• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın çaresiz aşkı ...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.496
798
Kızlar merhaba :KK19: Bu sefer kendi derdimle değil bir arkadaşımın derdiyle karşınızdayım ..
Şimdi bu arkadaşım eşinden ayrılmış ,çocuğu yok ..Kocası aldattığı için boşanmışlar ..Bir yerde halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyor ve 30 yaşında ..Bu kızımız 5 yıldır siz deyin deli divana,ben diyim kör kütük aşık .Gözü başka hiçbir şey görmüyor ..Esas oğlan da eşinden ayrılmış 40 yaşında çocuğu yok bir yerde mekan sahibi ..Benim arkadaşım 5 yıl önce bu adama mesaj attı daha öncesinde de tanışıyorlar ama sadece merhaba merhaba şeklinde ..Mesajda ondan hoşlandığını beraber bir kahve içebilirlerse kendini daha rahat ifade edebileceğini falan söyledi ..:KK37:

Adam baştan yeşil ışık yaktı ,ama sonra kendini geri çekti ..Bu adam kendi çektike bizimki üstüne düştü velhasıl bugüne kadar kavga dövüş,iki konuşup bir küsüp,sürekli adamın mekanına gidiyor (selam bile vermiyorken )..İkisinin de maddi olarak sıkıntısı yok ama bir türlü adam ele gelmiyor ..Sevgilisi de yok ..Kendi yalnız kalmayı tercih etmiş öyle söylüyor ..Ve arkadaşıma bir gün bile istifade etmek için bir teşebbüste bulunmadı Allah var ..İstemiyor ama sürekli gözleri kızın üstünde ,ya laf sokuyor ,ya içten gülümsüyor ,kızın da aklını çeliyor ..:KK20:

Diyorum bak bu adamdan sana bir şey olmayacak ama yok illa o ,illa o ..Olan 5 yılına oldu o sırada 3 tane ciddi evlilik teklifi aldı ama sırf bu adam yüzünden kabul etmedi ..:KK62:

Evet şimdi whatsapp tan yine yazmış çok üzgün ,ne zamandır göremiyorum falan diyor ..Düşündüm düşündüm dedim benim cadılar bu işe bir fikir verir ..Sizce bu kız napsın ?:mad:

Bu kız engin denizlere yelken açsın.
O adamdan hicbirsey olmaz.
Açık açık söylemiş daha ne yapsin?
SEVGİLER;;))

• Beğen
Reactions: mbz
5 yıl boyunca da yüz vermeyen adamın peşinden koşulmaz ki. Unutmaya çalışsın. Kesin bilgi! Başka türlüsü olamaz :)

Adam hem yeşil ışık yakıyor ,hem geri çekiyor kendini ..Bazen can ciğer oluyor ,bazen iki ay konuşmuyor kızla ..Ama gözleri hep kızın üstünde :110::110:

belki size yeşil ışık yakıyormuş gibi geliyordur isteyen adam ne olursa olsun geride durmaz üzgünüm boşuna vaktinizi harcamayın

Adam hıyar ama cacık olmaz :D :D

Sonuna kadar katılıyorum aslında bir gün o adama dedim ki madem istemiyorsun o zaman umut verme ,ya hiç konuşma ya da bir küsüp bir barışıp aklını çelme ama yok yani :KK51: Bir de bir insan 1 saat gözünü diker bakar mı yaaa madem sitemiyon ne bakıyon :KK62:

Kızlar merhaba :KK19: Bu sefer kendi derdimle değil bir arkadaşımın derdiyle karşınızdayım ..
Şimdi bu arkadaşım eşinden ayrılmış ,çocuğu yok ..Kocası aldattığı için boşanmışlar ..Bir yerde halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyor ve 30 yaşında ..Bu kızımız 5 yıldır siz deyin deli divana,ben diyim kör kütük aşık .Gözü başka hiçbir şey görmüyor ..Esas oğlan da eşinden ayrılmış 40 yaşında çocuğu yok bir yerde mekan sahibi ..Benim arkadaşım 5 yıl önce bu adama mesaj attı daha öncesinde de tanışıyorlar ama sadece merhaba merhaba şeklinde ..Mesajda ondan hoşlandığını beraber bir kahve içebilirlerse kendini daha rahat ifade edebileceğini falan söyledi ..:KK37:

Adam baştan yeşil ışık yaktı ,ama sonra kendini geri çekti ..Bu adam kendi çektike bizimki üstüne düştü velhasıl bugüne kadar kavga dövüş,iki konuşup bir küsüp,sürekli adamın mekanına gidiyor (selam bile vermiyorken )..İkisinin de maddi olarak sıkıntısı yok ama bir türlü adam ele gelmiyor ..Sevgilisi de yok ..Kendi yalnız kalmayı tercih etmiş öyle söylüyor ..Ve arkadaşıma bir gün bile istifade etmek için bir teşebbüste bulunmadı Allah var ..İstemiyor ama sürekli gözleri kızın üstünde ,ya laf sokuyor ,ya içten gülümsüyor ,kızın da aklını çeliyor ..:KK20:

Diyorum bak bu adamdan sana bir şey olmayacak ama yok illa o ,illa o ..Olan 5 yılına oldu o sırada 3 tane ciddi evlilik teklifi aldı ama sırf bu adam yüzünden kabul etmedi ..:KK62:

Evet şimdi whatsapp tan yine yazmış çok üzgün ,ne zamandır göremiyorum falan diyor ..Düşündüm düşündüm dedim benim cadılar bu işe bir fikir verir ..Sizce bu kız napsın ?:mad:
adam cok flortoz biri gibi anladim. ciddi bir sey yasamaktansa bu tarz seylerden hoslaniyor olabilir. vakit kaybetmek istemiyorsa ciddi adimlar atacaksa tercihini o adamdan yana kullanmasin.

5 yıl ve platonik aşk, karşında mavi boncuk dağıtan adam.
Üzgünüm hiç ama hiç yardımcı olabileceğim bir konu değilmiş:(
Sevgiler;)

Arkadaşınız aşık değil saplantılıo_O adam yeterli derecede sevmiyor ışte illa yüzüne mı bagirsin :110:

Yüzüne de bağırdı ... Ne gurursuzsun sen benden ne istiyorsun dedi ..Arkadaşım tamam artık bitti dedi ,sonra bir yerde karşılaşmışlar sanki o sözleri söyleyen o adam değilmiş gibi konuşmuş arkadaşımla ,bu da yeniden alevlendi işte :(

Yüzüne de bağırdı ... Ne gurursuzsun sen benden ne istiyorsun dedi ..Arkadaşım tamam artık bitti dedi ,sonra bir yerde karşılaşmışlar sanki o sözleri söyleyen o adam değilmiş gibi konuşmuş arkadaşımla ,bu da yeniden alevlendi işte :KK43:
Yazık valla acıdım şimdi... bu kadar da olmaz. Hasta o kız :(

5 yıl ve platonik aşk, karşında mavi boncuk dağıtan adam.
Üzgünüm hiç ama hiç yardımcı olabileceğim bir konu değilmiş:KK43:
Sevgiler:KK66:

Bende yardımcı olamıyorum zaten ,hiç başıma gelmedi ..Ama o üzüldükçe bende acıyorum ..Adama gidip kafa atasım geliyor bazen :KK53::KK53:

adam cok flortoz biri gibi anladim. ciddi bir sey yasamaktansa bu tarz seylerden hoslaniyor olabilir. vakit kaybetmek istemiyorsa ciddi adimlar atacaksa tercihini o adamdan yana kullanmasin.

Yani onun da ilişkisi yok ,flörtöz müüü ne ayak bende anlamadım ..Tanıyoruz eşimde tanıyor öyle kötü huyları olan biri değil ,benim arkadaşım deli divaneyken Allah var bir kere bu zaafını kullanmadı ..Öyle bakışa bakışa 5 yıl geçti..

Ömrüne yazık arkadaşınızın, birşey olacağı yok o adamın. Akılsız başının cezasını boşa geçirdiği zamanla ödüyor zaten esas kız... Yazık...

Back