Arkadaşımı silmekte haklı mıyım?

Sağlık çok hassas bir konu. Doğum günü vs neyse konuşarak çözülür halledilirdi de sağlığınız konusunda aramaması çok ayıp olmuş.
Mesafenizi koyun bencede ama ben alır karşıma konuşurdum ve bundan sonra mesafeli duracağımı da bizzat sebebiyle söylerdim

Geçmiş olsun

çok haklısın

Haklısınız o sizin gözünüzde arkadaş ama o sizi düpedüz kullanıyor. Hastalık bu insan nasıl merak etmez?

İlk biyopside yeterli örnek alınamamış o yüzden ikinci biyopsiye gircem

Hayır

Bak bu kadar basit tek kelime hayır

Hatta aslında sizin hayir'dan öte
"derin dondurucuda boş yer var istersen gel sen de kal gevşekligin gitsin biraz " demeniz lazım ama ... siz bilirsiniz yani

Suçlusun canım. Onun sana karşı bu şekilde davranmasına izin veren sensin. Kusura bakma ben seni hatalı buldum. Herkes her şeyi isteyebilir hayır demek senin elinde. Karşıdaki düşüncesiz evet ama insanların kişiliği karakteri bizleri bağlamaz. Biz neye ne kadar izin veriyoruz bu önemli. Tülay Kök sınırlar videosu var YouTube dan izlemeni öneriyorum.

Teşekkür ederim her söylediğiniz de haklısınız dediginiz videoyu izleyeceğim

İkinci defa niye alıyorsunuz ki. Çok sinirleniyorum böyle kendini kullandıran insanlara. arkadaşınıza suç bulmayın. Hata sizde.

Siz arkadaşınızı silmemişsiniz ki
Yarın akşam gelse yine geri çevirmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…