• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım sürekli alkol muhabbeti yapıyor.

Ben dinci bir insan değilim yanlış anlaşılmasın arada ben de içerim ama saatlerce o alkolün tadı öyle şu alkolün tadı böyle diye konuşmam. Normal muhabbet ederdik önceden şimdi hep aynı alkol konusunu konuşuyor kırmak istemiyorum ama sıkıldım başka konu konuşamaz olduk.
lise tayfasısınız sanırım bu muhabbet anca orda olur :D Gerçekte 1 bardak kolaya sarhoş olur bu tip nerde görsem tanırım

Arkadaşınız muhtemelen ergen ve görgüsüz. Allah başka dert vermesin dinci olmayan bacım

Ben dinci bir insan değilim yanlış anlaşılmasın arada ben de içerim ama saatlerce o alkolün tadı öyle şu alkolün tadı böyle diye konuşmam. Normal muhabbet ederdik önceden şimdi hep aynı alkol konusunu konuşuyor kırmak istemiyorum ama sıkıldım başka konu konuşamaz olduk.
arkadaşın yeni içmeye başlıyor galiba konu çok komik geldi :rolleyes::rolleyes:

Alkolden zerre anlamam ama bunların hepsini aynı anda mı içmiş?

lise tayfasısınız sanırım bu muhabbet anca orda olur :KK70: Gerçekte 1 bardak kolaya sarhoş olur bu tip nerde görsem tanırım
Konuyu okuyunca ergenken daha yeni yeni başlamışız, elimizde kadeh ve sigarayla poz verdiğimiz zamanlar geldi aklıma:KK14:

Canım, sen ver şifreyi ben senin yerine yazışayım, olur mu? :deli:
Yav normal arkadaşlar, böyle bir durumda "kanka son zamanlarda tek muhabbetimiz alkol oldu, farkında mısın?" falan der, dokundurur. Olmazsa açık açık sıktı bu muhabbet, başka konuşacak bir şey yok mu dersin. Benim arkadaşım alınmaz buna. Zaten her halta alınan kişi de arkadaşın olamaz, olmamalı.
Doğru söylüyorsun

Konuyu okuyunca ergenken daha yeni yeni başlamışız, elimizde kadeh ve sigarayla poz verdiğimiz zamanlar geldi aklıma:KK14:
ya söylemesi ayıp bunu ben de yaptım :D yılbaşı akşamı babamın bardağından çocuk tadına baksın diye 1 yudum içilen birayı okula gidince kadeh kadeh şaraplar, dibi gelen vodkalar mı yapmadım ahhh o zamanki kafalar

Dinci?

Back