arkadasim nisanlisindan ayriliyor..

Nişanlısının ne mal ( hiç kusura bakma ) olduğunu öğrenmesi işi kolaylaştırır zamanla atlatır çok kolay olmayacak

Ayrıca arkadaşın öyle kolay yeni hayata başlayamayacak aileler işin içinde çünki erkek tarafı sizin kız diye başlayınca arkadaşının ailesi de kötü olacak
Demek ki cok sevmek işe yaramiyor..
burdanda bunu gördüm..

Mis gibi nisanlisi varmis ne heyecan ariyor. Bence gormedigi icin heyecani azalmid olabilir. Ama 2. Adam cok tehlikeli. 2. Olmayi kabul ettigine gore arkadasinizin da 2. Olmasini normal karsilicak biri olabilir...

hem iyi bir insan diye askerdeki nişanlıdan ayrılamıyor
hem de başkasını da seviyor
ooh milletteki bolluğa bak
bilmiyorum bana ters açıkçası bu tarz şeyler
nişanlı kız başkasına o gözle bakmamalıydı bakamamalıydı
demek ki hisleri gerçek değilmiş
ayrıca bir erkeğe yapılacak en büyük kötülük askerdeyken terketmek...
en azından askerden dönsün yüzyüze konuşsunlar
çocuğu depresyona sokmasın uzaklarda yazık...

Duygularım boyle ne yapabilirim diyor
başlarım öyle duyguya :KK14: ya tamam insan illa ki biriyle evlenmek zorunda değil olabilir içi ısınmaz kafalar uyuşmaz daha hayırlı biri çıkabilir karşısına ama bu böyle birşey değil ki resmen ihanet ve şu dünyadaki en büyük haksızlık :KK14:

Benden size de tavsiye ne kadar samimisiniz bilmiyorum ama çok sıkı fıkıysanız siz de arada kaynarsınız ve böyle arkadaş olmaz uzak dur en güzeli
Ya bana birsey yapmaz onla ilgisi yok da
bende sogudum açıkçası
iki gundur yapma etme demekten biktim
bide onay bekliyor

başlarım öyle duyguya :KK14: ya tamam insan illa ki biriyle evlenmek zorunda değil olabilir içi ısınmaz kafalar uyuşmaz daha hayırlı biri çıkabilir karşısına ama bu böyle birşey değil ki resmen ihanet ve şu dünyadaki en büyük haksızlık :KK14:
Bu cocugu cok üzdü zaten eskiden beri gel git ilişkisi bununla.aksi gibi cocukda anlamiyor sevilmediğini..

Aslinda belli ediyor soguk belli
boyle yaptikca cocuk baglandi
bu evlilik olsa bile bu cocuk icin hayirli olmaz bu acik.
evlilik kesinlikle olmasın zaten o arkadaşınıza söyleyin insanların hayatlarıyla oynamak kolay değildir öyle hay allahım ya gönder bana saçını başını yolmak istedim resmen

evlilik kesinlikle olmasın zaten o arkadaşınıza söyleyin insanların hayatlarıyla oynamak kolay değildir öyle hay allahım ya gönder bana saçını başını yolmak istedim resmen
Herkes hak ettigini yasar oda bulur
ben en cok o pislik adama kizdim
birakalim kacalim ne ya ne adi

X