- 2 Şubat 2025
- 145
- 240
- 18
- 26
Cinsellikle adamın rahatlayacağını düşünüyor muhtemelen. Sen iftar konusunda diyeceğini demişsin, diğer konularda da uyarını yapmışsın. Bundan sonra arkadaşına hiç pas verme, iletişimi epey azalt. Çünkü nişanlısıyla en ufak sorunda seni suçlar.Arkadaşım 27 çocuk 28 yaşında. Bildiğiniz 2 ayda imam nikahı kıydılar. Gözü o kadar kapanmış ki. Hiçbir şey görmüyor. Çocuk çok ama çok basit bir konuda sinirlenip sesini yükseltiyor sonra özür dilerim kendime hakim olamadım diyor. Ben de uyardım onu ban nişanlıyken bir huyu varsa evlenince artar o huy dedim. Sinirli biriyse zorlanırsın evlilikte dedim. Hayır biz şuan aynı evde değiliz diye böyle gergin diyor. Aynı evde olunca böyle olmayacağına eminim diyor. Nasıl eminse artık.
Nişanlısi kizin tek görüşmesine bile izin vermez hatta evlenirse arkadaşı kimseyle görüştürmezki kiziNişanlının sohbeti beni bayıyor, seninle tek görüşelim eşler görüşmek zorunda değil derim yerinizde olsam. Bu tip insanlar enerjinizi alır sizi hep aşağı çeker.
"Elin kazağıma değdi, kafirsin" minvalinde konuşan biri eşinin eli yabancı erkeklerin kazağına değmesin diye kadının çalışmasını kesinlikle istemez.Evet evlenince görüştürmeyeceğini düşünüyorum ben de. Hatta çalışmasına bile laf edecek eminim
E görüşmesin o zaman konu sahibi. Kıza da ayrıca şaşıyorum, ömrünü çürütecek bu zihniyeti bozuk yobaz adamın yanında.Nişanlısi kizin tek görüşmesine bile izin vermez hatta evlenirse arkadaşı kimseyle görüştürmezki kizi
Nasıl bu kadar çabuk evlilik yapabiliyorlar ya?Bu arada benim dindar bir Arkadaşım vardı, böyle görüşü üsulu dini bir diye biriyle evlendi kısa sürede. Kıza ne kadar dedim yapma etme, ne dinler ki.... 3 ay sonra evden kaçmıştı adam bildiyiniz sadistmiş. Sonra da Kadın bekar kalmaz günah deyip birkaç aya yeniden aşırı dindar biriyle evlenip ondan da boşandı.
Ben ona açık açık dedim zaten bu şekilde bana sormadan nasıl diyorsun nişanlına ben aileleri bile kabul edemiyorum haftaiçi dedim. Bana diyor ki ben anahtarı alırım senden sen işteyken gider hazırlarım yemeği. Saçmalama istersen dedim. Dışarıda iftar teklif etse anlıcam. Zorla davet ettirmeye çalışıyorlar. Bilmiyorum arkadaşım gerçekten saf biri onun için endişeleniyorum açıkçası. Saçma gelecek belki ama benim ablam da böyle biriyle evlendi. Çok zorluklar yaşadı. Onun böyle şeyler yaşamasını istemiyorum hiç ama elimden bir şey gelmez tabi ki kendi tercihleriNasıl böyle tuhaf insanları hayatlarına birden sokabiliyor insanlar anlamıyorum.
Nişanlılık dönemi bir birini tanıma dönemi olduğu için, inşallah arkadaşınız karşısındakini iyi tanır.
Yoksa işi zor.
Arkadaşlığınıza gelince, zamanla anlaşılır neyin ne olacağı.
En samimi dostuma dahi böyle emrivakilikler yapmam, bana da yapılmasını istemem.
Arkadaşınız biraz abartmış, Ramazan ayının bitmesine şurada ne kaldı ki, arkadaşınızın gönlü olsun diye (eğer kopmak istemiyorsanız arkadaşınızdan) Ramazan dan sonra bir kahve içmek için dışarda buluşursunuz olur biter.
İlla hoşnut olmadığınız nişanlısını evinize sokmanıza gerek yok bence, zira ben olsam sokmazdım.
Arkadaşınızın da bu konuda anlayışla davranmasını sağlamak için de hoşnutsuzluğunuzu dile getirin bence.
Boşanma yok yaNasıl bu kadar çabuk evlilik yapabiliyorlar ya?
Ben kıyafet almak için 3 haftadır düşünüyorum. Altı üstü bir ceket alacağım he, öyle gelinlik falan da değil.
Millet boşanıp 3 ay içinde yeniden evleniyor, vay beee
Yok hiç yorum yapmıyorum artık bir kaç kez uyardım ben evlenince sorun olacağını düşünmüyorum dedi. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyor. Benim eşimin karakteri huyu suyu çok iyidir. Bana bir kez bir üst ses tonuna çıkmamıştır. Yine de çok zorlandığım zamanlar oluyor. Bu çocuk şimdiden ses yükseltmelere başlamışşu kadinlar olecekler erkek erkek diye
bosver küssün daha iyi. yorumda bulunursun, kavga ederler sen kötü olursun, kizin aklini yikiyor olursun
Silmek isterse kendi bilir hiç umrumda olmazSinirim bozuldu cidden ortalıkta Allah, Kitap diye dolaşanlar her b.ku yer genelde. Kafir ne demek ya??
Nişanlısı sana laf etme haddini nerden buluyor ki? Arkadaşın susturamamış mı nişanlısını? Bence arkadaşını da sil soru sahibi çünkü seni nişanlısının lafıyla silebilecek potansiyeli var.
bosver bosverYok hiç yorum yapmıyorum artık bir kaç kez uyardım ben evlenince sorun olacağını düşünmüyorum dedi. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyor. Benim eşimin karakteri huyu suyu çok iyidir. Bana bir kez bir üst ses tonuna çıkmamıştır. Yine de çok zorlandığım zamanlar oluyor. Bu çocuk şimdiden ses yükseltmelere başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?