Arkadaşım sürekli alkol muhabbeti yapıyor.

Dreamm25

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
50
23
18
25
Ben dinci bir insan değilim yanlış anlaşılmasın arada ben de içerim ama saatlerce o alkolün tadı öyle şu alkolün tadı böyle diye konuşmam. Normal muhabbet ederdik önceden şimdi hep aynı alkol konusunu konuşuyor kırmak istemiyorum ama sıkıldım başka konu konuşamaz olduk.

Eklentiler

• 20220326_183914.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 414
Buralar karışır vaziyet alayım dinci filan:))))

Ben dinci bir insan değilim yanlış anlaşılmasın
Neden yanlis anlasilsin ki..
Dini butun insanlari benzin dokup yakmiyoruz degil mi ama..
Soruna istinaden,"Bu konu hakkinda konusmak istemiyorum,bilgi sahibi de degilim,surekli ayni konu uzerinde takilip kalman beni rahatsiz ediyor" diyeceksin..
Ve bitecek...
Boyle giderse,yakin bir zamanda :"ortaklasa bir Tekel Bayisi acalim" diyecekmis gibi duruyor.

Son düzenleme:
Arkadaş ilk defa alkol alıyor herhalde, bi özenmiş.

Canım, sen ver şifreyi ben senin yerine yazışayım, olur mu?
Yav normal arkadaşlar, böyle bir durumda "kanka son zamanlarda tek muhabbetimiz alkol oldu, farkında mısın?" falan der, dokundurur. Olmazsa açık açık sıktı bu muhabbet, başka konuşacak bir şey yok mu dersin. Benim arkadaşım alınmaz buna. Zaten her halta alınan kişi de arkadaşın olamaz, olmamalı.

uyarılabilir bir konu bence, yani sonuçta derdini falan anlatmıyor. hem yakın arkadaşsanız dalgalı bir dille uyarabilirsiniz, ben yakın arkadaşımın sürekli yaptığı alkol muhabbetinden sıkılsam direkt "başlıcam artık içmene s*çmana dedikodu yok mu bana onlarla gel" derim

Ovunecek baska bir seyin varsa siradaki konuya gec derim ben ama siz bana bakmayin ben biraz sert uyaririm ha benim hicbir arkadasim da bana bu muhabbeti yapmaz

madem rahatsız oluyorsunuz ya kendisini sessize alın ya da anladım iyi sana afiyet olsun diyerek kestirip atın bir süre sonra susacağını umuyorum
sanırım sizi de içmeye ortak etmek istiyor içmem ama benim bile canımı çektirdin demenizi bekliyor gibi

Arkadaş olduğunuza eminmisiniz buraya yazacağıniza arkadaşınıza alkol muhabeeti sıktı demek zor olmamalı

gusto mu edinmiş kendine, yeni bir hobi mi bulmuş, kendini bu alanda geliştirmeye, gurme mi olmaya çalışıyor anlamadım. madem arkadaşın, neden sürekli bunu konuşmak istediğine bakman lazım bence. önce kaynağına inersen çözümü de bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…