Arkadaşım ve nişanlım :(

Elleri ayaklarına dolaştıklarına göre pek hayra alamet degil gibi ?
Yakın zamanda dogum günü yıldönümü vs. Varmı ?
Acaba bi süpriz falan yapcaktıda nişanlın yardım mı istedi ?
Çok mu iyi niyetliyim nedir

Aslında bir sürü ihtimal var. Bir arkadaşın dediği gibi sürpriz yapmak istiyor olabilirler.
Şu aralar araniz çok iyi değil sanırım. Onunla alakalı yakın arkadaşın olduğu için onunla dertleşmek istemiş olabilir. ( Benim bir sevgilim benle tartistigi zaman arkadaşımla konusuyordu konu hakkında.oyle birşey olabilir mi?)
Kötü ihtimaller de olabilir tabiki aldatma . Ama bence her ihtimale karşılık siz safa yatin. Inanmış gibi yapın. Ama bir şekilde öğrenmeye bakin. Eğer şimdi ispat et derseniz, sürpriz yapmış gibi de yapabilirler. Bir bahane bulurlar

Ay beni de. Kabus görmeyen ben korku içinde uyandım rüyalarima giriyor. Kopamiyorum da.

Ben de belki ondandır diye düşündüm. Yoksa nişanlı niye hala nişanlı kalsın? Kız niye arkadaşı olsun? Olay böyle sonuçlanmazsa kendimi saf ilan edicem

Bende pek kıskançlık yoktur, normalde kız arkadaslarımla iyi anlaşmalarından mutlu bile olurum ama bence de bu işte bir iş var -siz bütün mantıklı soruları sormuşsunuz ama mantıklı yanıt alamamışsınız- eğer bu kız olası bir sürpriz için en yakın arkadaşınız değilse hatta kızkardeşiniz ablanız yoksa nişanlınızın sürpriz içün yardım alabileceği daha yakın biri yani, aralarında bir şey olması kuvvetle muhtemel bence

Ben kk’da direk bosan diyenlere cogunlukla kiziyordum ama sizin bu olayinizda, 2 konunuzu da okudum, ayrilmak icin ne bekliyorsunuz bilmiyorum. Ailesiyle ilgili meselede pireyi deve yapan, yalniz gotmenizi soyleyen o. Bu olay ise basli basina felaket. İlerde uzulmek istemiyorsaniz, ayrilin ve onunuze bakin. En dogru karar bu bence

telefonu açar açmaz mutlutiramusu yanımda demesiyle sinyal vermiş.Hiç üzülme Allahın sevdiği kuluymuşsun.Her son yeni başlangıç yeni mutluluklar getirir.

Ah be kuzum, güven giderse yerini minik kurtçuklar alır. Gün gün yer bitirir insanı. Güven gitmiş, bitmiş. Ne dese yalan mı doğru mu ikilemi yaşayacaksın. Kimse böyle bir evlilik hayatını hak etmiyor. Yapma, evlenme

Beni durumdan çok kisilerin panik tepkileri kuşkulanırdı.hani bisey olduğunu düşünmeseniz bile zorla düşündürür halleri

Allah’ın sevdiği kuluymuşsun ki görmüşsün olanları.. Ben gururuma yediremezdim ben aradığım zaman işim var deyip arkadaşımı aramasını bile ki tel açılır açılmaz ismini söylemesi tabi napcağını şaşırdı iyice tezeğe sarmasın diye sıvadı arkadaşın zaten.
En mantıklısı nişanlınla buluş geldiğinde arkadaşını çağır nişanlının telefonuna dikkat et haber vermesin ( ikisininde haberi olmasın planlı olarak biri gelmez) ...
Bütün merak ettiklerini sor açık açık alcağın hiçbir cevaptan korkma gerçekleri gör yeterli. Çevirip aklını bulandırırlarsa nişanlına aradığın kayıtları göstermesini söyle gösterirse amenna gösteremezse ikisininde yüzüne tükürmelisin. Eğer bunun üzerini kapatır konduramam deyip unutmaya yeltenirsen daha çooook aynı şeyleri yaşarsın. Ki çok ağır allah yardımcın olsun

Bencede aldatıyorlar seni keşke o an kıza sorsaydın numara kayıtlı değil numarasını mı ezberledin diye..?? Orda panik yapardı sonra açar açmaz benim adımı niye söyledin diye sorsaydın?? Iyice emin olurdun.. ama zaten herşey açık ortada.. tamamen emin olmak istiyorum diyorsan.. kızla tekrar görüş hiç bişey olmamış gibi davran ve aniden o günle alakalı sorularını sor panik yapmasından anlarsın olayı..

Aldatilmak çok kötü de bir de arkadaşınla aldatilmak cidden en kötüsü. Lütfen onların yalanlarina inanma. Cok net aldatildigin

Numara kayıtlı değil ama eli ayağına dolaşıyor ki numara ezberinde!!ilk senin olduğunu söylüyor ki yanlış birşey demesin nişanlın tel de!!
Hemen sana msj atıyor ki suçluluk psikolojisi!!!
Yok canım ne art niyeti arıyorsun çok masumane gayet normal yersen tabi!!

Arkadasin ve nisanlin seni aldatiyor maalesef.

Sakın o adamla devam etme. Lütfen kendine bu kötülüğü yapma!

Sadece merhabaları olan 2 kişi, birbirlerinin telefon numaralarını sizden istemedilerse nasıl aldılar numaraları?

Telefon numarasını aldığı kişiyi neden ismi ile kaydetmemiş arkaşınız? Kaydetmemiş ama nişanlınızın numarası olduğunu biliyor, ezberlemiş.

Siz didiklemediniz mi nerde ne zaman tel nolarını zı aldınız diye,ikisini de sorguya çekseydiniz.

Telefonu açar açmaz da sizin yanında olduğunu söylemesi çok kuşku uyandırıcı

Bilmem bana tuhaf gelmedi, panikleyip de neyine panikleyecekler belki de konu sahibine oyle geldi. Fazla arabesk bir anlatimi var hepsi o bence. Beni de biri o sekilde arasa acar acmaz soylerim yanimda x var diye.

Arkadaşınız neden açar açmaz ‘mutlutiramisu da yanımda’ diyor? Bu bile yeter ne olduğu ortada. Açtığında ‘merhaba iyiyim saol sen nasılsın aa evet o da burada’ gibi cümleler kurmalıydı çünkü aralarında samimiyet yokmuş bu iki insanın. Arkadaşında az değil gibi geliyor hiç kusura bakma sinir oldum sen kendini üzme yaaa değmez akışına bırak..en azından yol yakınken öğrenmen çok daha iyi

İnanmış gibi yap nişanlınla buluştuğunda çaktırmadsn tlfnundan alternatif şifresini al sonrasında baktığında hat dökümünde çıkar zaten onu kaç kez aramış kaç dk konuşmuşlar vs bakalım sadece merhaba merhaba muhabbetleri mi var belli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…