ve şu anda ne yapacağımı bilmiyorum. çok paniğim sebebini de bilmiyorum inanın çünkü ilk defa biriyle görüşmem değil bu
Son satırı düzeltmişsiniz ben ona istinaden yorum yazdım ama
bu yazdığınızı da anlamadım:44:
Sizin ona karşı ne hissettiğiniz önemli ilk görüşte aşk olacak diye bir şey yok ben de eşimi ilk gördüğümde pek birşey hissetmemiştim ama zamanla aşık oldum.
Canım anladığım kadarıyla arkadaşının abisi iyi niyetli ve yol yordam bilen bir insan..
Kendini oldukça güzel ve münasebetli bir şekilde ifade etmiş..
Sen de zaten kendine zaman tanımasını rica etmişsin..
Kardeşini ve ailesini tanıyormuşsun,haklarında bir fikrin mutlaka vardır..
Adı konmadan sadece birbirinizi tanıma amaçlı görüşebilirsiniz bence..
Bu arkadaşın niyeti pek kötüye benzemiyor..
Yaşadığın olumsuz olaylardan sonra belki sen de çok güzel günle görürsün bu insan sayesinde,olamaz mı canım
bende de işte hiç bir fikir yok yani ne bileyim hiç aklıma falan gelmemişti belki zamanla olur bazı şeyler ama benim kafamı kurcalayan asıl çok fazla ortak tanıdığımız var ne bileyim neticede ben boşanmak üzereyim milletin diline düşmek istemem yani kötü düşünüyorum evham yapıyorum esasen
Hayatım tedirginliklerini arkadaşına da abisine de söyle bence..
Doğru düzgün insanlara benziyorlar,problem yapacaklarını sanmam..
Nihayetinde sen de boşanmadan hemen birşeyler yaşayalım demiyorsun..
Bu bir süreç olur sizin için..
İnşallah hayırlısı olur..
'boşanmak üzereyim' yazmışınız.Henüz boşanmadan bence öyle birşeye kalkışmanız
pek uygun olmaz.Hatta yanlış mı okudum biriyle daha görüşmüşünüz daha boşanmadan
benim kafam karıştı
canım 2,5 senedir sürüyor mahkemem ve rapor bekleniyor boşandım ama resmi kararı bekliyorum ki zaten 2,5 senede dönülmeyen yoldan kimse dönmez herkes kararlı ve ayrıca bu durumumu etrafımda kimseden gizlemedim. zaten daha önce görüştüğüm kişiye de mahkemem bitmeden birşey olmayacağını söyledim eski konumu da okursan oturup sadece bir çay içtim. zaten resmi karar çıkmadan da kimseye ümit falan vermem ister beklerler ister beklemezler. durum bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?