• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve nişanlım :(

Önceki konunuzu şimdi hatırladım.
Ya bu nişanlınız size sürpriz planlıyor olamaz mı? Bana hep öyle geliyor önceki konunuzda da yazmıştım. Ne bileyim hiç negatif enerji almıyorum sizin konularınızdan.
Bir de me bileyim en yakın arkadaşınızla aldatacak kadar şerefsiz olabilir mi nişanlınız? En iyi siz tanıyorsunuz bilemedim ki şimdi ...

Inanin suan yazdiklarimi goremiyorum aglamaktan.
Onceki konumda surpriz diyen arkadaslarin ve sizin kalbinizin guzelliginden diyorum cunku o mevzuda surpriz yok. Oyle biri degil hic yapmadi simdiye kadar ve orda bir tavri vardi bana ve benim aileme karsi. Anlamlandiramadigim ama salak ben o mevzuyu dusunurken baska seyler cikiyor arkasindan.
Bu arkadasimla bana surpriz hazirlayacagi bir sey de yok ki
Ne dogum gunu ne evlilik teklifi
Ikimizin de cok sevdigi cift olarak gorustugumuz insanlar var onlarla ikimiz de samimiyiz onlar dururken bu kiz arkadasimla surpriz hazirlamasi:((((
Cok uzgunum sadecec:(((

Eli ayağına dolanıp ilk cümlesi x' de yanımda demekse ben de şüphelenirdim.
Daha o sormadan söylüyor, sonra sana seni merak etmiş diyor nasıl bir mantık bu.
Arkasından da nişanlın mesaj üstüne mesaj atıyor.
Cafeye girmeden 5 dakika önce müsait değilim diyen adam o süre zarfında mı merak ediyor, arıyor ulaşamıyor..
Arkadaşınızın yanında olduğunu bilmeden de sizi merak ettiği için onu arıyor.
Full saçmalık..

arkdaşımla nişanlımın görüşmesi fln sorun olmazda ben aradığımda müsait değilim deyip sonra arkadaşımı arıyorsa ve arkadaşım panikliyosa orda var bi durumlar.

Telefonu açar açmaz nişanlında burda demesi. Peşine sana msjlar döşemesi..
O kızın yerine koydum kendimi. Ben olsam seninle samimiyiz. Nişanlın seni merak ediyo ve beni arıyo. Numarayı bi kere kaydetmemişim. Demekki görüşmüyoruz karsı tarafla. Bi afallarım bu no kim diye. Açarım alo derim sen kimsiniz :))
Heee senmisin kardeşim. O burda evet derim. Dönerim sana nişanlın sana ulaşamamış bi arasana derim kaparım teli.
Madem bi işim vardı onu aradım,döndü oda bni aradı. O esnada teli kaydederim. Ama öncesinde arkadaşıma derimki seninkiyle görüşmem lazım şu mevzuyu halletmek için oda tamam al nosu derse ararım. Vermezse ona sordururum. Yani Allah bilir işte günahını almayalım.
Ben senin yerinde olsam safa yatarım bi müddet. Ne yapar ne eder o telefonu kurcalarım. Dökümüne bakarım. 5 dakkada şifre alınıyo hangi hatsa.
Yada geçerim karsısına bu iş ne iş sen şu dökümleri bı cıkar ben bi görim derim.
Boşuna aglama dik dur evlenmeden önce bunları görmen çok iyi olmuş. Ya evlenseydin...

Siz art niyetli degilsiniz. Arkadasiniz hangi ara nisanlinizin telefon numarasini almis da is icin bir sry sormus? Ne zaman almus? Bundan sizin niye haberiniz yok? Telefonunuz aciksa size nasil ulasamiyor? Bunda kotu kokular var.
Ben olsam nisani atardim. O arkadasimla da gorusmezdim bundan sonra.
Nedense hep de is icin ararlar. Nedense isle ilgili soracak baska kimseyi de bulamazkar. Klasik ayni yalanlar.
Belli ki nisanliniz bir sekilde alttan girip ustten cikip ikna edecek. Ancak guven tek kullanimlik malesef. Bir kez gitti mi bir daha geri gelmiyor.

Telefonuna ulaşılamıyorken, ardından nasıl hemen ulaşılmış? Ama gariplik var, bu kız nişanlınla görüşüyorsa "bak ben senin nişanlınla görüşeceğim, arama, yazma" demez mi? Der. Burası da tuhaf.

Kesinlikle yalan soyluyorlar,o saate kadar sozde sana ulasamayan nisanlin,o olaydan sonra arayip mesajlar atabiliyorsa demekki gercekte sana ulasma problemi yasamamis,kizinda eli ayagina dolanmis,yuzunun sekli degistiyse normal bir durum degildir zaten.Yarin sakin kafayla ikisinide bu konuda sıkıştir derim.

Hic karistirmadim hic simdiye kadar
Önceki konunu hatırladım.Ben de sürpriz yapıyor kesin demiştim ama bugünkü konun hiç iç açıcı Degil.Elbet zor bizlere yorum yapması kolay,senin için de bunu yaşamış olman zor ama var birşeyler.Arkadaşınla arasında birşey olmasa bile böyle olaylara sebebiyet verecek düşüncesiz biri gibi geliyor.İyi düşün,tart..

arkdaşımla nişanlımın görüşmesi fln sorun olmazda ben aradığımda müsait değilim deyip sonra arkadaşımı arıyorsa ve arkadaşım panikliyosa orda var bi durumlar.

Panikledi resmen heyecanlandi eli ayagina dolasti tele ben de bakiyodum o esnada.
Ya ben merdivenlerde nisanlimi ariyorum isim biter bitmez arayacagim diyor ben de nasilsa konusunca arkadasimla bulustugumu soylerim diye tamam diye mesaj atiyorum. Isi bitiyor ve beni degil benim arkadasimi ariyor ??
Ne icin ?? Benim telim acik degilmis ulasamamismis :(((
Midem bulaniyor gercekten

• Beğen
Reactions: KV_
Allahim kime guvenebilecegiz artik su dunyada ....kafeslerde mi yasayalim yani nedir? :deli:

En sinir bozucu olanida bulunmaz hint kumasi saniyor bu erkekler kendilerini..

Sal ipini gitsin ikisininde...:KK11: mantikli hic bir yanI yok..

Panikledi resmen heyecanlandi eli ayagina dolasti tele ben de bakiyodum o esnada.
Ya ben merdivenlerde nisanlimi ariyorum isim biter bitmez arayacagim diyor ben de nasilsa konusunca arkadasimla bulustugumu soylerim diye tamam diye mesaj atiyorum. Isi bitiyor ve beni degil benim arkadasimi ariyor ??
Ne icin ?? Benim telim acik degilmis ulasamamismis :KK43:((
Midem bulaniyor gercekten
E sen kıza bir şey demedin mi sonrasında niye patlatmadın yaa o nasıl arkadaş yelloz
Numarayı açınca direkt lafa girdiğine göre konuşa konuşa ezberlemiş numarasını

İyi düşüneyim diyorum ama numara kayıtlı değilse, kız nasıl hemen senin nişanlın olduğunu anlayıp, afalladı?

Nisanlim alo merhaba dedi aa merhaba tiramisunda burda dedi. Bu kisma kadar duydum.
Sesinden tanidi yani hemen.
Ayrica konusmuslarsa nasil kayitli degil neden kayitli degil.
Normal mi ya bunlar Allahaskina

Peki sonra ikisine nasıl tepki verdiniz?

Nisanlim alo merhaba dedi aa merhaba tiramisunda burda dedi. Bu kisma kadar duydum.
Sesinden tanidi yani hemen.
Ayrica konusmuslarsa nasil kayitli degil neden kayitli degil.
Normal mi ya bunlar Allahaskina
Değil, ben Müge Anlı' yı çok izliyorum sanırım. Şimdi bu işin sonunda sürpriz çıkarsa derim ki " yaptıkları haltı gizlemek için, sürprize bağladılar " :-)

E sen kıza bir şey demedin mi sonrasında niye patlatmadın yaa o nasıl arkadaş yelloz
Numarayı açınca direkt lafa girdiğine göre konuşa konuşa ezberlemiş numarasını

Dedim iste seni merak etmis deyince senin nonu nerden biliyor buluscagimizi soylemedim ki dedim.
Is icin konustuk o ara soyledim buluscagimizi dedi.
Orda rezillik cikarmak istemedim bi de ne yalan soyleyeyim konduramadim orda :((((

Back