- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi lou salome
Kanka illa Demir parmaklıklar ardında olmak mı istiyon.Kamikaze yaptım hadi bakalım
Bak Ramazan'da vakitte geçmez kendini ataşlara atma yiğidiiimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka illa Demir parmaklıklar ardında olmak mı istiyon.Kamikaze yaptım hadi bakalım
HahahahahahaKızlar sakin olalım da konu hemen kapanmasın. Lütfen ya. Az gülücem şurda
Viyolette de mi sahteymis, bak onu kaçırmısımNe yalan söyleyeyim hayır ama inanmak istiyorum bir merveokan bir viyolette daha kaldıramam:)))
Sende onun kadar güzelsin ya ondandır canımBen bu konunun "bakin ne kadar guzelim" alt mesajiyla acildigini dusunmuyorum.
Enistenin yaptigi terbiyesizlige dikkat cekilmis.
Boyle evli bir kironun bir kadinin arkasindan "suna bak beeeğ" demesi icin de manken olmaya gerek yok hepimiz biliyoruz.
Sessiz ve derinden enseledilerAyyy usenmedim, kac sayfa yorum okudum kizlar siz var ya siz, bu ne dedektiflik ulan, hahahah
Ama yavas ve sakin saldırılmış bu kez, ifşa itinayla yapilmis, konu hemen kapanmamis
Hepsini okumaliyim
Ben bu konunun "bakin ne kadar guzelim" alt mesajiyla acildigini dusunmuyorum.
Enistenin yaptigi terbiyesizlige dikkat cekilmis.
Boyle evli bir kironun bir kadinin arkasindan "suna bak beeeğ" demesi icin de manken olmaya gerek yok hepimiz biliyoruz.
Tesekkur ederimSende onun kadar güzelsin ya ondandır canım
çirkinlerde komplex oluyor boşver onları uzanamadıkları ciğere mundar diyorlar
Arzu okay olou salome fotodaki sen misin?
Hayır, Arzu Okay resimdeki kişi :)lou salome fotodaki sen misin?
Yoo merak ettim.Arzu okay o
Lou olsa adamlar haklimi diyecektin:)
Ciddi mi?ben şok ben iptal Abowww sürekli yorumlarını görüyordum bayadr görmüyordum bende nick değişti sandımMerveokan erkekti