Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşınızın abisi biliyor mu henüz boşanmadığınızı.
Henüz bir evliliği resmi olarak bitirmemişsiniz. Aklınızda bitirmeniz ya da kimseden birşey saklamamanız hâlâ resmi olarak evli olduğnuz gerçeğini değiştirmiyor. Ben bekar biri olsaydım, gerekçe ne olursa olsun henüz boşanmamış olan birine güvenemezdim sanırım
Aslında arkadaşınız ve ailesinin tutumu önemli,sizi
çok seviyor olabilirler ama oğulları hiç evlilik yapmamış
ilk evliliğini sizinle yapmasına izin verecek olgunluktalar mı?
İki kişiyle olmuyor malesef evlilik sen de bilirsin.
Aslında arkadaşınız ve ailesinin tutumu önemli,sizi
çok seviyor olabilirler ama oğulları hiç evlilik yapmamış
ilk evliliğini sizinle yapmasına izin verecek olgunluktalar mı?
İki kişiyle olmuyor malesef evlilik sen de bilirsin.
Ben size bu teklifleri yapanlara da şaşırıyorum. Nasıl cesaret ediyorlar henüz boşanmamış bir kadına duygularını açıklamak için.
evet biliyorum evlilik iki kişiyle olmuyor :)
annesinin ve babasının 2. evliliği olduğu için bu durumda zorlanmayacağımızı belirtmiş ama içine girilmeden bilinmez. ben oturur enine boyuna konuşurum mutabık kalınır ve ailelerde kabul ederse olur neden olmasın. benim çok fazla duygusal beklentiden ziyade mantıklı bakıyorum artık ve inanın son bir kaç yorumda üzüldüm çünkü boşanmak üzere olduğum için dışlandığımı ve hor görüldüğümü hissettim ama yine de teşekkür ederim bunları da görmek düşünmek olasılıklar dahilinde bulundurmak lazım insanın başına herşey geliyor.
evet biliyorum evlilik iki kişiyle olmuyor :)
annesinin ve babasının 2. evliliği olduğu için bu durumda zorlanmayacağımızı belirtmiş ama içine girilmeden bilinmez. ben oturur enine boyuna konuşurum mutabık kalınır ve ailelerde kabul ederse olur neden olmasın. benim çok fazla duygusal beklentiden ziyade mantıklı bakıyorum artık ve inanın son bir kaç yorumda üzüldüm çünkü boşanmak üzere olduğum için dışlandığımı ve hor görüldüğümü hissettim ama yine de teşekkür ederim bunları da görmek düşünmek olasılıklar dahilinde bulundurmak lazım insanın başına herşey geliyor.
Neden dışlanasın,dışardakilerden önce sen kendi kendini ezip psikolojik baskı uygulama.
Toplumumuz malesef o olgunlukta değil çok acımasızlar biliyorum ama sen dik dur ki onlar
ezmesin saygı duysun sana.Üstelik insanın başına herşey geliyor kınadığın ayıpladığın bir
olayın senin başına gelmeyeceği ne malum di mi?Ben ilk msj da belki yanlış anladın ama
boşanmadan hiçbirşeye kalkışma derim kimsenin eline de malzeme verme ki üzmesinler seni.
Seninle görüşmekte kararlı olan kişi zaten bekler.Allah hakkında hayırlısını versin.
Canım saçmalama ya niye öyle birşey hissediyorsun..
Senin ne yapmak istediğin ve ne yapmayacağın mesajlarından anlaşılıyor..Senin de o insanın da o niyette olmadığını hissettim ben..
Kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezmişsiniz,bunu da hatırlatayım..
ne bileyim ya yorum yapan arkadaşlardan birtanesi o sana böyle bişiyi söylemeye nasıl cesaret etmiş demiş bir tanesi de ailesi falan derken hani ben hep derim bir şeyi söylemenin kırk yolu varken insanlar dimdirek empati yapmadan söyleyince kırılıverdim ama yanlış anlamış da olabilirim.
bir de dediğim gibi bir konu daha açmıştım dengesiz insanlarla da karşılaştım bu süreçte senin de dediğin gibi ben tanıdığım için ve karşı taraftan da bu durum bilindiği için biraz o yandan rahatım ama diğer yandan da korkularımda var. ona da söyledim zaten cevabımda yaşadıkalrımdan ötürü korkularım fazlaca sen benim ile alakalı izlenimlerini kardeşinden edinmişte olabilirsin ama seninle oturup konuşma kısmında bana zaman verirsin inşallah diye belirttim. bende öyle hemen bir şeylere atlayamam resmen dava sonucu çıksa bile. çünkü bi sürü güven kaybı oldu bazı şeyler tazelenir mi bilmiyorum tını tutar mı kabul edilir mi bilinmiyor işte.. arkadaşlarda korkularımı biraz körüklediler. mühim olan bu insan değil konuya bakılan pencere..
Cânım efendim sen bazı insanlara bakma,onlar der..Önemli olan senin ne yaşadığındır..
Arkadaşın da ailesi de senin yaşadıklarına yakından şahitler değil mi?Onlar da insan,değil mi?
Onlar senin hakkında önyargıya düşmediyse sen yanlış birşeyler yapmıyorsun demektir..
Tabii ki önceki yaşadıkların sebebiyle kaygıların olacak ama ömür boyu sürmeceyek ki bunlar bitanem..
Eğer sen eşinle boşanma kararı almadan böyle şeyler yazsaydın,evliliğim kötü gidiyor,zaten boşanacağız,biri benimle tanışmak istiyor deseydin merak etme
en başta ben sana neler etmiştik..
Kaldı ki ortada daha yenmiş yok,içilmiş yok..O insanla birşeyler yaşanmış değil..
Onun için moralini iç bozma cancağızım..Sen yanlış birşey yapmıyorsun..
Rabbim de doğrudan hiç ayırmasın inşaallah..