- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi cigdemlik86
daha çok para ve rahatlık hırsı olarak görüyorum ben bunu çünkü insanlara artık iyice empoze ettiler zengin koca rahat yer fikirlerini şimdi hiçkimse gelir durumu pek yerinde olmayan insanları eş diye görmek istemiyorvicdan yoksunluğu...
Aslinda gizli olmasinGerçekten öyle herkes böylemi artık evliler bile felsefe peşinde hayır eskiden gizli saklı olurdu
adam karakterini orada belli etmişHerkes hak ettigini yasar oda bulur
ben en cok o pislik adama kizdim
birakalim kacalim ne ya ne adi
Okutucam ...
ama kizar niye actin diye konuyu buraya
Herkes hak ettigini yasar oda bulur
ar damarımız çatladı artık canım görmedin mi haberleri adam baldızıyla 9 aydır aşk yaşıyormuş birinin karısı diğerinin kardeşi yuh dedim ya ama insanlar artık bu raddeye geldilerGerçekten öyle herkes böylemi artık evliler bile felsefe peşinde hayır eskiden gizli saklı olurdu
öyle der ama mal gibi bırakır ortada ayrıca ben o adamın yerinde olsam şunu düşünürdüm ya şimdi bunu bırakan ilerde beni de bırakır niye evleniyim ki derdim bunu o da düşünüyordur sanırımHerkes hak ettigini yasar oda bulur
Herkes hak ettigini yasar oda bulur
Aslinda gizli olmasin
olmasin da bizde bilelim yani kim dogru kim yanlis..
adam karakterini orada belli etmiş
düzgün birisi olsa bunu söylemez içine gömer aşkını nişanlı kıza yaklaşmaz bile
çok ciddiyim
Bunlarin durumunda o yok amadaha çok para ve rahatlık hırsı olarak görüyorum ben bunu çünkü insanlara artık iyice empoze ettiler zengin koca rahat yer fikirlerini şimdi hiçkimse gelir durumu pek yerinde olmayan insanları eş diye görmek istemiyor
Adam mal istebide anlamadığım nişanlı bir kıza bi adam neden kaçalım der?
aynısının kendine yapılma ihtimalide varken.
senin için başkasını bırakan başkası için seni bırakmayacakmı?
o zaman daha da kötü tamamen maymun iştahından kaynaklanıyorBunlarin durumunda o yok ama
nisanlisi diger cocuga oranla daha iyi maddi anlamda..
Bunlarin durumunda o yok ama
nisanlisi diger cocuga oranla daha iyi maddi anlamda..
Bence deveyi diken hesabi..o zaman daha da kötü tamamen maymun iştahından kaynaklanıyoryada şıpsevdi diye masumlaştırsam mı ?
evet bu daha uygun ciddenBence deveyi diken hesabi..
Bence deveyi diken hesabi..
o zaman daha da kötü tamamen maymun iştahından kaynaklanıyoryada şıpsevdi diye masumlaştırsam mı ?