- 5 Nisan 2018
- 115
- 151
- 18
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Önceki konunuzu şimdi hatırladım.
Ya bu nişanlınız size sürpriz planlıyor olamaz mı? Bana hep öyle geliyor önceki konunuzda da yazmıştım. Ne bileyim hiç negatif enerji almıyorum sizin konularınızdan.
Bir de me bileyim en yakın arkadaşınızla aldatacak kadar şerefsiz olabilir mi nişanlınız? En iyi siz tanıyorsunuz bilemedim ki şimdi ...
Telefonunu karıştırmıyorsan nişanlının büyük ihtimal başka adresi de vardır.Genelde ilişki durumunu belli etmemek için kullanmıyorum yalanını uyduranlara da denk geliniyor.
Önceki konunu hatırladım.Ben de sürpriz yapıyor kesin demiştim ama bugünkü konun hiç iç açıcı Degil.Elbet zor bizlere yorum yapması kolay,senin için de bunu yaşamış olman zor ama var birşeyler.Arkadaşınla arasında birşey olmasa bile böyle olaylara sebebiyet verecek düşüncesiz biri gibi geliyor.İyi düşün,tart..Hic karistirmadim hic simdiye kadar
arkdaşımla nişanlımın görüşmesi fln sorun olmazda ben aradığımda müsait değilim deyip sonra arkadaşımı arıyorsa ve arkadaşım panikliyosa orda var bi durumlar.
E sen kıza bir şey demedin mi sonrasında niye patlatmadın yaa o nasıl arkadaş yellozPanikledi resmen heyecanlandi eli ayagina dolasti tele ben de bakiyodum o esnada.
Ya ben merdivenlerde nisanlimi ariyorum isim biter bitmez arayacagim diyor ben de nasilsa konusunca arkadasimla bulustugumu soylerim diye tamam diye mesaj atiyorum. Isi bitiyor ve beni degil benim arkadasimi ariyor ??
Ne icin ?? Benim telim acik degilmis ulasamamismis((
Midem bulaniyor gercekten
İyi düşüneyim diyorum ama numara kayıtlı değilse, kız nasıl hemen senin nişanlın olduğunu anlayıp, afalladı?
Değil, ben Müge Anlı' yı çok izliyorum sanırım. Şimdi bu işin sonunda sürpriz çıkarsa derim ki " yaptıkları haltı gizlemek için, sürprize bağladılar "Nisanlim alo merhaba dedi aa merhaba tiramisunda burda dedi. Bu kisma kadar duydum.
Sesinden tanidi yani hemen.
Ayrica konusmuslarsa nasil kayitli degil neden kayitli degil.
Normal mi ya bunlar Allahaskina
E sen kıza bir şey demedin mi sonrasında niye patlatmadın yaa o nasıl arkadaş yelloz
Numarayı açınca direkt lafa girdiğine göre konuşa konuşa ezberlemiş numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?