Kucuk ev aletleri kategorisinden bir hediye dusunebilirsiniz pahali olmayan kettle falan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşımın düğünü var ve ben daha öğrenci sıfatından kurtulamadığımdan düğün hediyesi olarak ne alabilirim bilemiyorum bütçemi zorlamayacak şekilde .altın fiyatları malum pek pahalı buna gücüm yetmez(ama çeyreğin çeyreğini düşündüm o da çok mu hafif kalır) kaldıki ailemden değil kendi biriktirdiğim ufak bütçemle bir şeyler almak istiyorum .ne önerebilirsiniz
evine bi aksesuar alsanız
80 tl olan altinlar varya onlar olur bence yaninda olman yeterli ne taktigina bakmaz
merhaba arkadaşımın düğünü var ve ben daha öğrenci sıfatından kurtulamadığımdan düğün hediyesi olarak ne alabilirim bilemiyorum bütçemi zorlamayacak şekilde .altın fiyatları malum pek pahalı buna gücüm yetmez(ama çeyreğin çeyreğini düşündüm o da çok mu hafif kalır) kaldıki ailemden değil kendi biriktirdiğim ufak bütçemle bir şeyler almak istiyorum .ne önerebilirsiniz
bende çeyreğin çeyreğini gördüm nette 53 liraydı fiyatı biraz hafif kalabilir diye düşünmüştüm ama sizin dediğiniz olabilir
yarım gram altın takabilirsiniz...
ben bu mumlukları ilk instagramda görmüştüm baş harflerinden çok hoş fiyatıda 50 tl civarındaEki Görüntüle 1209145
arkadaşın bahsettiği 80 liralık altın oluyor sanırım .ilk olarak altın düşünmüştüm ama başka güzel fikirlerde çıkıyor olmadı altın yanına ufakta olsa bir şeyler alabilirim bütçem elverdiği ölçüde
arkadaşın bahsettiği 80 liralık altın oluyor sanırım .ilk olarak altın düşünmüştüm ama başka güzel fikirlerde çıkıyor olmadı altın yanına ufakta olsa bir şeyler alabilirim bütçem elverdiği ölçüde
Yakın arkadaşınsa neye ihtiyacı olduğunu sorabilirsin. Ben 100 lirayı geçmeyecek şekilde ihtiyaç duyduğum şeylerin listesini yapmıştım arkadaşlarım onları almışlardı. Ütü masama, mikserime kadar ordan geldi hepsi. Sor ki işine yarayacak bir şey al.
çiftin iyi bi resmini bulup duvar saati, yastık kılıfı, fincan vs yaptırabilirsin...
daha duygusal olcaanı düşünüorum hazır bir metayı almaktan..
ve baş köşede bi yer bulcaandan eminim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?