Slm bayanlar. Konu en yakın arkadaşım ve nişanlısı ile ilgili. Kendisinin üyeliği olmadığı için benim sormamı istedi..olayı tam olarak anlatabilmek doğru yorum alabilmek için biraz uzun anlatacağım okursanız sevinirim. en başından anlatayım. 2 senelik beraberlikleri var bu yaz nisan yaptılar.çocuk askerden yeni geldi maddi durumunu tahmin edersiniz.. kendisi öğretmen ama atanmadığı için canlı müzik yapıyor babasının da ekmek fabrikası var. Neyse çocuğun maddi durumu yüzünden arkadasm nişanı kendi imkanlariyla yapmak istedi falan kurabiyeler süslemeler müzik vs her şeyi biz kendimiz yaptik çocuğun ailesi misafir gibi davrandı. Bizimki seviyor annesi falan ses çıkarmadı. Sonra taki mevzusu çıktı nisana birkaç gün kala arkadaşımın annesi bir yüzükle nisan yaptırmam deyince kriz çıktı ( bu arada arkadaşımın altınla falan hiç ilgisi yoktur o annesini ikna etmeye çok uğraştı ) çocuk bu kriz sırasında arkadaşıma ağzına gelen her küfürü saymış oraya gelip hepinizi.... vb. Bir sürü küfür. Neyse sonra sorun çözüldü özürler dilendi cocugun annesi 1 bilezik taktı nisan yapıldı. Asıl konu şu bir kaç gün önce bunlar beraber çocuğun evinde otururken arkadaşımın hiç hoşlanmadığı akşam beraber sahne yaptıkları kız( zaten onunla sahne yapması da kriz yaratmış anladığım kadarıyla ) daha sahne yapmalarına 2 3 saat varken nerdesin falan filan diye arıyor arkadaşım soruyor ne diyor abi kaçta geleceksin diye soruyor demiş bizimki de duydum abı demedi demiş hiçbir şey demeden evden çıkmış. Çocuk arkasından koşup sokak ortasında bağıra çağıra arkasindan küfür etmiş aklınıza gelen her küfür var soylediklerinde... akşam o eve gelip... vs iğrenç kelimeler. Arkadaşım diyor ki cadde de kim varsa dönüp bana baktı kafami kaldiramadim.. sonra bir bankamtikte sinir krizi geçirmiş kardeşi gelip almış vs... şimdi çocuk hic ses çıkarmıyor aramıyor mesaj yok.. görümce de der ki sen abimi biliyorsun damarına basmissin saçma bir şey yapmışsın abime saygısızlık yapmışsın.. arkadasim da çok duygusal bir tip melankolik yani çalışıyor ama hiçbir şey yapamıyorum diyor kaç gündür uyuyamıyor çünkü.. ayrılmayı düşünüyor ama acaba hata mı yapıyorum diyor çok seviyorum diyor.. şimdi depresyonda kimseye anlatamıyor ailesinden anlatırsa babası nişanı bozar çünkü emin olması lazım.. sizce ne yapmalı.. çok uzun oldu galiBa teşekkür simdiden
Bunlar sadece fragman. Esas film evlenince başlayacak. Filmin sonunu görmeye merakliysa evlensin. Ben spoiler vereyim. Filmin sonunda baş karakterler sonsuza kadar mutlu olmayacak...
Zaten galiba nişanlısı pek meraklı değil evliliğe. Hem her şeyi kız yapıyorken evleneyim bari demiş. Yani bulmuş kullanıyor. Bir de stres atıyor küfür ederek ohh miiss
Düğünde de hiç masraf yapmıcak ailesi
kız kredi cekicek mecburen.
sonra borçlu bir evliliğe merhaba dicekler.
kavga gürültü küfür eksik olmayacak.
sonu görebiliyoruz.
Küfürler havada uçuşuyor maşallah şimdiden.Saygı yerlerde sürünüyor.Böyle yuva kurulur mu?
Yalnız arkadaşın da biraz kıskançmış.Çocuk mecbur o işi yapmaya.İş arkadaşından kıskanmasın bir zahmet.Güven de yok yani o da yerlerde.
Elde bir tek sevgi var.O da tek başına hiçbir şeye yetmez.
Mutsuz bir evliliğe koşar adım gidiyor arkadaşın.
Arkadaşınız ağır mazosist olabilir mi?
Halen bunu sorduğuna göre aklıma başka bir şey gelmiyor benim.
Eğer öyleyse heme evlensin bir daha böylesini bulamaz.
Anlatınca babası nişanı bozarmis işte anlatsın bozulsun nişan. O adam küfür ederken laflar kızın anasına babasına da gidiyor kız bunlari görmezden mi gelecek? Üstüne adamın ailesinin de ne olduğu belli olmuş, bir kız kardeşin abisinin öyle küfürler ettiğini gördüğünde utanmasi gerekirken o resmen haketmisin demiş. Bu insanlarla mı akraba olacak?
Rencide edildiği , küfür yediği yetmiyormuş gibi bir de müstakbel görümceden laf mı işitmiş ??
Evlenmeden önce bu şekilde davranan ileride sokak ortasında döver de..
Arkadaşınız aklını başına toplasın uzun uzadıya düşünsün.. Bir ömür boyu bu şekilde davranılmayı / yaşamayı hak ediyorsa sevmeye ve evliliğe doğru devam etsin..
Ama hak etmediğini düşünüyorsa baştan bu işten vazgeçsin
tabikide AYRILICAK saygısız terbiyesiz yazarken bile sinirlendim ya şuan ömür gecermi kendisine saygısı olmayan bi öküzle benimde cok oldu hayatımda öyle öküzz allahtan kurtulmuşum salak salak seviyorum ölüyorrum bitiyorum falan dıyoruz bide benim 15 yıllık çocukluk aşkımken bitirdim tabikide bitirmeli öyle söyle