Arkadaşım ve nişanlım :(

Canım onlarda ekstrem bir durum ki bahane bulmaya ve açıklama yapmaya çalışmışlar.

Görüşmelerinde sıkıntı olmasa bile hepsi iletişimde olduklarını bilir.
Bir tek bana normal geldi bu durum demek ki valla turnacagizim
Konu sahibindeki bakisi gorunce aciklama yapmaya calismislardir belki de diye dusundum

Bence senin nişanlın sorunlu biraz geçen açtıgın konuyu da okumuştm bence arkanı dön ve kaç evliyken herşey daha zor oluyor nışan falan dme zararın neresindn dönersen kardır canım.bu arada arkadaşınlada konuşma bence

Hayır bu şekilde kolay ayrılıp o kıza meydanı bırakmayın.öyle bir ayrılmalısınız ki ikisinin bir araya gelecek yüzü kalmasın
Çok stratejik davranmalısınız. Asla şüphelenmiş gibi davranmayın herşey normalmiş gibi davranın sınava gideceğinizde peşine birini takın elbet buluşurlar
Valla aynı şehirde olsak ben bile giderim takibe ş... zleri

Normal değil arkadaşım.Nisanliniz arkadaşınızla görüşebilir.Ancak
Size müsait değilim deyip arkadaşınızı arıyor.

Siz iletişimde olduklarını bilmiyorsunuz. bunlar bu durumu şüpheli hale getiriyor

Size bir şey diyemem.ama ben aklıma düşen bu kuşku ile nisanli kalamazdım

ben konuyu okudum kendimce analiz ettim ve bana gore senin nisanli kiza yaziliyo.kiz pek suclu gibi gelmedi bana.soyle ki
kiz onla konusuyosa numarasini kayt etmeli ki seninin yaninda ararsa numaradan anlamaman icin.ama kayitli degil demek ki bu kiza yaziliyo kiz icin onemli olmadigindan kayit etmiyor numarayi.her zamanki gibi sacmalar diye korkusundan da x da yanimda diyor
yoksa kiz zaten bulusmadan once ona soylerdi x la bulusucam arama diye

Eşim ve arkadasim konusuyorlarsa bundan haberim olmalı. Aralarindaki iletişimin merhaba, merhabadan oteye gecmedigini sandigim eşim ve arkadasim numara alisverisi yapip konusmaya baslamislarsa ve bu saklaniyorsa hiçte normal bir durum yoktur ortada.

Kaldi ki ben esimin arkadaslarimla sohbet etmesini istemem. Ben de O'nun arkadaslariyla boş boş sohbet etmem telefonda. Bulusunca hep beraber sohbet ediyoruz zaten. Bu da benim tercih ve görüşüm. Benim istemedigim birseyi yalan soyleyerek yapamaz.

Şüphelenmen gereken mevzu, konunun peşini bırakma
hem kız arkadaşın hem de nişanlın telefon görüşme detaylarını iste 1 aylık 2 aylık her neyse bak bakalım kaç kere konuşmuşlar mesajlaşma var mı

Kuzucuğum yaşın kaç bilmiyorum ama ben henüz üniversite yıllarımda iken çok çok aşık olduğum sevgilime sürpriz doğum günü partisi düzenlemiştim. Son vakitlerde sevgilimin en yakın kız arkadaşımın masada duran elinin üzerine elini koymuş olduğunu gördüm.eğlence ortamı, sadece müzik için ışıklandırma var, elini bir başkasının elinin üzerine koymasına ne sebep olabilir dedim. Sorun çıkardım ama uzatmadım. Aradan aylar geçti, bana yakın olan bir başka arkadaşımla görüştüğünü ( sevgilime enişte derdi sadece), beraber diskoya pikniğe gittiklerini öğreniyorum. O zamanlar paralel telefonlar vardı, o yakın arkadaşımın evine oturmaya gittim, (bu ilk anlattığım yakın arkadaşim değil, ikinci yakın arkadaşım). Ev telefonu çaldi, açtı, konuşu, dur biraz bekle dedi, bana diğer telefondan konuşacağım, ben seslenince bunu kapat dedi. Benden hiç bir şeyini saklamayan, erkek arkadaşı ile aralarında geçen özelleri anlatan biridir. Tabi ki kapatmadım şüphe düştü içime. Telefondaki erkek arkadaşımdı, diskoya gideceklermiş program ayarlıyorlar. Enişte derdi ya isimle hitap ediyor ona. O gün milat oldu. Ses çıkarmadan o evden ayrıldım, ne o kızla ne o sevgili ile görüştüm. Belki de kız benim öğrenmem için konuştu diğer telefondan. Müsait değilim daha sonra konuşalım diyebilirdi ben varken konuşmayı seçti. Neticede iki pislikten de arınmış oldum, iyi ki bitmiş ikisi de dedim yıllarca.
Lütfen sen de dikkat et, şüphe dediğimiz şey asla uyumuyor, hep içini kemirecek, uzaklaş ikisinden de. Nişan dediğin büyütülecek bir şey değil vazgeçilir ama boşanmalar çok sancılıdır. Bırak aldatmayı sana yalan söyleyen birinden her şey her kötülük beklenilir. Yazık etme kendine.

Hiç art niyetli değilsin. Her şey ortada. Yanında olduğunu bilmiyor, sen arıyorsun açmıyor. Sana ulaşamayınca onu aradım diyor. Kız iş ile ilgili sordum diyor.
Biz görüşüyoruz demelerini mi bekliyorsun?
İkisini de çıkar hayatından.

art niyetli değilsin kesinlikle gayet normal düşünüyorsun
eğer aralarında bir şey olmasaydı kızın eli ayağı birbirine dolanmazdı
gayet rahat davranırdı

Benim arkadaşımla benden habersiz neden konuşsun ki? Bir şey sorar tamam da aramak ne alaka? Madem seni sormak için aramış, kız neden özellikle seninde orada olduğunu söylüyor? Zaten adam bunun için aramadı mı?

Bu şüpheyle yaşanmaz. Boşuna konuşupta seni ikna etmeye çalışmalarını bekleme. Başaramazlarsa pişkin pişkin zaten ilişkilerine devam edecekler. Yoksada yakınlaşacaklar. En güzeli biraz kendine gel, ikisiylede görüşme ve ayrılık kararını bildir. Ben öyle yapardım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…