• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım tuhaf mı sizce de?

Bariz düşüncesiz yada düşünse bile sizin evi kullanmak işine geliyor bence.Baska yorumlardada boşanma yada boşanmama durumunda kabak sizin başınıza patlayabilir denmiş, bende katılıyorum.hiç müdahil olmayın,mümkünse çok da bir samimiyet gönül bağınız yoksa uzaklaşmak en iyisi.

Gelmesine bişey demiyorum dertli zaten ama gelince evde ne var ne yok yiyor. Ve hep eli boş geliyor. Hani bunu ben nezaketen ayıplıyorum kendimce. Yoksa yedirip içirmeye severim çok
Mesafe mesafe mesafe.
Birde ortaokul, Lise ergenleri gibi devamlı devamlı arkadaşa gitmek ne ya…
Git evini temizle, kocamla konuş, düzeltmek istiyor isen düzelt aranı olmuyorsa boşan.

Bu ne etraf evli görsün ama orda burda zaman geçireyim.
Yarın öbür gün olmaz olmaz ama oldu diyelim karşısına biri çıktı aklı kaydı, ilişki yaşasa başınıza çok işler açılır.

Yok artık ramazan geldi 😀😀😀😀😀
İftara gelir o zaman :D Eğer samimiyetiniz varsa senin de bir yemeğini yiyemedik derdim ben olsam. Ya da gelirken x, y alabilir misin derdim, geldiğinde ona da ikram edip sonra parasını uzatırdım bakalım alacak mı yoksa utanacak mı diye. Bu arada ben asla paraya değer vermem, yardım etmeyi severim. Biri bişiyimi beğensin gider ona alırım. Hele ki sokak hayvanlarına, mahalledeki kedilere harcadığım mama veteriner parasıyla aylık krediye girsem araba alırdım. Ama bu tarz ufak hesaplara, pintiliklere, ben yiyim ama paylaşmayayım modlarına AŞIRI kurulurum.

sizin evinize de gelinsin yenilsin içilsin sürekli hizmet edin heee ne dersiniz :) komiksiniz
eve çağırmak istemiyorsa kocasından dolayı insan yemek ısmarlar
o eve giderken bişey alır ohh ne ala memleket
Bu kadar rahatsızl oluyosanız mesafe koysaydınız madem. Sizin koyamadığınız mesafenin suclusu arkadaşınız değil. Biraz empati....

Back
X