Arkadaşım ve nişanlım :(

niye aglıuyorsun cok sevin böyle iki serefsizden kurtuldun hemen ailelere duyur rezil et5

Bir tek bana normal geldi bu durum demek ki valla turnacagizim
Konu sahibindeki bakisi gorunce aciklama yapmaya calismislardir belki de diye dusundum
Kk nin en genis hatunu olarak soyluyorum , bana da normal gelmedi bu durum

Kesinlikle bir haltlar karistiriyor arkadas ve nisanli ikilisi

Durum iç açıcı gelmedi bana , arkadaşın nişanlına bir şey soracaksa seni bundan haberdar etmeli yada senden rica etmeli sorar mısın diye ...
İletişimleri normal bir durumsa bile çok yanlış ilerlemiş..( ki bence normal değil)
Son durum nedir nişanlınız aradı mı konuştunuz mu?

Eger sizi aramadigi halde aradim ulaşamadım demeseydi yada arkadasinizi aradiginda arkadaşınız direk sizinle birlikte oldugunu soylemeseydi normal konussalardi yalansiz ve panikleyip kivirmadan evet size art niyetlisiniz diyebilirdim. Ama bu durumda bence siz art niyetli degilsiniz onlar arsiz ve yalancı sizi kandirmaya calisiyolar. Kurtulabilecek kadar güçlüyseniz ikisindende kurtulun

İkisini de hayatınızdan cikarmazsaniz bu şüpheyle kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz.Onlara sorduğunuzda itiraf etmeyeceklerine göre hayatınızdan çıkarın ikisinide.

Tavırları çok tuhaf, mutlutiramisu'da yanımda derken hani haberin olsun konuşamayız der gibi. Nişanlınız da sizi o kadar aramış ulaşamamış demek.. Benim burnuma pis kokular geldi.

Simdi arkadasiniza mi guvenmiyorsunuz,nisanliniza mi? Nisanliniza guvenmiyorsaniz neden nisanlisiniz? Arkadasiniza guvenmiyorsaniz neden arkadassiniz?

Ben esimin arkadaslarimla gorusmesine konusmasina garip gozle bakmam. Gayet normal.
buradaki durum gizliymiş ama konu sahibinin haberi yok görüşmeden.

Bence bir süre salağa yatın. Bir şey olmamış gibi ikisiyle de görüşmeye,konuşmaya devam edin. Bu arada aralarında bir şey var mı yok mu diye kimseye çaktırmadan delil toplamaya çalışın arama dökümü vs vs gibi. Elinizde bir çey olmadan suçlarsanız tepenize çıkarlar benden demesi...

Simdi arkadasiniza mi guvenmiyorsunuz,nisanliniza mi? Nisanliniza guvenmiyorsaniz neden nisanlisiniz? Arkadasiniza guvenmiyorsaniz neden arkadassiniz?

Ben esimin arkadaslarimla gorusmesine konusmasina garip gozle bakmam. Gayet normal.
siz sabah sakin kafayla tekrar bi konuyu okuyun bence

Net konusmak istemem tabi ama cok nornal bir durum degil. Emin olmak icin nisanlinizin telefon dokumune ulasin bir sekilde.

hiç hoşa gitmeyen tavır sergilemiş
ham nişanlın hem arkadaşın
kızın tlf açar açmaz senin yanında olduğunu söylemesinden sonra
kıyameti koparman lazımdı

Daha önceden böyle telefonla gorustuklerini soylemediyseler sana gayet haklısın.

Bu iş normal değil
Diyelim tanımadığı numara arıyor
İnsan bu kim yaaa demez mi

Ya da numarayı biliyosa tiramisu nişanlın beni neden arıyor demeliydi?

Hiç normal değil

burada iki konu var biri bu diğeri de baya uzun sayfalar oldu ikisi de çok çok üzdü beni :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…