Arkadaşım ve nişanlısı

Kendini bir yobaza (dindar degil bu yobaz, yobazligin dinlede hic alakasi yoktur) layik goren biri benim arkadasim olamaz. Sabriniza hayran kaldim demek isterdim ama gereksiz sabir gosteriyorsunuz acikcasi.
Çok büyük sabır gösterdim sayılmaz aslında. Kızın nişan günü diye o gün onunla tartışmayı uzatmadım. Arkadaşıma da söyledim bana sordun mu söylerken ben ağırlayamam dedim. Sonra sana zaman veriyorum darlamıcam falan dedi ben de sen bilirsin dedim sadece.

Allah korusun ya öyle birşey olmaz inşallah

bosver bosver
koca diye yanmis belli ki
evlensin, o mutlu olur sen merak etme:)
sakın yorumda bulunma, sen kötü olursun.
en iyisi biraz mesafe - ki o da kurulmuş zaten, güzel
Yok hiç yorum yapmıyorum artık. Kendi hayatı banane. İnşallah çocuk düzelir de mutlu olurlar. Kendinin de düzelmesi gerek gerçi.

Arkadaşım değil ama gercek dostlarımdan biri böyle bir evlilik yapmaya kalksa dove dove vazgeçirmeye çalışırım heralde ama işte bunu yapmak için sağlam bir bağ gerekir. Siz arkadaşınıza artık bir yorum yapmayın derim,olabildigince de uzak durun. Gözü koca diye dönmüş belli aralari bozulsa sizi suçlar. Nisanlinin tavırlarından hoslanmiyorum musait oldugunda basbasa görüşürüz deyin gecin. Zaten siz boyle deyince o sizle gorusmeyecektir.
Böyle bir kafa yapısında insanla zaten görüşülmez, bunu benimseyende de bir sıkıntı vardır.
Iste buradaki yazılan konuların başlangıçları böyle oluyor. Kocam bana şunu yaptı bunu yaptı, aslında beni çok severdi. Adam bağıra bağıra nasil bir insan olduğunu gösteriyor ama bazı kadınlarımız erkek diye kafayı bozduğu için herseyi görmezden geliyor. Sonra kafaya dank edince de çok çaresizim ne yapacağım oluyor

Bizim bağımız çok güçlüydü aslında normal durumda olsa ben de ona baya dil dökerdim. ama şuan gözü kör olmuş gibi. Evlenince tüm sorunların biteceğini düşünüyor.

İşte Kadın aptal dul kalamaz deyince sular duruluyor. Zaten buldukları dini toplantılara katıldıkları yerler. Orda kısmet çok, biz bilmiyoruz işte

Allah korusun ya öyle birşey olmaz inşallah
Çok benziyorlar. Benim arkadaşın sevgilisi nişanlıyken aşırı küfürler ederdi, sonra da ben bilerek senin tepkini ölçmek için öyle konuştum derdi. Sizin arkadaşın durumunda bağırıp sonra özür diliyor, daha iyi yani. Bizim kız da aşırı kördü. Artık kaç senedir iletişimi kestim, uğraşamam böyle insanlarla.

Nişanlı değil yezid mübarek, arkadaşınız da tuhaf.
Hayat yeterince zor zaten bir de böyle saçma sapan tripler emrivakiler
çekmenin ne gereği var, hem de arkadaşım ve nişanlısı için.
Ben olsam hiç uğraşmam, direkt posta.

Kız valla normal biri olsa ben bir saniye tutmam ama ailemden biri gibi. Çok yakın arkadaşım diye kıyamıyorum. Nişanlısının şeytan görsün yüzünü zaten arkadaşım da isterse görüşür benle kendi bilir

nişanlı kırık biraz ama maşallah arkadaşınız da ondan eksik değil.
kimse kimseyi evine kabul etmek zorunda değil. çok arzuluyorlarsa birlikte iftar yapmayı kendileri davet etsinler sizi.
evleri yok ama güzel bir restoranda yemek yenebilir.

Evet dimi. Bunu ben de düşündüm. Kaynaşmak isteyen kendi davet eder. Kendini davet ettirmez

aynen öyle valla, nişanlınla görüşmek istemiyorum hiç bir şekilde
biz seninle tek olarak görüşelim diyin kabul ederse ne ala etmezse
kendi bilir, nişanlı tavuğu yumurtadan kesecek cinsten çekilir mi ay o,
düşününce bile ruhum daraldı komikte öte yandan söyledikleri ahahahaha

Böyle insanları çevrenizde tutmayın. Düşünceleri eşini de zehirler, aklına girer. En iyisi uzak dur.

Trajikomik daha çok

Trajikomik daha çok
şaka bir yana arkadaşınıza çok üzüldüm, kadınların bu denli gözlerinin kararmasına üzülüyorum,
hayır görünen köy kılavuz istemiyor işte, söylesen kesin yanlış anlar söylemesen üzülecek.
hakkında hayırlısı olsun vallahi, umarım açılır gözü.

En yakın arkadaşınızı artık unutun,
Kızı, Hicabi'ye kaptırdınız şimdi çaresizsiniz artık.

Herkes kendine göre mutedeyyin, muhafazakar.
Ama şeytan kaçtı, aman toprak göçtü, her yerde vaaz..... Maalesef ex!

Bence her şeye fazla müdahilsiniz yani adamın fikirleri veya ne yaptığı sizi ilgilendirmiyor arkadaşınız sorun görse zaten ayrılırdı ya he he diye salağa yatacaksınız cahile cahil olmayacaksınız ya da ikisiyle de görüşmeyeceksiniz.

Ben olsam bu kadar saçma bir seçim yapan önündekini görmeyen birisiyle de arkadaşlık etmezdim.Çünkü kimsenin ağlama duvarı değilim evlendikten sonra eğer hala bu arkadaşınızı da silmezseniz her kavgada size gelecek haberiniz ola.

herşeyi geçtim iftara gelebilir miyiz ne yaa
insan kendini davet ettirir mi iftara ne kadar ayıp

atkadaşların da yazdığı gibi nişanlınla frekanslarımız uyuşmadı boşver eşleri biz yalnız görüşelim vs diyin

Evet dimi. Bunu ben de düşündüm. Kaynaşmak isteyen kendi davet eder. Kendini davet ettirmez

Ayıp çünkü, "bizi hafta sonu iftara davet etsene" diye arayan kimseyi duymadım şimdiye kadar. Davet edecek insan zaten arar karşıyı şu gün gelin diye.
çok değişik cidden. anlaşılan kızcağızın da kafası çok çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…