuk ayrılmadıgı sürece

bende bilemiyorum ki ama çocuk inandırmış arkadaşımı kesinlikle öyledir nedne yalan söylesi n ki diyor anlatmasaydı ben nerden bılecektım kı dıyor

evet ayrılıpta ne yapıcam beni başka kim sevicek ki dha çok mutsuz olucam o zaman diyor güveniyorum ben diyo :26:kapılmış şu an işte anlamıyor :26:

İnan bana bunu bir topiğe daha yazmıştım görmek istemeyen bir insan kadar kimse kör olamaz

İnan bana bunu bir topiğe daha yazmıştım görmek istemeyen bir insan kadar kimse kör olamaz

aynen canım bide bana tuhaf şeyler düşünüyosun diyo asıl tuhaf olan sensın dedim o olaydan sonra ben olsam çok güvenim kırılırdı ama arkadaş bişey olmamış gibi konuşmaya devam etmiş

Bende geçen sene eş durumundan geldim o ds öyle gelmiş sanırım. Ama bi ay önce meb e nüfus kayıt örneği ve eşimin kurumundan iş belgesi aldım verdim benim eşim kamuda.yani öyle atayıp peşini bırakmıyorlar evlilik ve işin devamına bakıp ona göre sayfana eş durumundan ertelendi yazıyorlar her yıl

bilemiyorum canım ı arkadaşım bana napıyım sonuçta bir kaç aya boşanacaklar ondan sonrası önemli ,sonuçta benimle konuşuyor seviyor vs diyor

aynen canım bide bana tuhaf şeyler düşünüyosun diyo asıl tuhaf olan sensın dedim o olaydan sonra ben olsam çok güvenim kırılırdı ama arkadaş bişey olmamış gibi konuşmaya devam etmiş

Ben aşktan gözü kör olayına inanmıyorum görmek istemiyor o evde kaldım aman kim alacak mantığıyla yaklaşıyor ve çok yanlış yapıyor

formalite evliliğe takılmayın doğuya gidenlerin çoğu bu sistemle batıya geçiş yapıyo eskiden beri var böyle şeyler yani...gelemeseydim bende düşünmüştüm bi ara (kim olmalı diye düşünmüştüm yani) ama gerek kalmadı şükür...fakat belli bir yaşa gelmiş bir adamın sorumluluk sahibi ve olgun olması gerekiyor...yani bu ilişkiye bir isim vermeleri gerekir diye düşünüyorum..aile hayatları farklı kız arkadaşın 30 yaş umutsuzluğuna kapılmış bence yanlış yapıyor kısmetin nerde ne zaman karşısına çıkacağını bilemez...o yüzden erkek nesli tükenmiş gibi sarılmasın o adama..

Ben aşktan gözü kör olayına inanmıyorum görmek istemiyor o evde kaldım aman kim alacak mantığıyla yaklaşıyor ve çok yanlış yapıyor
evet aynen öyle ne diyim kendi bilir

haklısın bende öyle diiyorum da ah ah kapılıyor işte hayırlısı olur umarım

işi gücü yokeylül ...30 yaşına gelmiş bi bayan yani bunu düşünmesi gerekiyor

işi gücü yokeylül ...30 yaşına gelmiş bi bayan yani bunu düşünmesi gerekiyor

düşünemiyor misk ben çalışıyorum nasıl olsa diyor benim evim eşyalarım herşeyim var nasılsa diyor çocuğun yapacağı tek şey düğün yapmak işte onu da yapabilecek mi bakalım

düşünemiyor misk ben çalışıyorum nasıl olsa diyor benim evim eşyalarım herşeyim var nasılsa diyor çocuğun yapacağı tek şey düğün yapmak işte onu da yapabilecek mi bakalım

bide yanlışmı gördüm çocuğun yaşı küçükmü....evlenip nacak allah aşkına işsiz adamla...yarın bi gün evlensin görürüm ben onu

kırmızıyla işaretlediğim yerleri bir okuyun. arkadaşınız 30 yaşına gelip birini buldum kaybetmeyeyim diye herşeye evet dediği için iyi anlaşıyor olmasınlar? evlilikten kaçıyor, aileler uymuyor, formaliteden yapılmış evlilikler var (tabi formaliteyse...) Üstüne üstlük ailesi de huzursuz ve razı değil çocukta da "30 yaşında biriyle çıkıyorsa o da en az 30 demek" hayatını düzenlemek için herhangi bir çaba yok. Nasıl geçiniyor bu adam? BU yaşta mesleği yoksa?

Arkadaşınız 30 yaşına gelmiş ama bence mantığını 18 yaşındaki haliyle korumaya devam ediyor. 30 yaşındayım illaki evleneceğim diyorsa, yarın bir gün ailesinin "biz sana demiştik" demesini, eşinin "dinden uzak" yaşam tarzını, çalışıp eşine para yetiştirmeyi ve bir de evde oturan erkeğin stresini çekmeyi göze almıştır. üstelik yavaştan karşı taraf için vazgeçilmez olduğunu da farketmiş ki bir şey sorunda sen bana güvenmiyor musun diye şaha kalkabilmiş külhanbeyimiz.

Arkadaşınız benim 25 yaşında detayıyla gördüklerimi 30 yaşında göremiyorsa siz en iyisi ona mutluluklar dileyin...

bide yanlışmı gördüm çocuğun yaşı küçükmü....evlenip nacak allah aşkına işsiz adamla...yarın bi gün evlensin görürüm ben onu
doğru canım çocuk 28 yaşında , bende söyledim bunları hatta ben 23 yaşındayım arkadaşımdan baya küçüğüm ben bile bunları düşünüyorum diyorum sen nasıl düşünmezsin

çok doğru yazmışsın bu yazıyı da göstereceğim

sınavdan sonra işini düzenini kuracak güya bilmiyorum ki sanırım arkadaş evdeki ve çevredekilerin baskısından da bir an önce kurtulmak istyor hata ediyor ama anlatamıyorum ki daha şimdiden ipleri vermiş eline

arkadaşın için bişey dicemde neyse içimde kalsın...

arkadaşın için bişey dicemde neyse içimde kalsın...

bende bazen çok kızıyorum ama üzülüyorum da baya sıkıntılar çekti özel şeyler biliyorum şimdi bari mutlu olsun istiyorum ama kimse beğenmez diye düşüncesi de var

bende bazen çok kızıyorum ama üzülüyorum da baya sıkıntılar çekti özel şeyler biliyorum şimdi bari mutlu olsun istiyorum ama kimse beğenmez diye düşüncesi de var

eylül bence konuya sen hiç bulaşma...kendi kararlarını alabilecek yaşta sonuçta..biz burda ne olgun kızlar gördük daha 20sinde olup nasıl güzel yorumlar yapan ...30'una gelmiş üstüne bide kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsa yapacak bişey yok....bazı şeyleri görürsün ama anlamazsın ya arkadaşınki o hesap....bırak naparsa yapsın.....

o zaman maalesef eylülcüm senin yapabilicegin bişey yok
söyler uyarır cekilirsin. kafasını duvara sürtsende vazgecmez...

bu arada sen toparlandınmı kuzum nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…