arkadaşıma düğün hediyesi

quzuu

fortis fortuna adiuvat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.160
699
323
merhaba arkadaşımın düğünü var ve ben daha öğrenci sıfatından kurtulamadığımdan düğün hediyesi olarak ne alabilirim bilemiyorum bütçemi zorlamayacak şekilde .altın fiyatları malum pek pahalı buna gücüm yetmez(ama çeyreğin çeyreğini düşündüm o da çok mu hafif kalır) kaldıki ailemden değil kendi biriktirdiğim ufak bütçemle bir şeyler almak istiyorum .ne önerebilirsiniz

Kucuk ev aletleri kategorisinden bir hediye dusunebilirsiniz pahali olmayan kettle falan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kucuk ev aletleri kategorisinden bir hediye dusunebilirsiniz pahali olmayan kettle falan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet olabilir bunu bir araştırayım ben netten t.ederim :)

80 tl olan altinlar varya onlar olur bence yaninda olman yeterli ne taktigina bakmaz

yarım gram altın takabilirsiniz...

Yakın arkadaşınsa neye ihtiyacı olduğunu sorabilirsin. Ben 100 lirayı geçmeyecek şekilde ihtiyaç duyduğum şeylerin listesini yapmıştım arkadaşlarım onları almışlardı. Ütü masama, mikserime kadar ordan geldi hepsi. Sor ki işine yarayacak bir şey al.

çiftin iyi bi resmini bulup duvar saati, yastık kılıfı, fincan vs yaptırabilirsin...
daha duygusal olcaanı düşünüorum hazır bir metayı almaktan..
ve baş köşede bi yer bulcaandan eminim ..

80 tl olan altinlar varya onlar olur bence yaninda olman yeterli ne taktigina bakmaz

bende çeyreğin çeyreğini gördüm nette 53 liraydı fiyatı biraz hafif kalabilir diye düşünmüştüm ama sizin dediğiniz olabilir

ben bu mumlukları ilk instagramda görmüştüm baş harflerinden çok hoş fiyatıda 50 tl civarında

Kahve makinası felan alabilirsin... Büyük mağazalarda bazen indirim olabiliyor ... uygun birşey bulabilirsin...

bende çeyreğin çeyreğini gördüm nette 53 liraydı fiyatı biraz hafif kalabilir diye düşünmüştüm ama sizin dediğiniz olabilir

sanirim gram altindi abimin dugununde kuyumcu takmisti :)

yarım gram altın takabilirsiniz...

arkadaşın bahsettiği 80 liralık altın oluyor sanırım .ilk olarak altın düşünmüştüm ama başka güzel fikirlerde çıkıyor olmadı altın yanına ufakta olsa bir şeyler alabilirim bütçem elverdiği ölçüde

yarım gramlık altınlardan al 45 tl geçen gün arkadaşıma aldım ben de doğum hediyesi.
hem çeyrek görünümlü hem de küçük de olsa bi ihtiyacını görür.
ya da english home gibi bi yerden 25- 50 tl lik hediye çekleri var onlardan al o istediğini seçsin.

ben bu mumlukları ilk instagramda görmüştüm baş harflerinden çok hoş fiyatıda 50 tl civarındaEki Görüntüle 1209145

Ben de bu mumlukları Ankara Kızılay Sakarya caddesin de bir milyoncuda görmüşdüm... Tanesi 5 TL ye satılıyordu... Hatta sözlüme bizde alalım tv ünitesine koyarız demişdim

Son düzenleme:

hayır o gram altın, yarım gram altının 40-50 tl arası olması lazım.
yeni evlenecek birine ufak hediyeler çok geldiği için sanki para-altın daha uygun gibi. :26:

Yarım gram 30-40 lira
Gram 80 lira

aslında o bir yandan düğün hazırlıkları yaparken sormuştuk ihtiyaçlarını yardımcı olmak için ama kendisi net bir şey söylemedi belki ihtiyatlandı bende kendimce bir şeyler almayı düşünüyorum ama yinede

çiftin iyi bi resmini bulup duvar saati, yastık kılıfı, fincan vs yaptırabilirsin...
daha duygusal olcaanı düşünüorum hazır bir metayı almaktan..
ve baş köşede bi yer bulcaandan eminim ..

bu çok hoş bir fikirmiş gerçekten veya isimleri yazılı olan bir nesne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…