- 5 Nisan 2018
- 115
- 151
- 18
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Değil, ben Müge Anlı' yı çok izliyorum sanırım. Şimdi bu işin sonunda sürpriz çıkarsa derim ki " yaptıkları haltı gizlemek için, sürprize bağladılar "
Sisyal medyada messengerdan mesaj atip telefon numaralarini oradan almislardir ya da instagramdan. Olamaz mi?Muhabbetleri merhaba merhaba.
Ben bazen onunla bulustugumda arar nisanlim ,telde aa xe selam soyle der.
Bu kadar.
Bi kac kez de ayni ortamdaydik ama bi kac arkadas daha vardi. Oyle teke tek muhabbetimiz de olmadi.
Sadece ilk tanistirdigimda 3umuzduk onda da tel nosu alinmadi ki
Beni aramadi telin kapali dedi ama degildi
Ooo numaralar alınmış hergün konuşulmuş buluşacağı kişilerin hesabını da veriyo çakal. Ne yapmayı düşünüyosunDedim iste seni merak etmis deyince senin nonu nerden biliyor buluscagimizi soylemedim ki dedim.
Is icin konustuk o ara soyledim buluscagimizi dedi.
Orda rezillik cikarmak istemedim bi de ne yalan soyleyeyim konduramadim orda(((
Bence de direkt saçından yakalayıp, ele güne rezil edip, o nişanlı denen mahluka da iyice dersini verip, sektir edecekti.E sen kıza bir şey demedin mi sonrasında niye patlatmadın yaa o nasıl arkadaş yelloz
Numarayı açınca direkt lafa girdiğine göre konuşa konuşa ezberlemiş numarasını
Panikledi resmen heyecanlandi eli ayagina dolasti tele ben de bakiyodum o esnada.
Ya ben merdivenlerde nisanlimi ariyorum isim biter bitmez arayacagim diyor ben de nasilsa konusunca arkadasimla bulustugumu soylerim diye tamam diye mesaj atiyorum. Isi bitiyor ve beni degil benim arkadasimi ariyor ??
Ne icin ?? Benim telim acik degilmis ulasamamismis((
Midem bulaniyor gercekten
Niye saf ayağına yatmadınız
Şimdi nasıl delil bulacaksınız
O kızı ve adamı rezil etmeden atmayın nişanı
Diyosunki arkadaşımla bulusacagımı söylicektim. Demekki o ana kdr bilmiyo. Kızda söylememiş. Önce onu ariyim sonra seni ariyim hesabı yapmış. Ama faka başmış.Panikledi resmen heyecanlandi eli ayagina dolasti tele ben de bakiyodum o esnada.
Ya ben merdivenlerde nisanlimi ariyorum isim biter bitmez arayacagim diyor ben de nasilsa konusunca arkadasimla bulustugumu soylerim diye tamam diye mesaj atiyorum. Isi bitiyor ve beni degil benim arkadasimi ariyor ??
Pislikler kansızlarPanikledi resmen heyecanlandi eli ayagina dolasti tele ben de bakiyodum o esnada.
Yaparlar, ki yapacaklarını düşünüyorum.Allah askina yaparlar mi oyle bisey((((
Cok kotuyum
Bende aynı şeyi düşündüm demin:)))Değil, ben Müge Anlı' yı çok izliyorum sanırım. Şimdi bu işin sonunda sürpriz çıkarsa derim ki " yaptıkları haltı gizlemek için, sürprize bağladılar "
Öyle bir şey yaparlarsa konu sahibi ispat istesin. Geçmişe yönelik yazışmalar vs (buluşma gününden önceki)Değil, ben Müge Anlı' yı çok izliyorum sanırım. Şimdi bu işin sonunda sürpriz çıkarsa derim ki " yaptıkları haltı gizlemek için, sürprize bağladılar "
Emin misin?Nisanlimin sosyal medyasi da yok.
Benim var hatta bazen biseylere benden bakar
Sisyal medyada messengerdan mesaj atip telefon numaralarini oradan almislardir ya da instagramdan. Olamaz mi?
Yani tek sıyrılacakları nokta bu çünkü. Yazık konu sahibine çok üzüldüm. RABBİM uzak etsin böylelerini.Bende aynı şeyi düşündüm demin:)))
Emin misin?
Tek kanıt o olabilir zaten. Ama bu kızla ortak bir samimiyetleri yokmuş. Ortak samimi oldukları arkadaşları varmış. Sürpriz yapacak adam bu kızı değil onları kullanır planında.Öyle bir şey yaparlarsa konu sahibi ispat istesin. Geçmişe yönelik yazışmalar vs (buluşma gününden önceki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?