Arkadaşım ve nişanlım :(

Sisyal medyada messengerdan mesaj atip telefon numaralarini oradan almislardir ya da instagramdan. Olamaz mi?

Aşkı memnu gibi, üzülerek söylüyorum
Burda iyi niyet aramayın sosyal medya yok -numaralar nasıl alındı?
-Sizden hemen sonra arkadaşınız aradı
-Kız panik, sizin yanınızda olduğunu söyledi direkt
-Müsait olmayan nişanlı üst üste mesaj arama yaptı size ulaşamadığını öne sürerek
- Ortada bi organizasyon tahmini yok doğum günü vs vs
- Kız iş için olduğunu söyledi ama nişanlın o işle alakası yok
-bir tane olumlu durum yok belki siz ayıkmayın diye bunun sonrasında bi supriz organizasyon gelir ve biz bunun için beraberdik derler İNANMAYIN o.0

Dedim iste seni merak etmis deyince senin nonu nerden biliyor buluscagimizi soylemedim ki dedim.
Is icin konustuk o ara soyledim buluscagimizi dedi.
Orda rezillik cikarmak istemedim bi de ne yalan soyleyeyim konduramadim orda (((
Ooo numaralar alınmış hergün konuşulmuş buluşacağı kişilerin hesabını da veriyo çakal. Ne yapmayı düşünüyosun

E sen kıza bir şey demedin mi sonrasında niye patlatmadın yaa o nasıl arkadaş yelloz
Numarayı açınca direkt lafa girdiğine göre konuşa konuşa ezberlemiş numarasını
Bence de direkt saçından yakalayıp, ele güne rezil edip, o nişanlı denen mahluka da iyice dersini verip, sektir edecekti.

bence o an nişanlınız gerçekten müsait değildi. yoksa kızla konuşup kızda ona ‘mutlutiramisuyla buluşucam’ derdi. yani haberi yok.
ama müsait olunca işte ilk sizi aramasını beklerdiniz normal olarak.

keşke tepkinizi hemen gösterseydiniz. ya da ikisini bi araya getirin. yüzleştirin.

Diyosunki arkadaşımla bulusacagımı söylicektim. Demekki o ana kdr bilmiyo. Kızda söylememiş. Önce onu ariyim sonra seni ariyim hesabı yapmış. Ama faka başmış.

Pislikler kansızlar
Allah’ından bulsun o ikisi
İki yılanı başbaşa bırak ne cehenneme giderse gitsinler

Değil, ben Müge Anlı' yı çok izliyorum sanırım. Şimdi bu işin sonunda sürpriz çıkarsa derim ki " yaptıkları haltı gizlemek için, sürprize bağladılar "
Öyle bir şey yaparlarsa konu sahibi ispat istesin. Geçmişe yönelik yazışmalar vs (buluşma gününden önceki)

Öyle bir şey yaparlarsa konu sahibi ispat istesin. Geçmişe yönelik yazışmalar vs (buluşma gününden önceki)
Tek kanıt o olabilir zaten. Ama bu kızla ortak bir samimiyetleri yokmuş. Ortak samimi oldukları arkadaşları varmış. Sürpriz yapacak adam bu kızı değil onları kullanır planında.
Bir de sosyal medyası yokmuş nişanlısının, kıza nasıl ulaşıp nasıl aldı numarasını, neden uğraşsın, numarası olan ortaka arkadaşlar varken?
Demek ki gizli sosyal medyası da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…