Arkadaşımın bildiği sırlarım?

SEn den iyi bir eş olamz malesef.
Allah kocan olacak adama kolaylık versin

ben nasıl alıp silicem korkuyorum ya
Ya bak mesajlasirken birden al gerekiyorsa direk sil deki kanka kusura bakma ben sevmiom mesajlarin kalmasini ben sinsice şifresini bildiğim için açıp silmiştim ama asla korkma unutma onun elinde kanıt var silmezsen önüne gelir hatta benim kız arkadaşım sevgilime birsürü şey demişti ama hadi dedim kanıtla yoktu elinde kanıt anladinmi ne yap ne et sil benimki aldatma felan değildi ama yine sevgilim benim kavgacı biri olduğumu bilmesin istemiştim sende topla kendini yap bunu hatta deki kanka birine mesaj atıcam de al sil gitsin

o da beni aynı bu şekilde aldatmıştı zamanındw, tek fark o söylemişti bana, ben söyleyemiyorum
Neyse allahtan birbirinizi bulmuşsunuz bari başkalarının başı yanmamış. O sana söyledi ve sen affettiysen sen de durumu anlatmalısın bence. Güvensizlik üstüne ilişki kurmuşsunuz o ayrı da

Bende uc dort yillik mesajlar durur cunku durduk yere konusma gecmisi silmeyi sevmem.

Arkadasim telefonumu alip habersizce konuşmalarımızı silse gercekten cok sinirlenirim. Normal zamanda hayatta yapmayacak olsam da bu saygısızlığına, hadsizligine cevaben arkadasligimi bitirip sevgilisine de ötebilirim yani.

Gecmiş olsun bebegimm

Siz yani sevgilinizi aldattınız ( aaa ama elinizi bile bir kere tutmuş o sayılmıyormuydu? ) bunu erkek arkadaşımdan nasıl saklayabilirim mi diyosunuz?

sevgilin varken başkasıyla niye flörtleştin ki sende yanı madem bu kadar korkuyorsun kaybetmekten her ilgisiz kaldıgında adam başkasına yaz o zaman etik mi üzülmedim yani yaparsa da kaşınmışsın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…