arkadasim nisanlisindan ayriliyor..

Bilmiyorum aralarnda geceni
kendileri bilir
ama mutsuzluk uzerine mutluluk kurulmaz..

Aralarında geçenlerden ziyade demek isteğim şu ;

Bir insandan vazgeçmemek kaybetmemek için çok uzun süredir tanıyor olman lazım bu yüzden onsuz olabilme düşüncesi çıldırdır insanı

Bence arkadaşın nişanlısını bırakmayacak nikahı kıydırıp bir güzel kullanmaya sömürmeye devam edecek...

Askerdeki adınasevindim evindim böyle kkaraktersiz bi kızdan kkurtulduguna için bence çok şanslı
Kıza gelince hhoşlandığı adam iki ooynaşır bırakır adam adam degil nişanlı kıza asılıyor kız zzaten ayrı bi vaka!!!!

Bilmiyorum.ama ayrilcak gibi..gorusmeyecem bu sure icinde adamla diyor.ama inanmıyorum..

nişanlıyı bırakır mı bırakmaz mı onun kararı
ama diğerinden korksun,herşeyi yapabilecek kapasitede diğer kişi...
çok üzülür

Şimdiki adamla evlense, sen nişanlını benle aldattın beni de aldatırsın düşüncesi oluşabilir.. Erkek milleti bu nerden vuracağı belli olmaz

Bence nisanlisindan ayrilsin arkadasiniz. Adam bir kac ay uzulur sonra umarim kendine layik birini bulur. Arkadasiniza hic guvenemiyorum evlenince bile akli baskalarina kayabilir. Bunu o duzgun adama yapmasin lutfen.

Ayran gönüllü resmen. Madem yeterince sevmiyon nişanlanma, ya da nişanlandın başkasıyla yakınlaşma.

Adam iyi biri olsa nisanlisi askerde olan bi kizi ayartmaya calismaz. Yarin bi gun evlendiklerinde bunu mutlaka basina kakicaktir sen zaten benim icin nisanlini biraktin beni de aldatirsin sen diye. Ama tam birbirlerini bulmuslar dogrusu o kiz nisanlisini hic hak etmiyo. Askerdeki nisanlisina bunu yapan kizdan ne beklersin ki nisanlisindan ayrilsin bu adamla evlensin bence tam birbirlerine goreler ikisinden de bi cacik olmaz

Ya biri beni boyle sevsin varya bi dedigini ikiletmem bu kiz degerini bilmiyo. Adam da allah bilir evlenip bosanmis bi tip cikar yakinda demedi deme

Insanlar arkadaslarinin yaninda olurken baskalarina zarar vermemeli bence bu konu sizin olmali ve soyle sormaliydiniz arkadasim nisanlisini aldatiyor ne yapmaliyim? Ve cevabida su olmaliydi yazik etmeyin cocuga ikna edin biraksin..evlilik sozle baslar nisanla kitlenir dugunde hesaplar kapanir ve bu hesaba gore benim icin birlikte oldugun kisiyi aldatmak evliyken aldatmaktan farkli degildir..

nisanli bir kiza oyle yaklasan bir erkek gozumde guvenilicek bir erkek deyildir.
Hele de nisanli askerdeymis.
Serefsizlik bence.

Bence nisanlisindan ayrilsin arkadasiniz. Adam bir kac ay uzulur sonra umarim kendine layik birini bulur. Arkadasiniza hic guvenemiyorum evlenince bile akli baskalarina kayabilir. Bunu o duzgun adama yapmasin lutfen.
Duzgun insanlar kadin olsun erkek olsun kaybediyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…