- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Ay beni de. Kabus görmeyen ben korku içinde uyandım rüyalarima giriyor. Kopamiyorum da.Bazen bu bdv hiç kıskanç olmayan beni bile paranoyak etcek diye korkuyorum. Yeter ya, nedir bu aldatma sevdası... Başkalarıyla olmak isteyen erkekler/kadınlar neden masum duygularla kendilerine yaklaşan insanlarla birlikte olur ki?
Ben de belki ondandır diye düşündüm. Yoksa nişanlı niye hala nişanlı kalsın? Kız niye arkadaşı olsun? Olay böyle sonuçlanmazsa kendimi saf ilan edicemElleri ayaklarına dolaştıklarına göre pek hayra alamet degil gibi ?
Yakın zamanda dogum günü yıldönümü vs. Varmı ?
Acaba bi süpriz falan yapcaktıda nişanlın yardım mı istedi ?
Çok mu iyi niyetliyim nedir
Bilmem bana tuhaf gelmedi, panikleyip de neyine panikleyecekler belki de konu sahibine oyle geldi. Fazla arabesk bir anlatimi var hepsi o bence. Beni de biri o sekilde arasa acar acmaz soylerim yanimda x var diye.Darkmore mevzu arkadaşla konuşması değil ki. Elbette bu anormal bir durum değil. Lakin kızın telefonu açar açmaz nişanlın yanımda demesi ve paniklemesi, akabinde bilinen en kıytırık yalanı nişanlısının söylemesi. Telefonuna ulaşamadım kapalıydı :) o telefon böyle zamanlarda hep çekmez ve ulaşılamaz ne hikmetse. Art arda mesaj atması vs. İyi niyetli insanlar, gerçekten iyi niyetle görüşünce panik yapıp yalan söylemezler. Açıkça durumu izah eder hatta bazen izah etme gereği bile duymazlar. Burada mide bulandıran arkadaşla nişanlının görüşmesi değil, paniklemeleri. Onun dışında ben tanıştırdım bir samimiyetleri yok diyor konu sahibi. Herhangi bir samimiyet kurulmuş ise bu neden gizlensin ki konu sahibinden. Benim 25 yıllık dostlarım var. Eşimle görüşebilirler kıskançlık yapmak aklıma bile gelmez. Ancak bunu gizlice yaparlarsa işkillenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?